Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Netgear Managed Fast Ethernet Switch 10/100 met 24 poorten en 2 uplink sloten, Stackable

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Managed Fast Ethernet Switch 10/100 met 24 poorten en 2 uplink sloten, Stackable
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FSM726SGE
Categorie
Een switch is een apparaat waarmee u een aantal computers met een netwerkkaart op elkaar aan kunt sluiten en zo een lokaal netwerk (Local Area Network) vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld printers en schijfruimte delen met uw hele huis of kantoor.
netwerk-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17685
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 05:29:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 Jaar
Lange productnaam Netgear Managed Fast Ethernet Switch 10/100 met 24 poorten en 2 uplink sloten, Stackable :
De korte redactionele beschrijving van Netgear Managed Fast Ethernet Switch 10/100 met 24 poorten en 2 uplink sloten, Stackable

NETGEAR Managed Switch met 24 x 10/100 poorten, 2 x Gigabit poorten en 2 GBIC-sloten - Stackable
Meer>>>

Netgear Managed Fast Ethernet Switch 10/100 met 24 poorten en 2 uplink sloten, Stackable:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear Managed Fast Ethernet Switch 10/100 met 24 poorten en 2 uplink sloten, Stackable.
24 x 10/100 Mbps Autosensing poorten en stackable tot 6 producten
2 x 100/1000 Mbps Autosensing poorten
2 uitbreidingsslots voor GBIC-modules (AGM721F)
8.000 MAC adressen
Store-and-Forward
Bandbreedte 12,8 Gbps non-blocking
Metalen behuizing
Interne voeding
Korte samenvatting Netgear Managed Fast Ethernet Switch 10/100 met 24 poorten en 2 uplink sloten, Stackable:
Deze korte samenvatting van de Netgear Managed Fast Ethernet Switch 10/100 met 24 poorten en 2 uplink sloten, Stackable-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear Managed Fast Ethernet Switch 10/100 met 24 poorten en 2 uplink sloten, Stackable, 8000 entries, 1,2 MB, 58,300 uur, 36 W, 0 - 40 °C, -20 - 70 °C
Lange samenvatting Netgear Managed Fast Ethernet Switch 10/100 met 24 poorten en 2 uplink sloten, Stackable :

Netgear Managed Fast Ethernet Switch 10/100 met 24 poorten en 2 uplink sloten, Stackable. MAC-adrestabel: 8000 entries. Packet buffergeheugen: 1,2 MB, Mean time between failures (MTBF): 58,300 uur. Typisch stroomverbruik: 36 W. Gewicht: 3,2 kg. Overdrachtssnelheid: 100 Mbit/s, Afmetingen (BxDxH): 440 x 205 x 43 mm, Connectiviteitstechnologie: Bedraad

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear Managed Fast Ethernet Switch 10/100 met 24 poorten en 2 uplink sloten, Stackable, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Data-uitwisseling
MAC-adrestabel *
8000 entries
Prestatie
Packet buffergeheugen
1,2 MB
Mean time between failures (MTBF)
Dit is een gemiddelde, dat wil zeggen dat sommige apparaten korter en andere langer dan deze tijd mee zullen gaan.
58,300 uur
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
36 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 70 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 90 procent
Warmtedissipatie
The heat expressed in British thermal units per hour; generated by the power supply
18,99 BTU/h
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3,2 kg
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
440 x 205 x 43 mm
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Relatieve luchtvochtigheid bij opslag (geen condensering)
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 95 procent
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)