Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Nuance TextBridge Pro 11

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nuance
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
TextBridge Pro 11
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6309X-W00-11.0
Categorie
Computer programs where the layout, contents and typography of the document can be changed by the user so a professional-looking document can be present or published.
Desktop publishing (DTP)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nuance: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17261
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:34:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Nuance TextBridge Pro 11 :
De korte redactionele beschrijving van Nuance TextBridge Pro 11

TextBridge Pro 11, EN, Win32
Meer>>>

Nuance TextBridge Pro 11:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Nuance TextBridge Pro 11.
Met TextBridge Pro 11 zet u gemakkelijk gedrukte tekst om in digitale documenten die u kunt gebruiken in uw favoriete Windowstoepassing. Dankzij de uitstekende nauwkeurigheid en het behoud van de oorspronkelijke opmaak hoeft u nooit meer een document over te typen! De nieuwe gebruikersinterface en OCR-engine zorgen ervoor dat u elke OCR-taak gemakkelijk en snel kunt uitvoeren.

TextBridge Pro 11 is de eenvoudige en snelle manier om papier om te zetten in bewerkbare digitale documenten, zodat u tijd bespaart en de productiviteit verhoogt. Het ontwerp van de nieuwe OCR-engines zorgt voor de nauwkeurigste TextBridge-resultaten die u ooit hebt gezien - zelfs in het geval van complexe pagina's met afbeeldingen en tabellen. Met de volledig vernieuwde gebruikersinterface en nieuwe tekstverwerking is verwerken en proeflezen sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren. Dankzij de vernieuwde TextBridge Pro 11 hoeft u nooit meer een document over te typen.

- Superieure nauwkeurigheid - tot 50% beter dan TextBridge Pro Millennium
- Behoud van paginaopmaak - de opmaak en kleuren van alle originele pagina's blijven behouden
- Herkenning van spreadsheets en tabellen - Zet spreadsheets en tabellen om in digitale vorm door ze te converteren naar het formaat van uw favoriete spreadsheet- of tekstverwerkingsprogramma
- Compatibel met Windows XP - benut de prestaties en stabiliteit van Windows XP
- Microsoft Office-integratie - gebruik de OCR-functies rechtstreeks vanuit uw favoriete Windowsprogramma's
Korte samenvatting Nuance TextBridge Pro 11:
Deze korte samenvatting van de Nuance TextBridge Pro 11-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nuance TextBridge Pro 11, Engels, Doos, CD, 140 MB, 32 MB, Pentium
Lange samenvatting Nuance TextBridge Pro 11 :

Nuance TextBridge Pro 11. Taalversie: Engels, Softwaretype: Doos, Ondersteunde mediatypen: CD. Minimaal benodigde schijfruimte: 140 MB, Minimale RAM: 32 MB, Minimale processor: Pentium. Platform: PC, Compatibele besturingssystemen: Windows 95, 98, 2000, XP, Me, Windows NT 4.0

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nuance TextBridge Pro 11, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Taalversie *
Engels
Softwaretype *
Doos
Aantal licenties *
1
Ondersteunde mediatypen
CD
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte *
140 MB
Minimale RAM *
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
32 MB
Minimale processor
Pentium
Overige specificaties
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95, 98, 2000, XP, Me, Windows NT 4.0
X