Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Nashua DVD+R 4,7Gb 16x spindel (25)

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nashua
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DVD+R 4,7Gb 16x spindel (25)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
N2374-025-8C show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nashua: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 04 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 83248
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 04-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:01:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Al onze producten zijn gegarandeerd vrij van defecten voor de periode dat u deze bezit. Alle defecte producten zullen kosteloos worden vervangen. Deze garantie is alleen van toepassing voor de eerste koper. Bewijs van aankoop is verplicht. In geval van een garantieclaim volgens onze garantievoorwaarden is onze aansprakelijkheid uitdrukkelijk beperkt tot alleen vervanging van het product. In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enige geleden schade. Schade veroorzaakt door externe factoren, ondeskundig gebruik of verkeerde archivering zijn eveneens uitgesloten
Lange productnaam Nashua DVD+R 4,7Gb 16x spindel (25) :
De korte redactionele beschrijving van Nashua DVD+R 4,7Gb 16x spindel (25)

Nashua DVD+R 4,7Gb 16x spindel Doos 25 stuks.
Meer>>>
Korte samenvatting Nashua DVD+R 4,7Gb 16x spindel (25):
Deze korte samenvatting van de Nashua DVD+R 4,7Gb 16x spindel (25)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nashua DVD+R 4,7Gb 16x spindel (25), 4,7 GB, DVD+R, 120 min, 120 mm, 16x, 16x
Lange samenvatting Nashua DVD+R 4,7Gb 16x spindel (25) :

Nashua DVD+R 4,7Gb 16x spindel (25). Standaardcapaciteit: 4,7 GB, Soort: DVD+R, Opnametijd: 120 min. LightScribe schrijfsnelheid: 16x

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nashua DVD+R 4,7Gb 16x spindel (25), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Geen informatie beschikbaar over Specs Login or signup for Full Icecat
to access all product specs
Here, we only show product specs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Nashua

Nashua 10-pack DVD+R, slimcase 120min./4.7GB, 16x 4.7GB DVD+R 10stuk(s)
(show image)
N2374-010-2W 10-pack DVD+R, slimcase 120min./4.7GB, 16x  — 
Maxell

Maxell DVD+R 4.7GB f printable white 50pk
(show image)
275535.00.JP DVD+R 4.7GB f printable white 50pk  —