Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Nuance SystranTranslator Professional 5

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nuance
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SystranTranslator Professional 5
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
Q009L-K00-5.0
Categorie
Computer programs which translate from one language to another.
vertaalsoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nuance: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8944
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 03:19:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Nuance SystranTranslator Professional 5 :
De korte redactionele beschrijving van Nuance SystranTranslator Professional 5

SystranTranslator Professional 5, Brown bag, EN-FR-NL, Win32
Meer>>>

Nuance SystranTranslator Professional 5:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Nuance SystranTranslator Professional 5.
SystranTranslator Professional 5 vertaalt bestanden naar en van het Engels en Frans – een must voor dynamische ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Dankzij de naadloze integratie met Microsoft Office System kunt u met SystranTranslator snel en nauwkeurig vertalen – enorm praktisch voor iedereen in een internationale organisatie. Met slechts enkele muisklikken worden brieven, e-mails, handleidingen, presentaties, webpagina's en nog veel meer vertaald. Breng uw boodschap helder en duidelijk over in de taal van uw collega's, partners en verkoop-vertegenwoordigers in andere landen.

Ondersteunde talen
SystranTranslator Professional ondersteunt volgende talenparen:

Engels <-> Nederlands
Engels <-> Frans

Krachtig en betrouwbaar

In SystranTranslator is Finite State-technologie geïntegreerd voor snellere toegang tot zeer grote linguïstische kennis-banken. Deze versie maakt eveneens gebruik van de nieuwste NLP-technologieën (Natural Language Processing). U kunt dus vertrouwen op dezelfde geavanceerde vertaaltechnologie waarmee toonaangevende zoek-machines, multinationals en overheden werken. SystranTranslator Professional is het ideale vertaalprogramma voor het internationale bedrijf van vandaag.

Gebruiksvriendelijk vanaf de installatie tot en met de vertaling

Installeer de software op uw computer en open rechtstreeks vanaf het Office-bureaublad de plug-ins voor vertalen. Dankzij de plug-ins voor Word, Excel®, PowerPoint® en Outlook kunt u de inhoud direct vertalen en het vertaalde document opslaan. Via de gebruiksvriendelijke werkbalk schakelt u onmiddellijk over naar een andere taal. Kopieer zo veel pagina's als u wilt uit een willekeurige Windows®-toepassing naar de actieve Klembordbalk en de tekst wordt onmiddellijk voor u vertaald. U kunt ook tekst kopiëren uit een toepassing, de tekst vertalen en de vertaling in een andere toepassing plakken. Vertaal hele documenten in Word, e-mails in Outlook, webpagina's in Internet Explorer, spreadsheets in Excel of presentaties in PowerPoint®. Zelfs PDF-documenten kunt u vertalen. SystranTranslator Professional is een algemeen inzetbare vertaal-oplossing voor meerdere bestandsindelingen. Gebruik de Translation Project Manager (STPM) als een 'vertaalwerkbank' vanwaar u de volledige controle behoudt over uw vertalingen, vanaf de eerste documentanalyse tot het bijwerken van de woordenlijsten en de revisiehulpmiddelen die u gebruikt voor de kwaliteits-controle. U kunt bestanden met de indelingen DOC, RTF, TXT, HTML, XHTML, PDF en TMX in STPM importeren en webpagina's openen, vertalen en het originele document (de bron) naast het vertaalde document (het doel) bekijken om te vergelijken.
Korte samenvatting Nuance SystranTranslator Professional 5:
Deze korte samenvatting van de Nuance SystranTranslator Professional 5-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nuance SystranTranslator Professional 5, 280 MB, 128 MB, Pentium III 500MHz, PC, Microsoft Windows 2000/XP
Lange samenvatting Nuance SystranTranslator Professional 5 :

Nuance SystranTranslator Professional 5. Minimaal benodigde schijfruimte: 280 MB, Minimale RAM: 128 MB, Minimale processor: Pentium III 500MHz

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nuance SystranTranslator Professional 5, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
280 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale systeemeisen
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium III 500MHz
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000/XP
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Nuance SystranTranslator Professional 5 Nuance SystranTranslator Professional 5
(show image)
Q009L-W00-5.0 SystranTranslator Professional 5  — 
Nuance SystranTranslator Preferred 5 Nuance SystranTranslator Preferred 5
(show image)
P909L-K00-5.0 SystranTranslator Preferred 5  — 
Nuance SystranTranslator Standard 5 Nuance SystranTranslator Standard 5
(show image)
P809L-W00-5.0 SystranTranslator Standard 5  — 
Nuance SystranTranslator Preferred 5 Nuance SystranTranslator Preferred 5
(show image)
P909L-W00-5.0 SystranTranslator Preferred 5  — 
Nuance SystranTranslator Standard 5 Nuance SystranTranslator Standard 5
(show image)
P809L-K00-5.0 SystranTranslator Standard 5  — 
X