Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Nuance PaperPort Professional 11, DE, Educational

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nuance
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PaperPort Professional 11, DE, Educational
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F309P-F00-11
Categorie
Computer programs where the layout, contents and typography of the document can be changed by the user so a professional-looking document can be present or published.
Desktop publishing (DTP)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nuance: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7223
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 nov 2017 06:10:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Nuance PaperPort Professional 11, DE, Educational :
De korte redactionele beschrijving van Nuance PaperPort Professional 11, DE, Educational

PaperPort Professional 11, DE, Educational
Meer>>>

Nuance PaperPort Professional 11, DE, Educational:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Nuance PaperPort Professional 11, DE, Educational.
Belangrijkste nieuwe functies

NIEUW Sneller dan ooit
Iedereen die met een vorige versie van PaperPort heeft gewerkt, zal versteld staan van de geweldige snelheidsverbeteringen in PaperPort 11, het programma waarmee elke organisatie haar bestanden, lokaal of in het netwerk, op een krachtige, totaal nieuwe manier kan beheren. U kunt meer dan 200% sneller navigeren tussen de verschillende mappen, wat vooral handig is als mappen honderden of duizenden bestanden bevatten. De opstarttijd van het programma en de snelheid en techniek waarmee miniaturen van bestaande bestanden worden gegenereerd, zijn ook enorm verbeterd.

NIEUW Scannen met één muisklik
PaperPort Professional 11 ondersteunt vrijwel alle scanners, multifunctionele apparatuur en digitale kopieerapparaten en maakt het voor iedereen eenvoudig om professionele scanresultaten te behalen, of het nu gaat om losse pagina's, krantenartikelen of grote stapels tweezijdig bedrukte pagina's. Dankzij het gepatenteerde One-Button Scanning hoeft u in PaperPort slechts éénmaal te klikken waar u in andere programma's veel meer handelingen moet uitvoeren. Met PaperPort 11 scant u ook probleemloos grote hoeveelheden documenten en kunt u via een nieuwe scanassistent pagina's bekijken, opnieuw rangschikken, kopiëren en verwijderen alvorens ze op te slaan in PaperPort of andere systemen voor inhoudbeheer.

NIEUW Watson – Intelligente zoekagent
In PaperPort Professional 11 maakt u kennis met PaperPort Watson, een nieuwe zoekagent die zich gedraagt als een persoonlijke assistent. Watson doorgrondt de webpagina waarnaar u kijkt en verzamelt informatie van uw computer, internet, blogs, nieuwssites en webwinkels. De agent maakt gebruik van de All-in-One Search-index van PaperPort én de desktopzoekprogramma's van Google, MSN, Yahoo en X1 om informatie op uw computer te vinden. Met één trefwoord of zoektekst gaat Watson op zoek naar relevante informatie in een of meerdere van deze bronnen en geeft de resultaten automatisch weer in een flexibele balk naast PaperPort. U hoeft de resultaten alleen nog maar naar PaperPort te slepen.

NIEUW Ongeëvenaarde PDF-functionaliteit
Om de krachtige PDF-mogelijkheden van PaperPort Professional 11 te evenaren, zou u meerdere programma's moeten kopen - en dan nog verslaat PaperPort ze allemaal. PaperPort Professional 11 werkt met nieuwe technologie voor bestandscompressie, PDF-MRC genaamd, waarmee u universele PDF-bestanden maakt die wel achtmaal kleiner zijn dan met andere programma's. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om papieren documenten uit te wisselen via e-mail en internet. Met PaperPort Professional 11 kunt u PDF-bestanden maken vanuit elk pc-programma en deze bovendien bekijken, afdrukken, annoteren, markeren en beveiligen. Via slepen en neerzetten kunt u ook gescande afbeeldingen en documenten in verscheidene indelingen samenvoegen tot één PDF-document.

NIEUW Scherpe, duidelijke scans
Bij PaperPort horen gebruikersvriendelijke SET-hulpmiddelen (Scanner Enhancement Technology) waarmee u slechte scans automatisch corrigeert en digitale foto's verbetert door te wijzen en te klikken. In de nieuwe versie zijn SET-functies toegewezen aan het éénkliks scannen. Bovendien zijn deze functies uitgebreid met kleurweglating en voor- en achtergrondcorrectie. Hierdoor krijgt u ook uitstekende resultaten bij tekst op gekleurde achtergronden en doorslag op zeer dun papier. De nieuwe SET-mogelijkheden zijn ideaal voor het scannen van facturen, ontvangstbewijzen, kranten- en tijdschriftartikelen én voor het verbeteren en bewerken van foto's.
Korte samenvatting Nuance PaperPort Professional 11, DE, Educational:
Deze korte samenvatting van de Nuance PaperPort Professional 11, DE, Educational-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nuance PaperPort PaperPort Professional 11, DE, Educational, Duits, 250 MB, 128 MB, Intel Pentium, Microsoft Internet Explorer 5.5, PC
Lange samenvatting Nuance PaperPort Professional 11, DE, Educational :

Nuance PaperPort Professional 11, DE, Educational, PaperPort. Taalversie: Duits. Minimaal benodigde schijfruimte: 250 MB, Minimale RAM: 128 MB, Minimale processor: Intel Pentium. Platform: PC, Compatibele besturingssystemen: Windows 2000, XP, Vista

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nuance PaperPort Professional 11, DE, Educational, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Taalversie *
Duits
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte *
250 MB
Minimale RAM *
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale systeemeisen
Minimale processor
Intel Pentium
Minimale systeemeisen
Microsoft Internet Explorer 5.5
Overige specificaties
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000, XP, Vista
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Nuance PaperPort Professional 11, DE Nuance PaperPort Professional 11, DE
(show image)
F309G-W00-11.0 PaperPort Professional 11, DE  — 
X