Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Netgear Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port Ethernet LAN print server

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PS101GE
Categorie
Met een printserver kunt u één of meerdere printers direct op het netwerk aansluiten. Het is dan niet langer nodig een computer speciaal voor de printer altijd aan te laten staan.
print servers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 26089
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 04:51:45
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 Jaar garantie op de print server, 2 jaar op de voeding
Lange productnaam Netgear Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port Ethernet LAN print server :
De korte redactionele beschrijving van Netgear Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port Ethernet LAN print server

Print server met 1 parallelle aansluiting
Meer>>>

Netgear Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port Ethernet LAN print server:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port Ethernet LAN print server.
1 x 10/100 Mbps RJ-45 Autosensing poort
Aansluiting van 1 printer via de parallelle poort
Updates via flash geheugen
Compatibel met de IEEE standaarden 802.3i 10Base-T en 802.3u 100Base-T
Externe voeding
Korte samenvatting Netgear Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port Ethernet LAN print server:
Deze korte samenvatting van de Netgear Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port Ethernet LAN print server-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port, Ethernet LAN, 0,25 MB, 56,7 g, 0 - 60 °C, 5 - 95 procent, 10 Mbit/s
Lange samenvatting Netgear Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port Ethernet LAN print server :

Netgear Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port. Netwerkconnectietype: Ethernet LAN. Intern geheugen: 0,25 MB. Gewicht: 56,7 g. Overdrachtssnelheid: 10 Mbit/s, Afmetingen (BxDxH): 59,7 x 57 x 20 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear Print Server 10Mbps+ 1x Parallel Port Ethernet LAN print server, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netwerk
Netwerkconnectietype *
The type of network connection e.g. Ethernet, Wi-Fi.
Ethernet LAN
Geheugen
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
0,25 MB
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
56,7 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 60 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10 Mbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
59,7 x 57 x 20 mm