Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Nuance OmniPage Professional 15

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nuance
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
OmniPage Professional 15
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2889F-F00-15.0
Categorie
Optische schriftherkenning (OCR)-software
OCR software
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nuance: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7791
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 nov 2017 06:35:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Nuance OmniPage Professional 15 :
De korte redactionele beschrijving van Nuance OmniPage Professional 15

Nuance OmniPage 15 Professional voor Windows
Meer>>>

Nuance OmniPage Professional 15:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Nuance OmniPage Professional 15.
Met OmniPage Professional 15 zien professionals hun productiviteit met sprongen stijgen, omdat ze documenten nooit meer handmatig opnieuw hoeven te maken. Nauwkeurige OCR-analyse, geavanceerde lay-outdetectie, LFR-technologie (Logical Form Recognition™) en geavanceerde beveiligingsfuncties zorgen voor een snelle conversie van kantoordocumenten en formulieren naar meer dan dertig verschillende PC-bestandsindelingen waarin u uw werk kunt bewerken, doorzoeken en verspreiden. Met één klik op de muis of één druk op de knop van uw scanner of multifunctionele apparaat verwerkt u grote aantallen documenten via aangepaste workflows. Krachtige functies zorgen ervoor dat u documenten als PDF kunt afdrukken, tekst kunt omzetten in audioboeken en digitale handtekeningen kunt toevoegen aan uw elektronische documenten. Bovendien ontvangt u ook de bekroonde programma's ScanSoft PDF Create! en PDF Converter, zodat u beschikt over een complete en ongeëvenaarde PDF-oplossing.

De nieuwe OmniPage 15-productfamilie zet opnieuw de norm voor OCR-, PDF- en documentconversieprogramma's. OmniPage, door onafhankelijke experts keer op keer uitgeroepen tot het meest nauwkeurige programma, loopt met zijn handige functies vér vooruit op andere OCR-producten. In deze versie is OCR uitgebreid van optische tekenherkenning tot universele documentconversie, waar u niet alleen van profiteert bij het scannen en archiveren, maar ook bij de conversie van digitale documenten, bijvoorbeeld van Word naar WordPerfect, en bij de conversie van bestanden in welke indeling dan ook naar PDF.

De meest nauwkeurige OCR en optimaal behoud van lay-out
We hebben de nauwkeurigheid van 's werelds beste OCR-software OPNIEUW verbeterd! Waarom? Omdat een grotere nauwkeurigheid minder werk achteraf betekent - en dus meer tijd bespaart. De nauwkeurigheid is met 25% verbeterd - en is maar liefst tot 50% groter dan die van andere oplossingen - waardoor u beduidend minder tijd kwijt bent aan documentconversie. Onafhankelijke onderzoek van PC Magazine bevestigt dat OmniPage het meest nauwkeurig is en het enige OCR-programma dat met succes alle testdocumenten wist te converteren. OmniPage maakt gebruik van superieure algoritmes voor behoud van paginalay-out, zodat uw geconverteerde document een zo exact mogelijke kopie van het origineel wordt. Of het nu gaat om een verkoopplan van één pagina of een rapport van duizend pagina's: de nieuwe engines van OmniPage 15 maken er korte metten mee en leveren snel kwaliteitsresultaten!

Optimale snelheid en nauwkeurigheid
OmniPage is nu uitgerust met snellere, krachtigere OCR-engines en u kunt met één druk op de knop elk gewenst document scannen. De gecombineerde kracht van deze beide verbeteringen en de toename in nauwkeurigheid met 25% maken van OmniPage het snelste, meest nauwkeurige en tijdbesparende programma voor documentconversie ter wereld.

Verbeterde opmaak
Met deze upgrade naar OmniPage 15 bespaart u meer tijd, geld en energie dan ooit tevoren. We hebben miljoenen documenten onderzocht en samengewerkt met toonaangevende leveranciers als Microsoft® en Xerox® om te zorgen voor een beter behoud van de lay-out en meer opmaakmogelijkheden. Zonder problemen herkent OmniPage kolommen, tabellen, opsommingstekens, voetnoten, leestekens, afbeeldingen en symbolen en maakt ze op.

In een handomdraai digitale PDF-archieven
PDF is dé standaard geworden voor de archivering van belangrijke gegevens, van e-mail en Microsoft Office-documenten tot Visio®-grafieken en CAD-projecten. Tot nu toe was er nooit een betaalbare manier om dit vanaf een desktopcomputer te doen. OmniPage bevat een krachtige functie voor de eenvoudige conversie van grote aantallen documenten in welke indeling dan ook naar beveiligde, gecomprimeerde PDF-bestanden voor uw archief. OmniPage 15 biedt u de kernfuncties voor digitale PDF-conversie van Adobe Distiller Server en Jaws PDF Server, maar is goedkoper en gebruiksvriendelijker. Iedereen kan nu vanuit zijn desktopcomputer optimaal profiteren van PDF!

Conversie naar de meest bewerkbare Word-versie
De nieuwe uitvoerindeling van OmniPage 15 gebruikt informatie uit Microsoft Word, zodat u geconverteerde documenten aanzienlijk eenvoudiger kunt bewerken, compleet met kolommen, tabellen, opsommingstekens en illustraties.

Nooit meer documenten opnieuw scannen dankzij SET-functies
Alleen ScanSoft geeft u krachtige SET-functies (Scanner Enhancement Technology) voor de correctie en verbetering van gescande beelden, PDF-bestanden en faxberichten. U kunt hiermee selecties aanwijzen en erop klikken om de kwaliteit van gescande documenten, faxberichten en slechte kopieën te verbeteren. U kunt documenten rechtzetten, optimaliseren, de kleur ervan aanpassen en nog veel meer. Hiermee vergroot u de nauwkeurigheid van uw OCR-verwerking en PDF-indexering. Zo krijgt u de vereiste resultaten en hoeft u nooit meer een document opnieuw te scannen!
Korte samenvatting Nuance OmniPage Professional 15:
Deze korte samenvatting van de Nuance OmniPage Professional 15-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nuance OmniPage Professional 15, 265 MB, 128 MB, Intel© Pentium© III, PC, Microsoft Internet Explorer 5.5, Microsoft© Windows© 98 SE, Windows ME, Windows 2000 SP2, Windows XP, Windows Server 2003
Lange samenvatting Nuance OmniPage Professional 15 :

Nuance OmniPage Professional 15. Minimaal benodigde schijfruimte: 265 MB, Minimale RAM: 128 MB, Minimale processor: Intel© Pentium© III. Taalversie: Frans

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nuance OmniPage Professional 15, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Taal
Taalversie *
The version of the language used in software etc. for example English (ENG).
Frans
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
265 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Intel© Pentium© III
Minimale systeemeisen
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Minimale systeemeisen
Microsoft Internet Explorer 5.5
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft© Windows© 98 SE, Windows ME, Windows 2000 SP2, Windows XP, Windows Server 2003
Technische details
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
CD-ROM
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-04-25
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor Nuance OmniPage Professional 15 gevonden en de beoordeling is 67 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
67%
X