Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Microsoft Xbox Console+RallySport Chal NON PAL DVD PC

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Microsoft
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Xbox Console+RallySport Chal NON PAL DVD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
K97-00078
Categorie Videogames
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorMicrosoft: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 5255
Deze statistiek is gebaseerd op de 96362 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94193 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:28:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Microsoft Xbox Console+RallySport Chal NON PAL DVD PC:
Deze korte samenvatting van de Microsoft Xbox Console+RallySport Chal NON PAL DVD PC-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Microsoft Xbox Console+RallySport Chal NON PAL DVD, PC

Lange samenvatting Microsoft Xbox Console+RallySport Chal NON PAL DVD PC:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Microsoft Xbox Console+RallySport Chal NON PAL DVD PC, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Microsoft Xbox Console+RallySport Chal NON PAL DVD. Platform: PC

Kenmerken
Platform *
PC
Minimale systeemeisen
Minimale RAM
64 MB
Minimale systeemeisen
Minimale processor
Intel Pentium III 733 MHz
Overige specificaties
Ondersteunde mediatypen
DVD-ROM