Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Nashua Dvd-r 4.7gb jc 16x/pak 5

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Nashua
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Dvd-r Nashua 4.7gb jc 16x/pak 5
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
N2074-005-3W
Categorie
Brand uw zelfgemaakte films of belangrijke gegevens op DVD om te bewaren of om uit te wisselen met familie, vrienden of colega\'s. Let u er bij het kopen van lege DVD\'s op dat er een verschil is tussen DVD+R en DVD-R beschrijfbare (Recordable) DVD\'s. Niet alle recorders ondersteunen alle formaten. DVD+RW\'s zijn herschrijfbare (ReWritable) DVD\'s en DVD DL\'s zijn Dual Layer DVD\'s, waar tweemaal zoveel informatie op past als op gewone DVD\'s.
lege dvd's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt door Nashua
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Nashua: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25812
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 05:04:57
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Nashua Dvd-r 4.7gb jc 16x/pak 5:
Deze korte samenvatting van de Nashua Dvd-r 4.7gb jc 16x/pak 5-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Nashua Dvd-r Nashua 4.7gb jc 16x/pak 5
Lange samenvatting Nashua Dvd-r 4.7gb jc 16x/pak 5 :

Nashua Dvd-r Nashua 4.7gb jc 16x/pak 5

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Nashua Dvd-r 4.7gb jc 16x/pak 5, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Nashua

Nashua DVD-R 4,7Gb 2x 4.7GB 50stuk(s)
(show image)
N2084-050-8C DVD-R 4,7Gb 2x  —