Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Logitech Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac® (US) RF Draadloos Zilver toetsenbord

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Logitech
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac® (US)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
967664-0100
Categorie
Het toetsenbord is samen met de muis de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Toetsenborden zijn over het algemeen voorzien van toetsen voor alle letters van het alphabet, nummers en een aantal leestekens. Veel moderne toetsenborden, multimediatoetsenborden genaamd, hebben ook toetsen waarmee u bijvoorbeeld direct muziek kunt afspelen of uw mail lezen. De drie belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.
toetsenborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Logitech: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 05 feb 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 31173
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 05-02-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 nov 2017 01:41:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Beperkte hardwaregarantie van 5 jaar
Lange productnaam Logitech Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac® (US) RF Draadloos Zilver toetsenbord :
De korte redactionele beschrijving van Logitech Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac® (US) RF Draadloos Zilver toetsenbord

Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac®
Meer>>>

Logitech Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac® (US) RF Draadloos Zilver toetsenbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Logitech Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac® (US) RF Draadloos Zilver toetsenbord.
De Cordless Desktop S 530 Laser is specifiek ontworpen voor uw Mac en heeft een comfortabel, ultravlak toetsenbord en een hoogwaardige lasermuis. Het stijlvolle wit-zilveren ontwerp past perfect bij Macs voor consumenten en professionals.

Toegewezen eendruksknoppen voor uw Mac®
De eendruksknoppen op de Cordless Desktop® S 530 Mac® zijn specifiek ontworpen voor werking met iTunes® en iPhoto®, en geven u onmiddellijke toegang tot uw muziek en foto's. Met één druk op een toegewezen toets start u Safari™, Mail, Spotlight™ of een andere toepassing. Alle directe toegangstoetsen kunnen bovendien gemakkelijk opnieuw geprogrammeerd worden met de meegeleverde software.

Ergonomisch, vlak Zero-Degree Tilt™-ontwerp
De geweldige afwerking van het toetsenbord wordt gecompleteerd door de buitengewone kwaliteit en feel van de type-ervaring van Logitech. Dit ultravlakke toetsenbord biedt maximumcomfort dankzij een uniek ontwerp. Het is nog geen 19 mm hoog zodat de pols zo min mogelijk gestrekt hoeft te worden, en de ingebouwde polssteun biedt extra comfort.

Geronde lasermuis voor superieur comfort en uitstekende precisie
De geronde rechtshandige muis volgt de natuurlijke vorm van uw hand en biedt buitengewoon comfort. Logitech's hoogwaardige laser-tracking levert pixelprecieze navigatie op vrijwel elk oppervlak. Met het innovatieve tilt-wiel kunt u verticaal en horizontaal door pagina's scrollen. Dankzij de vijf herprogrammeerbare knoppen kunt u het volume regelen en heen en weer gaan in uw webbrowser zonder uw hand van de muis te halen.

Langere batterijlevensduur
Dankzij geavanceerde batterijbeheertechnologieën gaan batterijen tot 6 maanden mee, of zelfs langer! Het toetsenbord en de muis hebben beide handige LED-indicators voor het batterijniveau. Een knipperende LED geeft ongeveer tien dagen van tevoren een waarschuwing dat de batterijen vervangen moeten worden. Daarnaast heeft de muis een aan/uit-schakelaar om de batterijlevensduur nog verder te verlengen.

USB-miniontvanger voor extra flexibiliteit
De USB-miniontvanger kan gemakkelijk op een Mac® met een USB-poort aangesloten worden, zodat kabelkluwens op uw bureau geëlimineerd worden. Gebruikt u een PowerBook® of iBook®, dan kunt u de muis en mini-ontvanger ook gemakkelijk meenemen voor onderweg!

Meegeleverde USB-houder
Zet de meegeleverde USB-houder op uw bureau voor een groter bereik of betere toegankelijkheid.
Korte samenvatting Logitech Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac® (US) RF Draadloos Zilver toetsenbord:
Deze korte samenvatting van de Logitech Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac® (US) RF Draadloos Zilver toetsenbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Logitech Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac® (US), RF Draadloos, Zilver, Inclusief muis
Lange samenvatting Logitech Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac® (US) RF Draadloos Zilver toetsenbord :

Logitech Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac® (US). Aansluiting: RF Draadloos. Kleur van het product: Zilver. Inclusief muis

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Logitech Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac® (US) RF Draadloos Zilver toetsenbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Toetsenbord
Aansluiting *
RF Draadloos
Design
Kleur van het product *
Zilver
Energie
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
AAA & AA
Muis
Inclusief muis *
Yes
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Yes
Gewicht en omvang
Dimensies toetsenbord (BxDxH)
19
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
Mac OS X 10.2.8 1 x USB CD-ROM
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-03
Testseek heeft 18 proffesionele recensies verzameld voor Logitech Cordless Desktop® S 530 Laser for Mac® (US). Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 80 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
80%
X