Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Netgear NG GA302T GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NG GA302T GENet PCI RJ45
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
GA302T
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 23888
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:21:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Netgear NG GA302T GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Netgear NG GA302T GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter

10 100 1000 Mbps UTP PCI 32
Meer>>>

Netgear NG GA302T GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear NG GA302T GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter.
Network traffic slowdowns are history once you install NETGEAR's GA302T Copper Gigabit Adapter. It operates at 1000 Mbps using existing Cat 5 networking cables and boosts your connection speed with 2000 Mbps of full-duplex bandwidth over copper wiring. Auto UplinkTÈ eliminates any need for crossover cables, and optimized drivers, demonstrated functionality within major Windows operating systems, and Plug and Play technology ensure trouble-free setup and performance.

POWERFUL
Runs at 1000 Mbps using standard Cat 5 networking cables with up to 2000 Mbps full-duplex network speed.

FLEXIBLE
Runs at 10, 100, or 1000 Mbps so you can plug it in now, and upgrade the rest of your network when you're ready.

SELF-RELIANT
Detects speed and duplex without any manual setup, and features Auto UplinkÈ to instantly identify and configure ports.

WELL EQUIPPED
Delivers extensive Windows® driver support for interoperability within all major Windows systems.

PRACTICAL
Uses your existing Fast Ethernet Cat 5 cables – no extra cabling needed!
Korte samenvatting Netgear NG GA302T GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Netgear NG GA302T GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear NG GA302T GENet PCI RJ45, 0,0097 Gbit/s, 100 g, 0 - 40 °C, 10 - 90 procent
Lange samenvatting Netgear NG GA302T GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter :

Netgear NG GA302T GENet PCI RJ45. Overdrachtssnelheid: 0,0097 Gbit/s. Gewicht: 100 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear NG GA302T GENet PCI RJ45 netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,0097 Gbit/s
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
100 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent