Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Nuance PaperPort Professional 11 (EN)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nuance
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PaperPort Professional 11 (EN)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F309X-W00-11.0
Categorie
Computer programs where the layout, contents and typography of the document can be changed by the user so a professional-looking document can be present or published.
Desktop publishing (DTP)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nuance: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 38600
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:24:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Nuance PaperPort Professional 11 (EN) :
De korte redactionele beschrijving van Nuance PaperPort Professional 11 (EN)

PaperPort Pro 11.0, International English Full Standard
Meer>>>

Nuance PaperPort Professional 11 (EN):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Nuance PaperPort Professional 11 (EN).
PaperPort Professional 11 bevat alle fantastische functies die er al eerder voor hebben gezorgd dat PaperPort de beste documentbeheeroplossing ter wereld is. Maar het programma biedt nu ook betere ondersteuning voor de PDF-bestandsindeling, meer manieren om documenten te scannen, ondersteuning voor multifunctionele netwerkapparaten en -computers en nog veel meer. PaperPort Professional is het eerste programma dat in één gebruiksvriendelijke productiviteitstoepassing krachtige mogelijkheden voor het maken van PDF's, het gemak van lokale scanners of netwerkapparaten en de efficiency van goed documentbeheer combineert. PaperPort Professional biedt thuiswerkers, werkgroepen én afdelingen binnen grote ondernemingen de meest ideale manier om te werken met gescande papieren stukken, PDF-bestanden en digitale documenten. De productieve nieuwe functies van versie 11 zorgen daadwerkelijk voor probleemloos documentbeheer op uw computer.

Een betere manier om documenten te scannen

Met PaperPort Professional 11 verbetert de productiviteit en gebruiksvriendelijkheid van uw scanners en multifunctionele apparaten. Veel verbeterde taken, zoals automatisch rechtzetten, bijknippen, draaien en verduidelijken, kunt u met één druk op de knop uitvoeren. Dankzij het onbeperkte aantal scanprofielen met SET-functies (Scanner Enhancement Technology) behaalt u in PaperPort Professional uitstekende resultaten met vrijwel elk soort document, of het nu krantenartikelen, facturen of kleurenfoto's betreft.

- Ondersteuning voor scannerknoppen
Veel scanapparaten hebben scannerknoppen waarmee u rechtstreeks naar uw computer kunt scannen. Door gebrek aan instelmogelijkheden komen deze scans helaas niet altijd op de juiste plek aan of is de kwaliteit niet erg goed. Met PaperPort heeft u de werking van de scannerknoppen zelf in de hand, zodat u altijd het resultaat krijgt dat u verwacht en u uw gescande documenten veel beter kunt beheren.

- Eén interface voor al uw scanners
Elk scanapparaat heeft een eigen interface of bedieningspaneel. Met al die verschillende keuzes en opties kan het scannen van verschillende documenten een enorme klus worden. PaperPort versimpelt dit met één gebruiksvriendelijke scaninterface die voor al uw scanners gelijk is.

- De resultaten die u verwacht - automatisch
Niets is zo teleurstellend als een slecht gescand document. Vaak is het nog frustrerender om uitzoeken hoe u tot de best mogelijke resultaten kunt komen. PaperPort doet dit allemaal voor u met de SET-hulpmiddelen (Scanner Enhancement Technology), waarmee u automatisch uw documenten of foto's corrigeert tijdens het scannen. Veel taken, zoals automatisch rechtzetten, bijknippen, draaien en verduidelijken, zijn verbeterd in deze nieuwe versie van PaperPort.

- In één stap een goede scan
Wilt u perfecte resultaten, dan moet u per documenttype de juiste instellingen gebruiken. Sommige documenten zijn in kleur, andere in zwart-wit en vrijwel alle documenten kunnen wel wat verbetering gebruiken. Nu kunt u al uw instellingen, inclusief kleur, indeling en SET-correcties, opnemen in scanprofielen zodat u met één druk op de knop de juiste resultaten krijgt.

