Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Nuance PaperPort (Media kit) Professional v11 WIN, Nordic, CD

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nuance
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
(Media kit) PaperPort Professional v11 WIN, Nordic, CD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
F309K-K01-11.0
Categorie
Voor veel toepassingen kan het nodig zijn een grote gecompliceerde database met gegevens bij te houden. De software uit deze categorie is ontworpen om dit snel en efficiënt te doen.
database-software
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nuance: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 25 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8916
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 25-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 08:41:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Nuance PaperPort (Media kit) Professional v11 WIN, Nordic, CD :
De korte redactionele beschrijving van Nuance PaperPort (Media kit) Professional v11 WIN, Nordic, CD

Media kit- PaperPort Professional v11 WIN, Nordic, CD
Meer>>>

Nuance PaperPort (Media kit) Professional v11 WIN, Nordic, CD:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Nuance PaperPort (Media kit) Professional v11 WIN, Nordic, CD.
Belangrijkste nieuwe functies

NIEUW Sneller dan ooit
Iedereen die met een vorige versie van PaperPort heeft gewerkt, zal versteld staan van de geweldige snelheidsverbeteringen in PaperPort 11, het programma waarmee elke organisatie haar bestanden, lokaal of in het netwerk, op een krachtige, totaal nieuwe manier kan beheren. U kunt meer dan 200% sneller navigeren tussen de verschillende mappen, wat vooral handig is als mappen honderden of duizenden bestanden bevatten. De opstarttijd van het programma en de snelheid en techniek waarmee miniaturen van bestaande bestanden worden gegenereerd, zijn ook enorm verbeterd.

NIEUW Scannen met één muisklik
PaperPort Professional 11 ondersteunt vrijwel alle scanners, multifunctionele apparatuur en digitale kopieerapparaten en maakt het voor iedereen eenvoudig om professionele scanresultaten te behalen, of het nu gaat om losse pagina's, krantenartikelen of grote stapels tweezijdig bedrukte pagina's. Dankzij het gepatenteerde One-Button Scanning hoeft u in PaperPort slechts éénmaal te klikken waar u in andere programma's veel meer handelingen moet uitvoeren. Met PaperPort 11 scant u ook probleemloos grote hoeveelheden documenten en kunt u via een nieuwe scanassistent pagina's bekijken, opnieuw rangschikken, kopiëren en verwijderen alvorens ze op te slaan in PaperPort of andere systemen voor inhoudbeheer.

NIEUW Watson – Intelligente zoekagent
In PaperPort Professional 11 maakt u kennis met PaperPort Watson, een nieuwe zoekagent die zich gedraagt als een persoonlijke assistent. Watson doorgrondt de webpagina waarnaar u kijkt en verzamelt informatie van uw computer, internet, blogs, nieuwssites en webwinkels. De agent maakt gebruik van de All-in-One Search-index van PaperPort én de desktopzoekprogramma's van Google, MSN, Yahoo en X1 om informatie op uw computer te vinden. Met één trefwoord of zoektekst gaat Watson op zoek naar relevante informatie in een of meerdere van deze bronnen en geeft de resultaten automatisch weer in een flexibele balk naast PaperPort. U hoeft de resultaten alleen nog maar naar PaperPort te slepen.

NIEUW Ongeëvenaarde PDF-functionaliteit
Om de krachtige PDF-mogelijkheden van PaperPort Professional 11 te evenaren, zou u meerdere programma's moeten kopen - en dan nog verslaat PaperPort ze allemaal. PaperPort Professional 11 werkt met nieuwe technologie voor bestandscompressie, PDF-MRC genaamd, waarmee u universele PDF-bestanden maakt die wel achtmaal kleiner zijn dan met andere programma's. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om papieren documenten uit te wisselen via e-mail en internet. Met PaperPort Professional 11 kunt u PDF-bestanden maken vanuit elk pc-programma en deze bovendien bekijken, afdrukken, annoteren, markeren en beveiligen. Via slepen en neerzetten kunt u ook gescande afbeeldingen en documenten in verscheidene indelingen samenvoegen tot één PDF-document.

NIEUW Scherpe, duidelijke scans
Bij PaperPort horen gebruikersvriendelijke SET-hulpmiddelen (Scanner Enhancement Technology) waarmee u slechte scans automatisch corrigeert en digitale foto's verbetert door te wijzen en te klikken. In de nieuwe versie zijn SET-functies toegewezen aan het éénkliks scannen. Bovendien zijn deze functies uitgebreid met kleurweglating en voor- en achtergrondcorrectie. Hierdoor krijgt u ook uitstekende resultaten bij tekst op gekleurde achtergronden en doorslag op zeer dun papier. De nieuwe SET-mogelijkheden zijn ideaal voor het scannen van facturen, ontvangstbewijzen, kranten- en tijdschriftartikelen én voor het verbeteren en bewerken van foto's.
Korte samenvatting Nuance PaperPort (Media kit) Professional v11 WIN, Nordic, CD:
Deze korte samenvatting van de Nuance PaperPort (Media kit) Professional v11 WIN, Nordic, CD-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nuance PaperPort (Media kit) PaperPort Professional v11 WIN, Nordic, CD, 250 MB, 128 MB, Intel Pentium, CD-ROM, Microsoft Internet Explorer 5.5.
Lange samenvatting Nuance PaperPort (Media kit) Professional v11 WIN, Nordic, CD :

Nuance (Media kit) PaperPort Professional v11 WIN, Nordic, CD, PaperPort. Minimaal benodigde schijfruimte: 250 MB, Minimale RAM: 128 MB, Minimale processor: Intel Pentium

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nuance PaperPort (Media kit) Professional v11 WIN, Nordic, CD, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
250 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
Intel Pentium
Minimale systeemeisen
CD-ROM, Microsoft Internet Explorer 5.5.
Technische details
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000, Windows XP, Windows Vista.
Ondersteunde mediatypen
CD
Software versie
11.0
X