Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Netgear NG FR314GE 4xF+ENet TCP-IP RJ45 firewall bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
NG FR314GE 4xF+ENet TCP-IP RJ45 firewall
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
FR314GE
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11674
Deze statistiek is gebaseerd op de 74981 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73270 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 aug 2017 18:40:11
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Lifetime
Lange productnaam Netgear NG FR314GE 4xF+ENet TCP-IP RJ45 firewall bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van Netgear NG FR314GE 4xF+ENet TCP-IP RJ45 firewall bedrade router

Broadband Firewall Router +4Port 10/100Mbps Switch
Meer>>>

Netgear NG FR314GE 4xF+ENet TCP-IP RJ45 firewall bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear NG FR314GE 4xF+ENet TCP-IP RJ45 firewall bedrade router.
NETGEAR's FR314 Cable/DSL Firewall Router provides a higher level of security for small offices and affords parents the worry-free administration of their networks with true, hardware-based firewall security. Designed with Stateful Packet Inwhitetion technology to prevent DOS attacks and malicious packets, it also provides Internet access filtering capability (based on time of day, web address, or web address keywords), high-speed Internet sharing, VPN pass-through, logging and reporting capabilities, and easy, web-based setup.
Korte samenvatting Netgear NG FR314GE 4xF+ENet TCP-IP RJ45 firewall bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Netgear NG FR314GE 4xF+ENet TCP-IP RJ45 firewall bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear NG FR314GE 4xF+ENet TCP-IP RJ45 firewall, Stroom, 0 - 40 °C, 0 - 90 procent, 0,1 Gbit/s, 253 x 181 x 35 mm
Lange samenvatting Netgear NG FR314GE 4xF+ENet TCP-IP RJ45 firewall bedrade router :

Netgear NG FR314GE 4xF+ENet TCP-IP RJ45 firewall. LED-indicatoren: Stroom. Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 253 x 181 x 35 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear NG FR314GE 4xF+ENet TCP-IP RJ45 firewall bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Design
LED-indicatoren
Stroom
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 90 procent
Overige specificaties
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
253 x 181 x 35 mm