- Efficiënte, kleine PDF-kleurenbestanden voor distributie
Het scannen en verspreiden van PDF-bestanden in kleur kan een hele klus zijn. Elke pagina van een gescand PDF-kleurenbestand kan al meer dan één MB groot zijn. Als u dus verscheidene kleurenpagina's scant, wordt het bestand al gauw te groot om per e-mail te verzenden. PaperPort Professional maakt nu gebruik van de compressietechnologie PDF-MRC, waarmee een kleurenbestand van 15 MB kan worden gecomprimeerd tot minder dan 2 MB!

Maak uw eigen PDF-documenten - snel en betaalbaar

Met PaperPort Professional kan iedereen in uw organisatie nu nog makkelijker PDF-documenten maken en gebruiken. PDF (Portable Document Format) is een universele bestandsindeling voor het verspreiden van elektronische documenten via e-mail, netwerk of internet. U zult versteld staan van alle mogelijkheden die PaperPort biedt voor PDF-bestanden. U kunt naar PDF scannen en PDF-bestanden vanuit elke toepassing creëren, doorzoeken, annoteren, markeren en samenvoegen. U kunt gescande documenten en foto's combineren met Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-pagina's en zo snel uw eigen PDF-documenten samenstellen. Het is nu eigenlijk net zo makkelijk als het op elkaar leggen van papieren pagina's.

- Heel simpel PDF-bestanden creëren vanuit al uw programma's
PaperPort Professional bevat Nuance PDF Create! waarmee u op een betaalbare manier PDF's kunt maken vanuit het PaperPort-bureaublad. U kunt ook PDF-bestanden maken vanuit uw scanner of pc-programma's, waaronder Microsoft® Office. PaperPort creëert industriestandaard PDF-bestanden die compatibel zijn met Adobe® Acrobat® (hoewel u het programma zelf niet nodig heeft) en beveiligd kunnen worden met een wachtwoord. Dat laatste is voor veel bedrijven van groot belang.

- Naar PDF scannen
U kunt via een lokale scanner of netwerkapparaat papieren documenten direct omzetten in PDF-bestanden die u gemakkelijk ordent en elektronisch verspreidt. Dankzij DesktopDelivery hoeft u niet langer kostbare papieren kopieën te maken en overal in het bedrijf te bezorgen. Uw computer is direct aangesloten op een digitaal netwerkkopieerapparaat, waardoor het nog nooit zo makkelijk was om papier om te zetten in PDF-bestanden die online en per e-mail kunnen worden verspreid.

- Webpagina's vastleggen in PDF-bestanden
U kunt webpagina's nu vastleggen als PDF-bestanden, zodat u beschikt over een offline kleurenkopie. Dit is een fantastische manier om websites permanent vast te leggen, de resultaten van een zoektocht op internet te bewaren of webpagina's direct als PDF-bijlage te verspreiden in plaats van via een koppeling. Voor dat laatste is immers een internetverbinding nodig. Een vastgelegde webpagina ziet er precies hetzelfde uit een papieren afdruk. Zo kunt u zonder papierverspilling ook een bewijs van al uw aankopen op internet opslaan.

- Heel eenvoudig uw eigen PDF-documenten samenstellen
Het werken met digitale documenten is net zo makkelijk als het stapelen van papier. PaperPort beschikt over een uniek bureaublad, waarop u miniaturen van zowel afzonderlijke pagina's als hele documenten ziet. Sleep hele documenten naar een ander document, kopieer en plak afzonderlijke pagina's in een ander PDF-document of combineer gescande documenten en foto's met Microsoft® Word-, Excel- en PowerPoint®-bestanden.

