Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

OCZ Technology DDR2 OCZ 2Gb 1K Platinum XTC 2K CL5.0 geheugenmodule

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
OCZ Technology
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DDR2 OCZ 2Gb 1K Platinum XTC 2K CL5.0
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
OCZ2P10002GK
Categorie
Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van computers, servers en andere elektronica. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak een efficiënte en goedkope manier om uw wat oudere computer zo up te graden dat hij weer een tijd mee kan.
geheugenmodules
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door OCZ Technology: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10285
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 mrt 2016 03:26:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting OCZ Technology DDR2 OCZ 2Gb 1K Platinum XTC 2K CL5.0 geheugenmodule:
Deze korte samenvatting van de OCZ Technology DDR2 OCZ 2Gb 1K Platinum XTC 2K CL5.0 geheugenmodule-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
OCZ Technology DDR2 OCZ 2Gb 1K Platinum XTC 2K CL5.0
Lange samenvatting OCZ Technology DDR2 OCZ 2Gb 1K Platinum XTC 2K CL5.0 geheugenmodule :

OCZ Technology DDR2 OCZ 2Gb 1K Platinum XTC 2K CL5.0

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van OCZ Technology DDR2 OCZ 2Gb 1K Platinum XTC 2K CL5.0 geheugenmodule, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-04
Testseek heeft 4 proffesionele recensies verzameld voor OCZ Technology DDR2 OCZ 2Gb 1K Platinum XTC 2K CL5.0. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 95 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
95%