Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Newstar KVM Switch 8 Port / Model: NS-832DM (MATRIX) KVM-switch Zwart

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Newstar
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
KVM Switch 8 Port / Model: NS-832DM (MATRIX)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
NS832DM
Categorie
Met behulp van een KVM switch kunt u met één toetsenbord, muis en monitor meerdere computers bedienen. U kunt wisselen tussen de verschillende computers met één druk op de knop, zonder ook maar een stekker aan te raken.
KVM-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorNewstar: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 19796
Deze statistiek is gebaseerd op de 95176 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92991 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:46:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 60 maanden NewStar garantie
Lange productnaam Newstar KVM Switch 8 Port / Model: NS-832DM (MATRIX) KVM-switch Zwart :
De korte redactionele beschrijving van Newstar KVM Switch 8 Port / Model: NS-832DM (MATRIX) KVM-switch Zwart

NewStar KVM Switch 8 Port / Model: NS-832DM (MATRIX)
Meer>>>
Newstar KVM Switch 8 Port / Model: NS-832DM (MATRIX) KVM-switch Zwart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Newstar KVM Switch 8 Port / Model: NS-832DM (MATRIX) KVM-switch Zwart.

Met de NewStar Matrix KVM Switch bedient u acht computers/servers met twee werkplekken. Deze werkplekken bieden onafhankelijk van elkaar toegang tot de aangesloten servers. De computers kiest u met een simpele toetsencombinatie, met een drukknop op de Switch of via het zeer uitgebreide On Screen Display menu. De NewStar KVM Switch werkt met alle computers met PS/2 aansluitingen. Het ontwerp zorgt voor aansluitgemak en een opgeruimde werkplek. Met de NewStar KVM Switch kan u meerdere computers tegelijk aansturen terwijl u tijd, geld en ruimte bespaart.

Korte samenvatting Newstar KVM Switch 8 Port / Model: NS-832DM (MATRIX) KVM-switch Zwart:
Deze korte samenvatting van de Newstar KVM Switch 8 Port / Model: NS-832DM (MATRIX) KVM-switch Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Newstar KVM Switch 8 Port / Model: NS-832DM (MATRIX), 1920 x 1440 Pixels, Zwart

Lange samenvatting Newstar KVM Switch 8 Port / Model: NS-832DM (MATRIX) KVM-switch Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Newstar KVM Switch 8 Port / Model: NS-832DM (MATRIX) KVM-switch Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Newstar KVM Switch 8 Port / Model: NS-832DM (MATRIX). Aansluiting toetsenbord: PS/2, Aansluiting muis: PS/2. Maximum resolutie: 1920 x 1440 Pixels. Kleur van het product: Zwart. Datalink-protocollen: PS/2, Aansluitingen: PS/2

Poorten & interfaces
Aantal computers *
The amount of computers controlled by this device.
8
Aansluiting toetsenbord *
The type of socket in the device for connecting a keyboard e.g. USB.
PS/2
Aansluiting muis *
PS/2
Prestatie
Maximum resolutie *
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
1920 x 1440 Pixels
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Overige specificaties
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
PS/2
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
PS/2
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
8
Land Distributeur
Nederland 1 distributor(s)