Superieur documentbeheer op het bureaublad van uw computer

PaperPort Professional biedt elk kantoor de meest efficiënte manier om papieren stukken, PDF-bestanden en digitale documenten te ordenen, terug te vinden en te verspreiden. Versie 11 vergroot de productiviteit van iedereen die met documenten werkt en zorgt voor een hoge mate van efficiëntie, want dit ene programma bevat alle hulpmiddelen die nodig zijn om papieren documenten te scannen en te ordenen. Voortaan heeft u altijd alle belangrijke informatie binnen handbereik, want alleen in PaperPort ziet u al uw werk in één oogopslag. Dankzij de grote miniaturen van gescande documenten, foto’s en toepassingsdocumenten kunt u al uw bestanden snel terugvinden, ordenen en gebruiken zonder dat u deze hoeft te openen om te zien wat erin staat. Het is net alsof al uw papieren voor u liggen op uw bureau.

- Intuïtief bureaublad met miniaturen
Het bureaublad van PaperPort Professional bevat grote, duidelijke miniaturen van pagina's en documenten. Zo kunt u heel simpel aan de slag met Microsoft® Office-bestanden, digitale foto's, PDF-bestanden, opgeslagen webpagina's en gescande en digitale formulieren en documenten. U kunt snel door al uw bestanden bladeren, ze ordenen en gebruiken zonder dat u ze hoeft te openen om de inhoud te zien. Alleen in PaperPort Professional kunt u het innovatieve bureaublad splitsen, zodat u documenten uit verschillende mappen probleemloos kunt verplaatsen en combineren.

- Elektronische formulieren snel en gemakkelijk invullen
Maak binnen een paar minuten een overzichtelijk formulier dat u snel kunt doorzoeken en versturen. Met FormTyper™ gaat het invullen van formulieren sneller dan ooit. FormTyper herkent automatisch de formuliervelden, zodat u met de tabtoets razendsnel naar een veld kunt gaan, de gewenste informatie kunt invullen en het ingevulde formulier vervolgens veel sneller kunt afdrukken, opslaan of per e-mail versturen dan wanneer u het met de hand doet.

- Tekst knippen en plakken – van papier en PDF
Dankzij de OCR-functie van PaperPort, die alle tekst uit gescande afbeeldingen en PDF-bestanden haalt, hoeft u nu niets meer over te typen. U kunt zelfs een deel van een gescand document naar het klembord kopiëren en vervolgens de tekst direct in een tekstverwerker of e-mailbericht plakken.

- Scan nooit meer iets opnieuw
Met de PaperPort SET-hulpmiddelen (Scanner Enhancement Technology) corrigeert u scanfouten al op het PaperPort-bureaublad. Met één klik op de muis kunt u scheve pagina's rechtzetten of draaien en de kleuren van een afbeelding corrigeren.

Vind al uw documenten eenvoudig terug

All-in-One Search™ van PaperPort is een krachtige zoekmachine waarmee u direct uw papieren of digitale documenten terugvindt op uw PC. Typ gewoon een of meerdere woorden en PaperPort zoekt snel het juiste document op.

- Zoeken naar informatie in gescande documenten en beeld- en PDF-bestanden
Via All-in-One Search en de ingebouwde OmniPage Search Indexer worden in PaperPort alle bestanden daadwerkelijk "gelezen", zodat u kunt zoeken op een woord IN een document of gescand papieren stuk. Deze indexeringsfunctie is gebaseerd op technologie uit Nuance OmniPage Professional 15, 's werelds meest nauwkeurige en meestverkochte oplossing voor de conversie van papier en PDF naar documenten die u kunt bewerken en archiveren. All-in-One Search zorgt ervoor dat iedereen op kantoor elk document terugvindt, lokaal of in een netwerkmap. U kunt zoeken op inhoud, trefwoord of annotatie.

- Indexeren volgens plan
Profiteer van rustige perioden en plan met de flexibele Index Manager van PaperPort Professional wanneer en hoe al uw afbeeldingsbestanden worden geconverteerd naar doorzoekbare bestanden. Dit gebeurt met de ingebouwde OmniPage Search Indexer.

