Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

NEC MT60-26ZL projectielens

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
NEC
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MT60-26ZL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
50022665
Categorie
Lenses used in projectors.
projectielenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door NEC: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7556
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 09:05:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam NEC MT60-26ZL projectielens :
De korte redactionele beschrijving van NEC MT60-26ZL projectielens

MT60-26ZL power zoom and power focus lens
Meer>>>

NEC MT60-26ZL projectielens:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor NEC MT60-26ZL projectielens.
MT60-26ZL 54 - 83 mm power zoom and power focus lens for MT1060/1065/1075.
Korte samenvatting NEC MT60-26ZL projectielens:
Deze korte samenvatting van de NEC MT60-26ZL projectielens-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
NEC MT60-26ZL, 2.7 - 4.2:1, 54 - 83 mm
Lange samenvatting NEC MT60-26ZL projectielens :

NEC MT60-26ZL. Throw ratio: 2.7 - 4.2:1, Brandpuntbereik: 54 - 83 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van NEC MT60-26ZL projectielens, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lenssysteem
Throw ratio
De throw ratio van een projector is de afstand die de projector van het scherm/de muur af moet zijn om een beeld van een bepaalde grootte te geven. Voorbeeld: een projector met een throw ratio van 2:1 (D/W) (D/W staat voor Distance/Width, ofwel Afstand gedeeld door Breedte) moet 2 meter van het scherm staan om een beeld te maken van 1 meter breed.
2.7 - 4.2:1
Lenssysteem
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
54 - 83 mm
Land Distributor
Italia 1 distributor(s)
X