Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Netgear RangeMax 240 Intern WLAN 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RangeMax 240
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WPNT511FS
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 35113
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:28:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Netgear RangeMax 240 Intern WLAN 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Netgear RangeMax 240 Intern WLAN 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter

WPNT511 - 240 Mbps Draadloze RangeMax PC Card
Meer>>>

Netgear RangeMax 240 Intern WLAN 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear RangeMax 240 Intern WLAN 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
-Tot 240 Mbps snelheden indien gebruikt met de RangeMax 240 router.
-Ondersteunt meerdere applicaties tegelijkertijd zoals HD video. streaming, MP3 downloads, netwerkopslag en meer.
-Adaptive Channel Expansion zorgt voor een dynamische aanpassing naar 40 Mhz kanalen voor extra hoge snelheden.
-Dubbele firwall, WEP- en WPA beschermen uw gegevens optimaal.
Korte samenvatting Netgear RangeMax 240 Intern WLAN 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Netgear RangeMax 240 Intern WLAN 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear RangeMax 240, Intern, Draadloos, CardBus, WLAN, IEEE 802.11g, 240 Mbit/s
Lange samenvatting Netgear RangeMax 240 Intern WLAN 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Netgear RangeMax 240. Intern, Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: CardBus, Interface: WLAN. Overdrachtssnelheid (max): 240 Mbit/s. Wifi-standaard: IEEE 802.11g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear RangeMax 240 Intern WLAN 240Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
CardBus
Interface *
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
WLAN
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
240 Mbit/s
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1, 2, 5.5, 6, 9, 11, 12, 18, 24, 36, 48, 54, 72, 96, 108, 126, 240 Mbps
Netwerk
Netwerkstandaard *
The way in which the network is working, e.g. IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g.
IEEE 802.11b,IEEE 802.11g
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.412 - 2.472
Draadloos LAN
Wi-Fi
Popular technology that allows an electronic device to exchange data or connect to the internet wirelessly using radio waves.
Yes
Draadloos LAN
Wifi-standaard
IEEE 802.11g
Wi-Fi-standaarden
The type of wireless local area network (LAN): ad-hoc (where units in a network communicate peer-to-peer) or Infrastructure (units communicate with each other via an access point). A LAN interconnects computers in a small area e.g. home, school or office.
IEEE 802.11b,IEEE 802.11g
Prestatie
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
128-bit WEP,64-bit WEP,WPA-PSK,WPA2-PSK
Minimale systeemeisen
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium class notebook PC 300 MHz
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
56 g
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Minimale systeemeisen
CardBus slot
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
123 x 54 x 8,5 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000 SP4, Windows XP
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-04
Testseek heeft 5 proffesionele recensies verzameld voor Netgear RangeMax 240. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 80 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
80%