Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

NEC POWERMATE ML3 1.7GHz PC

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
NEC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
POWERMATE ML3
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
P41D02F-0010005
Categorie
PC\'s ofwel Personal Computers zijn computers voor persoonlijk gebruik. Ze bestaan altijd uit de volgende onderdelen:\
- Een processor (CPU), dit onderdeel doet het rekenwerk en bepaalt voor een groot gedeelte de prestaties van uw computer.\
- Werkgeheugen (RAM), dit is zeer snel geheugen waarin tijdelijk gegevens worden opgeslagen die door de processor bewerkt worden.\
- Moederbord, dit verbindt alle onderdelen van uw computer met elkaar, vaak zijn hier ook nog een geluidkaart, die maakt dat uw computer geluid kan afspelen, een netwerkkaart, die het mogelijk maakt uw computer op een netwerk aan te sluiten en nog andere onderdelen in geïntegreerd.\
- Videokaart, dit onderdeel maakt het beeld van uw computer en is dan ook bepalend voor de grafische prestaties van uw computer. Op micro-atx moederborden is de videokaart vaak geïntegreerd. Geïntegreerde videokaarten zijn meestal niet erg geschikt om spellen mee te spelen, maar voor bijvoorbeeld het kijken van een film zijn ze prima geschikt.\
- Harde schijf,
PC's/werkstations show
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door NEC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11148
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:08:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 years warranty
Lange productnaam NEC POWERMATE ML3 1.7GHz PC :
De korte redactionele beschrijving van NEC POWERMATE ML3 1.7GHz PC

NEC PowerMate ML3
Meer>>>

NEC POWERMATE ML3 1.7GHz PC:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor NEC POWERMATE ML3 1.7GHz PC.
The NEC PowerMate ML3 offers exceptional performance in many different computing environments. Its value-for-money price makes it ideal in large corporate networks for locations where mainly office productivity - word processing, spreadsheets, e-mail, etc. - software is used. For the same reason, PowerMate ML3 is popular with small business that keeps a careful eye on the budget. Although the PowerMate ML3 operates perfectly as a stand-alone, it has substantial network resources built-in via Wake-On LAN support. For computer users and IT professionals alike, the PowerMate ML3 offers the ideal blend of technology driven performance and outstanding value
Korte samenvatting NEC POWERMATE ML3 1.7GHz PC:
Deze korte samenvatting van de NEC POWERMATE ML3 1.7GHz PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
NEC POWERMATE ML3, 1,7 GHz, Intel Pentium 4, 0,25 GB, 20 GB
Lange samenvatting NEC POWERMATE ML3 1.7GHz PC :

NEC POWERMATE ML3. Frequentie van processor: 1,7 GHz, Processorfamilie: Intel Pentium 4. Intern geheugen: 0,25 GB. Totale opslagcapaciteit: 20 GB. Producttype: PC

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van NEC POWERMATE ML3 1.7GHz PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Frequentie van processor *
1,7 GHz
Processorfamilie *
Intel Pentium 4
Geheugen
Intern geheugen *
0,25 GB
Opslagmedia
Totale opslagcapaciteit *
20 GB
Prestatie
Producttype *
De subcategorie van een product
PC
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
8 - 80 procent
Inhoud van de verpakking
Inclusief monitor *
No
Overige specificaties
Leessnelheid CD
De snelheid van CD branders/spelers wordt gegeven in x, spreek uit 'speed'. Eén CD speed is gelijk 150 KB/s, dat is precies de snelheid waarmee audio CD's afgespeeld worden.
48x
X