Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Microsoft WORD VERSION 2002 PLAIN& SIMPLE softwareboek & -handleiding

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Microsoft
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WORD VERSION 2002 PLAIN& SIMPLE
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
0-7356-1450-4
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorMicrosoft: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 4057
Deze statistiek is gebaseerd op de 96188 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 93975 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:28:40
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Microsoft WORD VERSION 2002 PLAIN& SIMPLE softwareboek & -handleiding:
Deze korte samenvatting van de Microsoft WORD VERSION 2002 PLAIN& SIMPLE softwareboek & -handleiding-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Microsoft WORD VERSION 2002 PLAIN& SIMPLE, Windows 2000/XP/me/2003

Lange samenvatting Microsoft WORD VERSION 2002 PLAIN& SIMPLE softwareboek & -handleiding:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Microsoft WORD VERSION 2002 PLAIN& SIMPLE softwareboek & -handleiding, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Microsoft WORD VERSION 2002 PLAIN& SIMPLE. Compatibele besturingssystemen: Windows 2000/XP/me/2003