Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

OKI B4250n - Laser Printer 600 x 1200DPI A4

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OKI
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
B4250n - Laser Printer
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
01145201 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
Laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OKI: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9412
Deze statistiek is gebaseerd op de 76508 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 74766 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 26 feb 2018 16:26:42
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 years
Lange productnaam OKI B4250n - Laser Printer 600 x 1200DPI A4 :
De korte redactionele beschrijving van OKI B4250n - Laser Printer 600 x 1200DPI A4

B4250n NON 16MB 22ppm 600x1200dpi A4
Meer>>>
OKI B4250n - Laser Printer 600 x 1200DPI A4:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor OKI B4250n - Laser Printer 600 x 1200DPI A4.

Monoprinten vormt de machinekamer van een soepel lopend bedrijf, de onvolprezen held die zonder ophef de werklast wegwerkt.
De zakelijke wereld eist van ons dat we op alle vlakken uitblinken, aangezien al deze vlakken samen de productiviteit van een bedrijf bepalen. Als zakelijke specialist begrijpt Oki dit, en daarom zorgen wij ervoor dat onze printers net zo goed werken als een goed bedrijf moet werken. Synergetisch en daardoor productief.
Oki monoprinters zijn zo opgebouwd dat alle functies die uniek zijn voor hun klasse vloeiend samenwerken. Ze werken bovendien efficiënt op alle andere gebieden die van invloed zijn op de productiviteit. Want wat zou het voor zin hebben als u bijvoorbeeld een printer hebt die meer pagina’s per minuut kan afdrukken, maar u nog steeds laat wachten doordat hij een tragere processor heeft, of als u steeds moet wachten omdat het kleine geheugen steeds vol raakt? Op dezelfde manier zijn een groter geheugen en een hogere verwerkingssnelheid van weinig nut als u steeds de te kleine papierlade moet bijvullen.
De B4250 is perfect voor kleinere werkgroepen en persoonlijke bureautoepassingen, en levert een indrukwekkende 22 ppm met een 16MB standaard geheugen dat uit te breiden is tot 272MB. Aanwezige opties zijn onder meer netwerktoepassing, tweede invoerlade en veelzijdige invoer voor verschillende papierformaten en minder ingrepen door de gebruiker. Dit alles maakt de B4250 tot een zeer flexibele en betaalbare printer voor een veelvoud aan printtaken. Dit is een nieuwe manier van monoprinten.

Korte samenvatting OKI B4250n - Laser Printer 600 x 1200DPI A4:
Deze korte samenvatting van de OKI B4250n - Laser Printer 600 x 1200DPI A4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

OKI B4250n - Laser Printer, 600 x 1200 DPI, A4, 22 ppm

Lange samenvatting OKI B4250n - Laser Printer 600 x 1200DPI A4:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OKI B4250n - Laser Printer 600 x 1200DPI A4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

OKI B4250n - Laser Printer. Maximale resolutie: 600 x 1200 DPI. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 22 ppm

Printtechnologie
Kleur *
No
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 1200 DPI
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
22 ppm
Invoercapaciteit
Maximum invoercapaciteit
250 vel
Uitvoercapaciteit
Maximale uitvoercapaciteit
Maximum number of sheets this product can hold in all available standard and optional output trays
150 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
A4, A5(JIS), A6, Letter, Legal 13, Legal 14, Executive
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
16 MB
Maximaal intern geheugen *
The maximum amount of memory inside a product, usually measured in bytes e.g megabytes (MB) or gigabytes (GB).
272 MB
Geluidsproductie
Geluidsproductie (standby)
53 dB
Prestatie
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
266 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
9 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
355 x 395 x 200 mm
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
230 VAC + or - 10%
Toner cartridge
2,500 pages @5% coverage
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95, Windows 98, Windows 98 SE, Windows ME, Windows NT4 Workstation, NT4 Server, 2000 Workstation, 2000 Professional, 2000 Server, 2000 Advanced Server, XP Professional, XP Home, NT Terminal Server Edition, 2000 Terminal Server with Citrix Metaframe 1.8 or Citrix Metaframe XP 1.0. Mac OS 10.1. (or higher)
Land Distributor
Italia 1 distributor(s)
X