Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Netgear DG834 bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DG834
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DG834FS
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 39643
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:23:41
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 Jaar garantie
Lange productnaam Netgear DG834 bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van Netgear DG834 bedrade router

ADSL Modemrouter met switch en firewall
Meer>>>

Netgear DG834 bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear DG834 bedrade router.
LAN: 4 x 10/100 Mbps Autosensing poorten
Geïntegreerd ADSL modem
Firewall functionaliteit: SPI, NAT, DoS, IPSec
VPN passthrough
Uitgebreide management functies
LED indicaties
Externe voeding
Telefoonkabel en netwerkkabel meegeleverd
Configuratie via WEB-Agent
Korte samenvatting Netgear DG834 bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Netgear DG834 bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear DG834, SPI, DoS protection, VPN pass-through f IPsec, PPTP, & L2TP, 300 g, ADSL connection Ethernet adapter & cable, 0 - 40 °C, 10 - 90 procent
Lange samenvatting Netgear DG834 bedrade router :

Netgear DG834. Firewall: SPI, DoS protection, VPN eigenschappen: VPN pass-through f IPsec, PPTP, & L2TP. Gewicht: 300 g. Minimale systeemeisen: ADSL connection Ethernet adapter & cable. Stroomvoorziening: 12 VDC 1A, Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Afmetingen (BxDxH): 175,3 x 119,4 x 27,94 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear DG834 bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4x 10/100 RJ-45 1x ADSL RJ-11
Beveiliging
Firewall
Part of a computer system or network which is designed to block unauthorized access while permitting outward communication.
SPI, DoS protection
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
VPN pass-through f IPsec, PPTP, & L2TP
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
300 g
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
ADSL connection Ethernet adapter & cable
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
12 VDC 1A
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
175,3 x 119,4 x 27,94 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95, 98, Me, NT, 2000, XP & all TCP/IP compatible
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2015-09-11
Testseek heeft 3 proffesionele recensies verzameld voor Netgear DG834. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 90 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
90%