Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Netgear ProSafe SSL VPN Concentrator 25 100Mbit/s hub & concentrator

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ProSafe SSL VPN Concentrator 25
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
SSL312-100EUS show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
An interface is a point of interaction with software, hardware or peripheral devices such as a computer monitor or keyboard. An interface hub is where there are several interfaces together in one place.
interface hubs
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25839
Deze statistiek is gebaseerd op de 74560 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72839 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 sep 2017 07:14:38
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Netgear ProSafe SSL VPN Concentrator 25 100Mbit/s hub & concentrator :
De korte redactionele beschrijving van Netgear ProSafe SSL VPN Concentrator 25 100Mbit/s hub & concentrator

ProSafe SSL VPN Concentrator 25
Meer>>>

Netgear ProSafe SSL VPN Concentrator 25 100Mbit/s hub & concentrator:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear ProSafe SSL VPN Concentrator 25 100Mbit/s hub & concentrator.
- Geef gebruikers toegang tot uw bedrijfsnetwerk met behulp van hun internetbrowser. Er is geen clientsoftware of additionele hardware vereist.
- Maximaal 25 tegelijktijdige gebruikers / tunnels.
- Maakt gebruik van SSL ( Secure Socket Layer ), een populair protocol in de e-commerce omgeving.
- Encryptie middels SSLv3 en TLS1.0 met AES-256 bit encryptie.
- Ondersteuning van Microsoft Active Directory, DLAP en RADIUS.
Korte samenvatting Netgear ProSafe SSL VPN Concentrator 25 100Mbit/s hub & concentrator:
Deze korte samenvatting van de Netgear ProSafe SSL VPN Concentrator 25 100Mbit/s hub & concentrator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear ProSafe SSL VPN Concentrator 25, 100 Mbit/s, 200MHz, 0 - 40 °C, 10 - 90 procent, 1,16 kg, WebCIFS, Telnet, FTP, SSH, WebFTP, NTP
Lange samenvatting Netgear ProSafe SSL VPN Concentrator 25 100Mbit/s hub & concentrator :

Netgear ProSafe SSL VPN Concentrator 25. Overdrachtssnelheid: 100 Mbit/s, Type processor: 200MHz. Gewicht: 1,16 kg. Beheerprotocollen: WebCIFS, Telnet, FTP, SSH, WebFTP, NTP, Bekabelingstechnologie: 10Base-T, 100Base-TX, Intern geheugen: 128 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear ProSafe SSL VPN Concentrator 25 100Mbit/s hub & concentrator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Poorten & interfaces
Aantal poorten *
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
3
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
-2 x 10/100 Ethernet (RJ-45); -1 x Serial;
Prestatie
Overdrachtssnelheid *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Type processor
200MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,16 kg
Overige specificaties
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
WebCIFS, Telnet, FTP, SSH, WebFTP, NTP
Bekabelingstechnologie
Type of cable technology performance; including the fiber or cable type
10Base-T, 100Base-TX
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
128 MB
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
3DES,DES
Flash memory
16 MB
SSL versie-ondersteuning
SSLv3/TLS 1.0
SSL Message Integriteit
MD5, SHA-1, MAC-MDS/SHA-1, HMAC-MD5/SHA-1