Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Netgear ProSafe™ 24 Gigabit Stacking Kit 24000Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Netgear
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ProSafe™ 24 Gigabit Stacking Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
AX742
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0999992331639 show
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Netgear: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 jun 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 115168
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-06-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:24:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Netgear ProSafe™ 24 Gigabit Stacking Kit 24000Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Netgear ProSafe™ 24 Gigabit Stacking Kit 24000Mbit/s netwerkkaart & -adapter

NETGEAR ProSafe 24Gbit Stacking Kit for GSM7328S and GSM7352S
Meer>>>

Netgear ProSafe™ 24 Gigabit Stacking Kit 24000Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Netgear ProSafe™ 24 Gigabit Stacking Kit 24000Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
- Adds a 24Gbps Stacking connectivity to the GSM7328S and GSM7352S.
- Modular design lowers costs while maximizing flexibility.
- Non-blocking wire-speed performance.
- Configured in a resilient ring topology, delivers 48Gbps of stacking bandwidth.
Korte samenvatting Netgear ProSafe™ 24 Gigabit Stacking Kit 24000Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Netgear ProSafe™ 24 Gigabit Stacking Kit 24000Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Netgear ProSafe™ 24 Gigabit Stacking Kit, Bedraad, Ethernet, 24000 Mbit/s
Lange samenvatting Netgear ProSafe™ 24 Gigabit Stacking Kit 24000Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Netgear ProSafe™ 24 Gigabit Stacking Kit. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: Ethernet. Overdrachtssnelheid (max): 24000 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Netgear ProSafe™ 24 Gigabit Stacking Kit 24000Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
Ethernet
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
24000 Mbit/s
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
24 Gbit/s
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 8 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Deutschland 6 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Italia 3 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 3 distributor(s)
Belgium 2 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
Norway 2 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Australia 6 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
Bulgaria 1 distributor(s)