Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Nedsoft Prikklok 2

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nedsoft
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Prikklok 2
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
20210 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Computer programs that can be used for accounting purposes.
boekhoudpakketten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nedsoft: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 03 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 38914
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 03-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:22:32
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Nedsoft Prikklok 2 :
De korte redactionele beschrijving van Nedsoft Prikklok 2

Prikklok 2
Meer>>>

Nedsoft Prikklok 2:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Nedsoft Prikklok 2.
Werktijdenregistratie met kaartlezer
- In een oogopslag zien wie er aan- of afwezig is.
- Werkt met ieder pasje dat een magneetstrip bevat.
- Inclusief kaartlezer en 50 bedrijfspassen.

Nedsoft Prikklok 2 is een eenvoudig te gebruiken urenregistratiesysteem. Met dit programma kunt u nauwkeurig bijhouden wanneer uw werknemers arriveren, wanneer ze vertrekken en hoe lang ze aanwezig zijn geweest. Het programma maakt onderscheid tussen gewerkte uren, overuren, zaterdag- en zondaguren, ziekte-uren en een aantal vrij te bepalen verlofsoorten. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke kenmerken van vandaag de dag, zoals flexibele werktijden en wisselende roosters. Omdat Prikklok met uren per dag en per week werkt, is dit programma ook ideaal voor de registratie van ploegendiensten en parttimers.

Nedsoft Prikklok 2 biedt u een overzichtelijke interface om snel en accuraat de gewerkte uren in te voeren. Elke werknemer krijgt een persoonlijke pas met magneetstrip om in- en uit te klokken. Zelfs een eigen bankpas of andere pas met magneetstrip kan dienen als identificatie. Uw medewerkers kunnen in een overzichtelijk scherm zelf zien wat er wordt opgeslagen.

Nedsoft Prikklok 2 bespaart u enorm veel tijd bij het verzamelen en verwerken van de uren van uw werknemers. Doordat alle gegevens direct op één PC of op een netwerk worden verzameld, hoeft u nooit meer op zoek naar verloren klokkaarten of werkbriefjes. U kunt ook op elk gewenst moment met een druk op de knop de aanwezigheid van uw medewerkers controleren. U kunt met Prikklok de werktijden van een onbeperkt aantal werknemers bijhouden en in een handomdraai overzichtelijke urenlijsten afdrukken voor bijvoorbeeld de salarisadministratie.

Nieuw in Nedsoft Prikklok 2:
- Exportfunctie naar externe bestandsformaten (DBF, CSV, SDF, ASC).
- Meerdere afrondingen mogelijk, zowel bij in- als uitklokken.
- Nieuwe verbeterde rapportagemogelijkheden.
- Volledig compatible met Win 98, NT, ME, 2000, XP, Vista, Win 7.
Korte samenvatting Nedsoft Prikklok 2:
Deze korte samenvatting van de Nedsoft Prikklok 2-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nedsoft Prikklok 2, 250 MB, 256 MB, Pentium III, Windows 2000/XP/Vista/7, CD-ROM, 512 MB
Lange samenvatting Nedsoft Prikklok 2 :

Nedsoft Prikklok 2. Minimaal benodigde schijfruimte: 250 MB, Minimale RAM: 256 MB, Minimale processor: Pentium III. Taalversie: Nederlands

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nedsoft Prikklok 2, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
250 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
256 MB
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium III
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000/XP/Vista/7
Minimale systeemeisen
CD-ROM
Minimale systeemeisen
Aanbevolen RAM
512 MB
Aanbevolen hardeschijfruimte
1 GB
Technische details
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Taal
Taalversie
The version of the language used in software etc. for example English (ENG).
Nederlands
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
X