- Uw persoonlijke onderzoeksassistent
Wat is de perfecte aanvulling op PaperPort All-in-One Search? Een elementaire vraag! Natuurlijk met PaperPort Watson, de intelligente zoekagent van PaperPort. Met PaperPort Watson is uw zoekbereik oneindig groter dan met All-in-One Search. Watson doorzoekt internet, e-mailberichten, nieuwssites, blogs en webwinkels en werkt samen met andere desktopzoekprogramma's als MSN, Google en X1. Bovendien wordt relevante informatie direct onder uw aandacht gebracht via een flexibele balk aan de zijkant van uw PaperPort-bureaublad. Het is het perfecte hulpmiddel bij research en helpt u uitgebreide zoekresultaten te ordenen en te combineren in een PaperPort-map. U kunt zelfs zoekresultaten als PDF-bestanden naar het PaperPort-bureaublad slepen. Het is een revolutionaire manier om snel elke gewenste informatie te vinden, waar die zich ook bevindt.

- Vind belangrijke bestanden direct terug
In PaperPort Professional kunt u veelgebruikte mappen voorzien van een bladwijzer, zodat u direct toegang heeft tot uw documenten. Via de knop "Vorige" gaat u heel eenvoudig terug naar onlangs bekeken mappen. Zo verliest u geen tijd met navigeren.

- Werk veilig samen via annotaties en e-mail
PaperPort zorgt voor een betere digitale revisieprocedure. U kunt nu simpel en snel documenten door meerdere mensen in een werkgroep of zelfs buiten uw organisatie laten bekijken en goedkeuren. Het programma converteert Word-bestanden en andere bewerkbare documenten naar veilige PDF-bestanden, die via uw e-mailprogramma worden verstuurd. De bestanden kunnen worden gelezen, maar niet worden bewerkt. Dit is met name ideaal voor het nalezen van contracten en andere belangrijke documenten. Via annotaties, zoals notities, markeringen en stempels, kunt u het document voorzien van commentaar. Deze annotaties kunt u vervolgens ook in PaperPort bekijken. Al uw tekstannotaties zijn doorzoekbaar, zodat u altijd het juiste document kunt vinden als u het nodig heeft.

Scan en kopieer via het netwerk om papier te digitaliseren

Een papierloos kantoor is misschien wel de beste manier om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen. Wanneer papier als PDF-bestand op de computer wordt opgeslagen, heeft iedereen snel en veilig toegang tot de informatie in deze documenten. Kantoorpersoneel, advocaten, verzekeringsagenten, makelaars, dokters en andere professionals: PaperPort Professional helpt miljoenen mensen bij het opzetten van een papierloos systeem voor gestroomlijnd documentbeheer. U scant elk document heel simpel via een direct aangesloten scanner, netwerkapparaat, afdelingsscanner of digitaal kopieerapparaat (ook flatbed- of multifunctioneel apparaat). PaperPort ondersteunt WIA-, TWAIN- en ISIS-scannerstuurprogramma's en alle belangrijke bestandsindelingen, zoals PDF, TIFF en MAX. Hierdoor is deze productiviteitstoepassing van onschatbare waarde voor organisaties van elke omvang.

- Gebruik al uw netwerk- en werkgroepmogelijkheden
Vanuit e-mail- of netwerkmappen die zijn aangesloten op een scanner, multifunctioneel apparaat of faxserver bezorgt PaperPort® Professional uw digitale documenten op het bureaublad. Een gescand document kan ook automatisch worden verzonden naar een e-mailadres of netwerkmap. PaperPort detecteert de aanwezigheid van een nieuw bestand en kopieert het naar elke map die u opgeeft. Het bestand kan ook op uw bureaublad worden geplaatst, zodat u niet kunt vergeten waar u het heeft opgeslagen. Als uw apparaat een andere indeling ondersteunt dan PDF, kan PaperPort uw bestanden bij levering ook automatisch converteren naar PDF.

