Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Maxell Blu-Ray Disc-RE 25GB 2x JC (1)

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Maxell
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Blu-Ray Disc-RE 25GB 2x JC (1)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
275314 / 507565
Categorie
Blank disks that can store a large amount of data and can be removed from the device e.g CDs, DVDs.
high density disks
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Maxell: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 481
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 feb 2007
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Maxell Blu-Ray Disc-RE 25GB 2x JC (1):
Deze korte samenvatting van de Maxell Blu-Ray Disc-RE 25GB 2x JC (1)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Maxell Blu-Ray Disc-RE 25GB 2x JC (1)
Lange samenvatting Maxell Blu-Ray Disc-RE 25GB 2x JC (1) :

Maxell Blu-Ray Disc-RE 25GB 2x JC (1)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Maxell Blu-Ray Disc-RE 25GB 2x JC (1), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.