Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Nuance OmniPage Professional 15.0, Dutch, Full, Academic/Government

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nuance
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
OmniPage
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
OmniPage Professional 15.0, Dutch, Full, Academic/Government
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
E709L-F00-15.0
Categorie
Optische schriftherkenning (OCR)-software
OCR software
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nuance: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20648
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:35:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Nuance OmniPage Professional 15.0, Dutch, Full, Academic/Government :
De korte redactionele beschrijving van Nuance OmniPage Professional 15.0, Dutch, Full, Academic/Government

OmniPage Professional 15.0, Dutch, Full, Academic/Government
Meer>>>

Nuance OmniPage Professional 15.0, Dutch, Full, Academic/Government:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Nuance OmniPage Professional 15.0, Dutch, Full, Academic/Government.
De nieuwe OmniPage 15-productfamilie zet opnieuw de norm voor OCR-, PDF- en documentconversieprogramma's. OmniPage, door onafhankelijke experts keer op keer uitgeroepen tot het meest nauwkeurige programma, loopt met zijn handige functies vér vooruit op andere OCR-producten. In deze versie is OCR uitgebreid van optische tekenherkenning tot universele documentconversie, waar u niet alleen van profiteert bij het scannen en archiveren, maar ook bij de conversie van digitale documenten, bijvoorbeeld van Word naar WordPerfect, en bij de conversie van bestanden in welke indeling dan ook naar PDF.

De meest nauwkeurige OCR en optimaal behoud van lay-out
We hebben de nauwkeurigheid van 's werelds beste OCR-software OPNIEUW verbeterd! Waarom? Omdat een grotere nauwkeurigheid minder werk achteraf betekent - en dus meer tijd bespaart. De nauwkeurigheid is met 25% verbeterd - en is maar liefst tot 50% groter dan die van andere oplossingen - waardoor u beduidend minder tijd kwijt bent aan documentconversie. Onafhankelijke onderzoek van PC Magazine bevestigt dat OmniPage het meest nauwkeurig is en het enige OCR-programma dat met succes alle testdocumenten wist te converteren. OmniPage maakt gebruik van superieure algoritmes voor behoud van paginalay-out, zodat uw geconverteerde document een zo exact mogelijke kopie van het origineel wordt. Of het nu gaat om een verkoopplan van één pagina of een rapport van duizend pagina's: de nieuwe engines van OmniPage Professional maken er korte metten mee en leveren snel kwaliteitsresultaten!

Optimale snelheid en nauwkeurigheid
OmniPage Professional is nu uitgerust met snellere, krachtigere OCR-engines en u kunt met één druk op de knop elk gewenst document scannen. De gecombineerde kracht van deze beide verbeteringen en de toename in nauwkeurigheid met 25% maken van OmniPage Professional het snelste, meest nauwkeurige en tijdbesparende programma voor documentconversie ter wereld.

Verbeterde opmaak
Met deze upgrade naar OmniPage Professional 15 bespaart u meer tijd, geld en energie dan ooit tevoren. We hebben miljoenen documenten onderzocht en samengewerkt met toonaangevende leveranciers als Microsoft® en Xerox® om te zorgen voor een beter behoud van de lay-out en meer opmaakmogelijkheden. Zonder problemen herkent OmniPage Professional kolommen, tabellen, opsommingstekens, voetnoten, leestekens, afbeeldingen en symbolen en maakt ze op.

In een handomdraai digitale PDF-archieven
PDF is dé standaard geworden voor de archivering van belangrijke gegevens, van e-mail en Microsoft Office-documenten tot Visio®-grafieken en CAD-projecten. Tot nu toe was er nooit een betaalbare manier om dit vanaf een desktopcomputer te doen. OmniPage Professional bevat een krachtige functie voor de eenvoudige conversie van grote aantallen documenten in welke indeling dan ook naar beveiligde, gecomprimeerde PDF-bestanden voor uw archief. OmniPage 15 biedt u de kernfuncties voor digitale PDF-conversie van Adobe Distiller Server en Jaws PDF Server, maar is goedkoper en gebruiksvriendelijker. Iedereen kan nu vanuit zijn desktopcomputer optimaal profiteren van PDF!

Verbazingwekkende conversie van digitaal naar digitaal
In deze upgrade is de nieuwe Document-2-Document Converter geïntegreerd. Hiermee kunt u bestaande documenten converteren naar uw favoriete indelingen en verspilt u geen tijd meer als u ineens een ander programma moet gebruiken. U kunt Quark XPress®-documenten converteren naar Word, PageMaker®-documenten naar WordPerfect®, enzovoort. U hoeft alleen het programma te openen en de opdracht Opslaan als te selecteren.

Automatisch formulieren converteren van papier naar digitaal
U kunt nu papieren formulieren omzetten in elektronische formulieren, die u veel eenvoudiger kunt verspreiden, invullen en verwerken. In het verleden was het praktisch onmogelijk om een bestaand papieren formulier te converteren naar een elektronische indeling. Deze tijdsbesparende functie stond daarom al lang op het verlanglijstje van OmniPage-gebruikers. De nieuwe functie voor formulierconversie zet gescande papieren formulieren automatisch om in bewerkbare elektronische PDF-, XML- of Microsoft InfoPath-formulieren. Kortom: we hebben het beste uit ons bekroonde programma OmniForm® overgenomen in deze OmniPage-versie, de beste die er ooit verschenen is, en daarmee besparen we u honderden euro's.

Documenten vastleggen en workflows maken via aanwijzen en klikken
Met verbeterde automatiserings- en uitvoerfuncties maakt OmniPage Professional archivering eenvoudiger, flexibeler en veiliger dan ooit, zodat u voortaan veel saai werk bespaard wordt. Met OmniPage Professional kunt u eigen e-mailberichten verzenden om gebruikers te laten weten dat de documentconversie is voltooid. U kunt ook de beveiliging binnen uw organisatie automatiseren via automatische wachtwoorden en codering van gevoelige gegevens. Met de functie voor digitale ondertekening garandeert u de authenticiteit van uw documenten en archivering.

Conversie naar de meest bewerkbare Word-versie
De nieuwe uitvoerindeling van OmniPage Professional gebruikt informatie uit Microsoft Word, zodat u geconverteerde documenten aanzienlijk eenvoudiger kunt bewerken, compleet met kolommen, tabellen, opsommingstekens en illustraties.

Nooit meer documenten opnieuw scannen dankzij SET-functies
Alleen ScanSoft geeft u krachtige SET-functies (Scanner Enhancement Technology) voor de correctie en verbetering van gescande beelden, PDF-bestanden en faxberichten. U kunt hiermee selecties aanwijzen en erop klikken om de kwaliteit van gescande documenten, faxberichten en slechte kopieën te verbeteren. U kunt documenten rechtzetten, optimaliseren, de kleur ervan aanpassen en nog veel meer. Hiermee vergroot u de nauwkeurigheid van uw OCR-verwerking en PDF-indexering. Zo krijgt u de vereiste resultaten en hoeft u nooit meer een document opnieuw te scannen!

Inclusief PDF Create! en PDF Converter 3.0
OmniPage Professional bevat PDF Create! 3.0, waarmee u vanuit elk PC-programma beveiligde PDF-bestanden kunt maken voor uitwisseling met anderen. Bovendien is PDF Converter 3.0 geïntegreerd, waarmee u PDF-bestanden omzet in volledig opgemaakte Microsoft Word-, Excel- en Corel WordPerfect-documenten. Beide programma's werken met een "assistent", zodat u heel eenvoudig vanuit uw bureaublad, vanuit Windows Verkenner en vanuit Internet Explorer PDF-bestanden kunt maken en converteren.

Audiodocumenten maken van papieren en digitale documenten
Met OmniPage kunt u gescande papieren documenten, PDF-bestanden en zelfs digitale documenten omzetten in audiodocumenten die op bijna natuurlijke wijze worden voorgelezen. Via ScanSoft RealSpeak®, 's werelds beste tekst-naar-spraaksoftware, kunt u op uw PC, vanaf een cd of via digitale muziekapparatuur naar documenten luisteren. Een geweldige productiviteitsverbetering voor professionals die veel onderweg zijn of die problemen hebben met het lezen van documenten op een computerscherm.
Korte samenvatting Nuance OmniPage Professional 15.0, Dutch, Full, Academic/Government:
Deze korte samenvatting van de Nuance OmniPage Professional 15.0, Dutch, Full, Academic/Government-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nuance OmniPage OmniPage Professional 15.0, Dutch, Full, Academic/Government, 200 MB, 128 MB, Intel© Pentium© III, PC, Microsoft© Windows© 98 SE, Windows Me, Windows 2000 (SP2), Windows XP, Windows Server 2003..., Onderwijs (EDU)
Lange samenvatting Nuance OmniPage Professional 15.0, Dutch, Full, Academic/Government :

Nuance OmniPage Professional 15.0, Dutch, Full, Academic/Government, OmniPage. Minimaal benodigde schijfruimte: 200 MB, Minimale RAM: 128 MB, Minimale processor: Intel© Pentium© III. Licentietype: Onderwijs (EDU). Taalversie: Nederlands

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nuance OmniPage Professional 15.0, Dutch, Full, Academic/Government, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Taal
Taalversie *
Nederlands
Licentie
Licentietype
Onderwijs (EDU)
Aantal licenties
1
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
200 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale systeemeisen
Minimale processor
Intel© Pentium© III
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft© Windows© 98 SE, Windows Me, Windows 2000 (SP2), Windows XP, Windows Server 2003 Windows Vista
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Technische details
Ondersteunde mediatypen
CD
Softwaretype
Doos
X