Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Nuance PaperPort 11.0 International English Full Standard

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nuance
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PaperPort 11.0 International English Full Standard
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6809X-W00-11.0
Categorie
Computer programs where the layout, contents and typography of the document can be changed by the user so a professional-looking document can be present or published.
Desktop publishing (DTP)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nuance: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 37369
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:24:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Nuance PaperPort 11.0 International English Full Standard :
De korte redactionele beschrijving van Nuance PaperPort 11.0 International English Full Standard

PaperPort 11.0 International English Full Standard
Meer>>>

Nuance PaperPort 11.0 International English Full Standard:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Nuance PaperPort 11.0 International English Full Standard.
Zowel op kantoor als thuis komt u om in het papierwerk: bonnen, rekeningen, brieven, belastingpapieren, memo's, investeringspapieren, contracten. Teveel om op te noemen. De papieren stapelen zich op uw bureau op en uw pc raakt vol met documenten. Hoe brengt u alles op één plek bij elkaar?

PaperPort vereenvoudigt alles. Het is het beste hulpprogramma voor een gebruiksvriendelijker en efficiënter gebruik van uw scanner of multifunctionele apparaat. Het vormt een uitbreiding op Microsoft Windows met grote, duidelijke miniaturen van meer dan 150 document- en foto-indelingen. U kunt nu heel eenvoudig al uw documenten afdrukken, ordenen en verspreiden.

PaperPort is de perfecte oplossing voor kleine kantoren en thuis. Als u PaperPort eenmaal hebt geprobeerd, zult u zich afvragen hoe u het ooit zonder dit programma hebt gered.

U kunt al uw bestanden gemakkelijk bekijken, openen en rangschikken via grote, duidelijke miniaturen op het bureaublad. Dankzij PaperPort-documentbeheer op de pc kunt u het volgende doen:

- Snel papieren scannen
- Foto's als JPEG of PDF verspreiden
- PDF-documenten beheren
- Meer dan 150 bestandsindelingen bekijken en afdrukken
- Formulieren elektronisch invullen
- Webpagina's vastleggen

Alleen in PaperPort ziet u al uw werk in één oogopslag. Via de grote miniaturen van gescande documenten, foto's en programmadocumenten kunt u al uw bestanden snel terugvinden, ordenen en gebruiken zonder dat u ze hoeft te openen om te zien wat erin staat. Het is zelfs nog handiger dan wanneer al uw papieren voor u op uw bureau liggen.


- Intuïtief bureaublad met miniaturen
Het PaperPort-bureaublad bevat grote, duidelijke miniaturen van pagina's en documenten. Zo kunt u heel simpel aan de slag met bestanden in meer dan 150 indelingen, waaronder Microsoft® Office-bestanden, PDF-bestanden, gescande en digitale formulieren, opgeslagen webpagina's en al uw gescande papieren documenten.

- Elektronische formulieren snel en gemakkelijk invullen
Maak binnen een paar minuten een overzichtelijk formulier dat u snel kunt doorzoeken en versturen. Met FormTyper™ gaat het invullen van formulieren sneller dan ooit. FormTyper herkent automatisch de formuliervelden, zodat u met de tabtoets razendsnel naar een veld kunt gaan, de gewenste informatie kunt invullen en het ingevulde formulier vervolgens veel sneller kunt afdrukken, opslaan of per e-mail versturen dan wanneer u het met de hand doet.

- Tekst knippen en plakken – van papier en PDF
Dankzij de OCR-functie van PaperPort, die alle tekst uit gescande afbeeldingen en PDF-bestanden haalt, hoeft u nu niets meer over te typen. U kunt zelfs een deel van een gescand document naar het klembord kopiëren en vervolgens de tekst direct in een tekstverwerker of e-mailbericht plakken.

Eenvoudig scannen - voor iedereen

PaperPort is eenvoudigweg het beste hulpmiddel voor uw multifunctionele apparaat of scanner. Want wie wil er nu veel tijd besteden aan het scannen van documenten? U weet dat u veel tijd en geld bespaart als u al uw documenten in digitale vorm bewaart, maar het scannen is vaak te veel werk. Bovendien is het niet eenvoudig een goede scan te maken. PaperPort is het antwoord op uw problemen, zodat u eindelijk al uw papier de baas kunt worden en nooit meer belangrijke documenten verliest.

- Ondersteuning voor scannerknoppen
Veel scanapparaten hebben scannerknoppen waarmee u rechtstreeks naar uw computer kunt scannen. Door gebrek aan instelmogelijkheden komen deze scans helaas niet altijd op de juiste plek aan of is de kwaliteit niet erg goed. Met PaperPort heeft u de werking van de scannerknoppen zelf in de hand, zodat u altijd het resultaat krijgt dat u verwacht en u uw gescande documenten veel beter kunt beheren.

- Eén interface voor al uw scanners
Elk scanapparaat heeft een eigen interface of bedieningspaneel. Met al die verschillende keuzes en opties kan het scannen van verschillende documenten een enorme klus worden. PaperPort versimpelt dit met één gebruiksvriendelijke scaninterface die voor al uw scanners gelijk is.

- De resultaten die u verwacht - automatisch
Niets is zo teleurstellend als een slecht gescand document. Vaak is het nog frustrerender om uitzoeken hoe u tot de best mogelijke resultaten kunt komen. PaperPort doet dit allemaal voor u met de SET-hulpmiddelen (Scanner Enhancement Technology), waarmee u automatisch uw documenten of foto's corrigeert tijdens het scannen. Veel taken, zoals automatisch rechtzetten, bijknippen, draaien en verduidelijken, zijn verbeterd in deze nieuwe versie van PaperPort.

- In één stap een goede scan
Wilt u perfecte resultaten, dan moet u per documenttype de juiste instellingen gebruiken. Sommige documenten zijn in kleur, andere in zwart-wit en vrijwel alle documenten kunnen wel wat verbetering gebruiken. U kunt nu al uw instellingen, zoals kleur, indeling en SET-correcties, vastleggen in scanprofielen, zodat u met één druk op de knop de gewenste resultaten krijgt.

PDF-documenten scannen en beheren

PaperPort vereenvoudigt het gebruik van PDF-documenten. PDF (Portable Document Format) is een universele bestandsindeling voor het verspreiden van elektronische documenten via e-mail, netwerk of internet. PaperPort gebruikt PDF om een "digitale kopie" van uw documenten te maken, ook wel beeld-PDF genoemd. Voor nog meer PDF-ondersteuning is er PaperPort Professional.

- Naar PDF scannen
U kunt via elke scanner papieren documenten direct omzetten in PDF-bestanden die u ordent en via e-mail verspreidt - veiliger en makkelijker dan papieren stukken.

- Afdrukken naar PaperPort (PDF)
Maak digitale kopieën van uw documenten door bestanden af te drukken naar beeld-PDF. Deze documenten zijn niet zo veelzijdig als "normale" PDF-bestanden, maar u kunt wel snel en simpel een digitale kopie maken van een papieren document dat u nodig heeft.

- Webpagina's vastleggen in PDF-bestanden
U kunt webpagina's nu vastleggen als PDF-bestanden, zodat u beschikt over een offline kleurenkopie. Dit is een fantastische manier om websites permanent vast te leggen, de resultaten van een zoektocht op internet te bewaren of webpagina's direct als PDF-bijlage te verspreiden in plaats van via een koppeling. Voor dat laatste is immers een internetverbinding nodig. Een vastgelegde webpagina ziet er precies hetzelfde uit een papieren afdruk. Zo kunt u zonder papierverspilling ook een bewijs van al uw aankopen op internet opslaan.

- Heel eenvoudig uw eigen PDF-documenten samenstellen
Het werken met digitale documenten is net zo makkelijk als het stapelen van papier. PaperPort beschikt over een uniek bureaublad, waarop u miniaturen van zowel afzonderlijke pagina's als hele documenten ziet. Sleep hele documenten naar een ander document, kopieer en plak afzonderlijke pagina's in een ander PDF-document of Stel snel uw eigen PDF-documenten samen door gescande stukken te combineren met andere PDF-bestanden.

Vind al uw documenten eenvoudig terug

All-in-One Search™ van PaperPort is een krachtige zoekmachine waarmee u direct uw papieren of digitale documenten terugvindt op uw PC. Typ gewoon een of meerdere woorden en PaperPort zoekt snel het juiste document op.

