Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Netgear NG FR318GE Router 8xF+ENet TCP-IP RJ45 bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NG FR318GE Router 8xF+ENet TCP-IP RJ45
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FR318GE
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11532
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:12:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 years
Lange productnaam Netgear NG FR318GE Router 8xF+ENet TCP-IP RJ45 bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van Netgear NG FR318GE Router 8xF+ENet TCP-IP RJ45 bedrade router

Broadband Firewall Router + 8 poort 10/100 mbps Switch US
Meer>>>

Netgear NG FR318GE Router 8xF+ENet TCP-IP RJ45 bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear NG FR318GE Router 8xF+ENet TCP-IP RJ45 bedrade router.
Nortel Networks is a global Internet and communications leader with capabilities spanning Optical Internet, Wireless Internet, Local Internet, eBusiness, and Personal Internet. Today, Nortel Networks is creating a high-performance Internet that is more reliable and faster than ever before. Its solutions redefine the speed, reliability, quality and profitability of the Internet for businesses of all kinds. Through this strategy, Nortel Networks is creating the first-mover advantage for its customers and stakeholders in the Internet Age.
Korte samenvatting Netgear NG FR318GE Router 8xF+ENet TCP-IP RJ45 bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Netgear NG FR318GE Router 8xF+ENet TCP-IP RJ45 bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear NG FR318GE Router 8xF+ENet TCP-IP RJ45, Stroom, 0 - 40 °C, 0 - 90 procent, 0,1 Gbit/s, 253 x 181 x 35 mm
Lange samenvatting Netgear NG FR318GE Router 8xF+ENet TCP-IP RJ45 bedrade router :

Netgear NG FR318GE Router 8xF+ENet TCP-IP RJ45. LED-indicatoren: Stroom. Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 253 x 181 x 35 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear NG FR318GE Router 8xF+ENet TCP-IP RJ45 bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Ethernet LAN-eigenschappen
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Design
LED-indicatoren
Stroom
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 90 procent
Overige specificaties
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
253 x 181 x 35 mm