- Scan en kopieer naar het bureaublad
PaperPort Professional ondersteunt elk type scanner en zet papieren stukken razendsnel om in PDF-bestanden. Via de gepatenteerde eenkliks ScanDirect™-technologie kunt u direct naar e-mail, fax, Microsoft® Word of een ander programma scannen. Zo bespaart u uzelf veel tijd en moeite. U kunt uw productiviteit nog verder vergroten door meerdere documenten in één batch te scannen via een automatische documentinvoer.

- Portaal naar systemen voor inhoudsbeheer
Veel systemen voor inhoudsbeheer worden niet goed benut omdat mensen het moeilijk vinden documenten, met name papieren stukken, toe te voegen aan een centraal archief. Met PaperPort Professional wordt dit alles veel eenvoudiger. Via uw PC beschikt u over scanfuncties en opties voor lokaal bestandsbeheer en het creëren van PDF's. Het is hiermee een ideale en gebruiksvriendelijke oplossing voor verspreide documentopslag in systemen voor inhoudsbeheer.

Beheer uw documenten met behoud van bestaande investeringen

Met PaperPort kunt u vanuit één krachtige toepassing al uw informatie beheren, ongeacht of deze zich lokaal of in een documentarchief op het netwerk bevindt. U profiteert nog meer dan voorheen van uw investeringen in hardware- en softwaresystemen omdat PaperPort is gebaseerd op Microsoft Windows en heel eenvoudig scan- en documentbeheerfuncties en opties voor het creëren van PDF's toevoegt aan bestaande mappen en bestanden. Installeer PaperPort - en stel orde op zaken!

- Eenvoudige documentwerkstromen
Sleep uw bestanden naar de PaperPort-balk Verzenden naar en u kunt ze direct e-mailen, faxen of naar een centraal archief op een bestandsserver in het netwerk zenden. In combinatie met de PDF-bestandsindeling wordt het nu wel heel makkelijk om documenten te verspreiden in een formaat dat op elke computer waar ook ter wereld kan worden bekeken en afgedrukt.

- Snelle toegang tot ECM-systemen
Met PaperPort Professional profiteert u optimaal van bestaande investeringen in ECM-systemen zoals Oracle 9i en Microsoft SharePoint voor bedrijfsbreed inhoudsbeheer. Informatie kan naadloos worden overgebracht van de PC naar de ECM-documentarchieven. Als portaal voor informatie op papier biedt PaperPort alles wat u nodig heeft om papieren stukken via netwerkscanners snel en eenvoudig te scannen, te bekijken en naar het systeem te sturen.

- Netwerkinstallatie
PaperPort Professional maakt softwarebeheer eenvoudig, want u kunt het programma via het netwerk installeren als u beschikt over licenties voor meerdere computers of locaties.

- Speciale PaperPort-koppelingsmogelijkheden
Klanten, VAR's en integrators kunnen via de PaperPort Link Agent SDK speciale koppelingen en werkstromen voor PaperPort maken, bijvoorbeeld een processpecifiek portaal naar Documentum en FileNET of ondersteuning voor het slepen van verschillende documenttypen naar een workflowproces.
Korte samenvatting Nuance PaperPort Professional 11 (EN):
Deze korte samenvatting van de Nuance PaperPort Professional 11 (EN)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nuance PaperPort Professional 11 (EN), Engels, Doos, CD, 250 MB, 128 MB, Intel Pentium
Lange samenvatting Nuance PaperPort Professional 11 (EN) :

Nuance PaperPort Professional 11 (EN). Taalversie: Engels, Softwaretype: Doos, Ondersteunde mediatypen: CD. Minimaal benodigde schijfruimte: 250 MB, Minimale RAM: 128 MB, Minimale processor: Intel Pentium. Platform: PC, Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows 2000 SP4 / XP SP2 Windows Vista

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nuance PaperPort Professional 11 (EN), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Taalversie *
Engels
Softwaretype *
Doos
Aantal licenties *
1
Ondersteunde mediatypen
CD
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte *
250 MB
Minimale systeemeisen
Minimale RAM *
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
Intel Pentium
Overige specificaties
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000 SP4 / XP SP2 Windows Vista
X