Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Netgear RP614GE Router 4xENet TCP-IP RJ45 DSL bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
RP614GE Router 4xENet TCP-IP RJ45 DSL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
RP614GE
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20814
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:12:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 Jaar garantie
Lange productnaam Netgear RP614GE Router 4xENet TCP-IP RJ45 DSL bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van Netgear RP614GE Router 4xENet TCP-IP RJ45 DSL bedrade router

Parental Control + 4 poort 10 100Mbps Switch
Meer>>>

Netgear RP614GE Router 4xENet TCP-IP RJ45 DSL bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear RP614GE Router 4xENet TCP-IP RJ45 DSL bedrade router.
LAN: 4 x 10/100 Mbps Autosensing poorten
WAN: 1 x 10 Mbps poort voor de DSL/Kabel modem
Firewall functionaliteit
VPN passthrough
Static Content Filtering
Time of Day Access Control
Simple Logging and Reporting
Port Range Forwarding (voor games en Web applicaties)
Externe voeding
Korte samenvatting Netgear RP614GE Router 4xENet TCP-IP RJ45 DSL bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Netgear RP614GE Router 4xENet TCP-IP RJ45 DSL bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear RP614GE Router 4xENet TCP-IP RJ45 DSL, RIP-1,RIP-2, Stroom, 1 MB, 8 MB, 300 g, 0 - 40 °C
Lange samenvatting Netgear RP614GE Router 4xENet TCP-IP RJ45 DSL bedrade router :

Netgear RP614GE Router 4xENet TCP-IP RJ45 DSL. Routing protocols: RIP-1,RIP-2. LED-indicatoren: Stroom. Flash memory: 1 MB, Intern geheugen: 8 MB. Gewicht: 300 g. Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 28 x 175 x 118 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear RP614GE Router 4xENet TCP-IP RJ45 DSL bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Protocollen
Routing protocols
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
RIP-1,RIP-2
Design
LED-indicatoren
Stroom
Prestatie
Flash memory
1 MB
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
8 MB
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
300 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 90 procent
Overige specificaties
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
28 x 175 x 118 mm