- Zoeken naar informatie in gescande documenten en beeld- en PDF-bestanden
Via All-in-One Search en de ingebouwde OmniPage Search Indexer worden in PaperPort alle bestanden daadwerkelijk "gelezen", zodat u kunt zoeken op een woord IN een document of gescand papieren stuk. Deze indexeringsfunctie is gebaseerd op technologie uit Nuance OmniPage Professional 15, 's werelds meest nauwkeurige en meestverkochte oplossing voor de conversie van papier en PDF naar documenten die u kunt bewerken en archiveren.

- Documenten snel terugvinden
All-in-One Search zorgt ervoor dat iedereen op kantoor elk document terugvindt, lokaal of in een netwerkmap. U kunt zoeken op inhoud, trefwoord of annotatie. Profiteer van rustige perioden en plan met de flexibele Index Manager van PaperPort wanneer en hoe al uw afbeeldingsbestanden worden geconverteerd naar doorzoekbare bestanden. Dit gebeurt met de ingebouwde OmniPage Search Indexer.

- Uw persoonlijke onderzoeksassistent
Wat is de perfecte aanvulling op PaperPort All-in-One Search? Een elementaire vraag! Natuurlijk met PaperPort Watson, de intelligente zoekagent van PaperPort. Met PaperPort Watson is uw zoekbereik oneindig groter dan met All-in-One Search. Watson doorzoekt internet, e-mailberichten, nieuwssites, blogs en webwinkels en werkt samen met andere desktopzoekprogramma's als MSN, Google en X1. Bovendien wordt relevante informatie direct onder uw aandacht gebracht via een flexibele balk aan de zijkant van uw PaperPort-bureaublad. Het is het perfecte hulpmiddel bij research en helpt u relevante zoekresultaten te ordenen en combineren in een PaperPort-map. U kunt zelfs zoekresultaten als PDF-bestanden naar het PaperPort-bureaublad slepen. Het is een revolutionaire manier om snel elke gewenste informatie te vinden, waar die zich ook bevindt.
Korte samenvatting Nuance PaperPort 11.0 International English Full Standard:
Deze korte samenvatting van de Nuance PaperPort 11.0 International English Full Standard-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nuance PaperPort 11.0 International English Full Standard, Engels, Doos, CD, 250 MB, 128 MB, Intel Pentium
Lange samenvatting Nuance PaperPort 11.0 International English Full Standard :

Nuance PaperPort 11.0 International English Full Standard. Taalversie: Engels, Softwaretype: Doos, Ondersteunde mediatypen: CD. Minimaal benodigde schijfruimte: 250 MB, Minimale RAM: 128 MB, Minimale processor: Intel Pentium. Platform: PC, Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows 2000 SP4 / XP SP2 Windows Vista

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nuance PaperPort 11.0 International English Full Standard, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Taalversie *
The version of the language used in software etc. for example English (ENG).
Engels
Softwaretype *
The category of software.
Doos
Aantal licenties *
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
1
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
CD
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte *
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
250 MB
Minimale systeemeisen
Minimale RAM *
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Intel Pentium
Overige specificaties
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000 SP4 / XP SP2 Windows Vista
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Nuance PaperPort 11.0 Dutch Full Standard Nuance PaperPort 11.0 Dutch Full Standard
(show image)
6809L-W00-11.0 PaperPort 11.0 Dutch Full Standard  — 
Nuance PaperPort Professional 11 Nuance PaperPort Professional 11
(show image)
F309L-W00-11.0 PaperPort Professional 11  — 
Nuance PaperPort 11.0 French, Full Standard Nuance PaperPort 11.0 French, Full Standard
(show image)
6809F-W00-11.0 Paperport 11.0 French, Full Standard  — 
Nuance PaperPort Pro 11.0, French, Full Nuance PaperPort Pro 11.0, French, Full
(show image)
F309F-W00-11.0 PaperPort Pro 11.0, French, Full  — 
Nuance PaperPort Professional 11 (EN) Nuance PaperPort Professional 11 (EN)
(show image)
F309X-W00-11.0 PaperPort Professional 11 (EN)  — 
X