Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Netgear DG834PN draadloze router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DG834PN
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DG834PN
Categorie draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12601
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 apr 2017 14:49:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar garantie
Lange productnaam Netgear DG834PN draadloze router :
De korte redactionele beschrijving van Netgear DG834PN draadloze router

RangeMax draadloze ADSL-Modemrouter
Meer>>>

Netgear DG834PN draadloze router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear DG834PN draadloze router.
-Tot 5 x meer dekking dan standaard 802.11g.
-Past zich onmiddelijk aan op mogelijke storingsbronnen.
-Veranderd ‘dead spots’ in hotspots.
-Alles-in-één gateway – ADSL2+ modem, RangeMax 802.11g access point, router, firewall en 4-poorts switch.
Korte samenvatting Netgear DG834PN draadloze router:
Deze korte samenvatting van de Netgear DG834PN draadloze router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear DG834PN, CCK,DBPSK,DQPSK,QPSK, IEEE 802.11b,IEEE 802.11g, 128-bit WEP,64-bit WEP,WPA-PSK, 500 g, 0 - 40 °C, 10 - 90 procent
Lange samenvatting Netgear DG834PN draadloze router :

Netgear DG834PN. Modulatie: CCK,DBPSK,DQPSK,QPSK. Netwerkstandaard: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 128-bit WEP,64-bit WEP,WPA-PSK. Gewicht: 500 g. Afmetingen (BxDxH): 153 x 31 x 223 mm, Max. overdrachtssnelheid: 0,108 Gbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear DG834PN draadloze router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Draadloos LAN
Modulatie
CCK,DBPSK,DQPSK,QPSK
DSL-eigenschappen
ADSL
Yes
Netwerk
Netwerkstandaard *
IEEE 802.11b,IEEE 802.11g
ISDN-aansluiting
No
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
128-bit WEP,64-bit WEP,WPA-PSK
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
500 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
153 x 31 x 223 mm
Max. overdrachtssnelheid
0,108 Gbit/s
xDSL-verbinding
Yes
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2014-09-25
Testseek heeft 8 proffesionele recensies verzameld voor Netgear 108 Mbps RangeMax ADSL Modem Wireless Router. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 80 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
80%