Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Logitech Cordless Desktop S 510 US RF Draadloos QWERTY toetsenbord

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Logitech
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cordless Desktop S 510 US
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
967557-0100 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Het toetsenbord is samen met de muis de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Toetsenborden zijn over het algemeen voorzien van toetsen voor alle letters van het alphabet, nummers en een aantal leestekens. Veel moderne toetsenborden, multimediatoetsenborden genaamd, hebben ook toetsen waarmee u bijvoorbeeld direct muziek kunt afspelen of uw mail lezen. De drie belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.
toetsenborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Logitech: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 40434
Deze statistiek is gebaseerd op de 74605 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72877 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 nov 2017 20:52:33
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Logitech Cordless Desktop S 510 US RF Draadloos QWERTY toetsenbord :
De korte redactionele beschrijving van Logitech Cordless Desktop S 510 US RF Draadloos QWERTY toetsenbord

Cordless Desktop S 510 US USB PS2 Qwerty
Meer>>>

Logitech Cordless Desktop S 510 US RF Draadloos QWERTY toetsenbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Logitech Cordless Desktop S 510 US RF Draadloos QWERTY toetsenbord.
Waarom zou u uw verouderde, grote toetsenbord en muis met uw gestroomlijnde, nieuwe vlakbeeldscherm gebruiken? De gestroomlijnde Cordless Desktop® S 510 is de perfecte match voor moderne vlakbeeldsystemen.

LED-statusindicators en lange batterijlevensduur
Toetsenbord en muis hebben handige LED-statusindicators voor slim energiebeheer. Batterijen gaan 6 maanden of langer mee. LED-statusindicators knipperen ongeveer 10 dagen rood voordat de batterijen vervangen moeten worden.

Dun, gestroomlijnd vlakbeeldontwerp
Het unieke vlakke ontwerp optimaliseert het typecomfort en heeft een ingebouwde handsteun. Eéndruksknoppen zijn goed geïntegreerd. Vlak Zero-Degree Tilt™-ontwerp zorgt voor optimaal comfort.

Optische muis met tilt-wiel plus zoom
Snelle, consistente prestaties — en meer bewegingsvrijheid. Scroll verticaal of horizontaal door pagina's, en zoom snel in of uit op documenten.

Mediaknoppen met nieuwe Shuffle-sneltoets
Gemakkelijke toegang tot uw digitale muziek en foto's. Shuffle voor een willekeurige muziekmix.

Programmeerbare F-toetsen
Start uw favoriete toepassingen met één druk op een knop. Toetsen zijn vooraf ingesteld op veelgebruikte opdrachten, en kunnen gemakkelijk opnieuw geprogrammeerd worden om aan uw eigen wensen te voldoen.

Vertrouw op de draadloze technologie
De gecodeerde, beveiligde draadloze technologie van Logitech vermijdt storing voor volledig betrouwbare prestaties.

De Cordless Desktop® S 510 is de perfecte match voor moderne vlakbeeldsystemen. Het innovatieve, vlakkere toetsenbordontwerp zorgt voor een harmonieuze desktoplook en biedt een verbazingwekkend hoog comfortniveau. Ontspan uw polsen op de ingebouwde handsteun, en navigeer met één druk op een knop over het web of zet uw afspeellijst op shuffle voor een willekeurige muziekmix. Scroll verticaal en horizontaal door pagina's met de optische muis met tilt-wiel, en gebruik de muis 6 maanden of langer dankzij de langere batterijlevensduur. Profiteer met één druk op een knop van in- en uitzoomen op afbeeldingen, en coole mediafuncties zoals gemakkelijke rotatie van digitale foto's. Start toepassingen met de programmeerbare F-toetsen. Een geavanceerde optische muis levert snelle, consistente prestaties — en meer bewegingsvrijheid.

- Staat altijd voor u klaar. Dankzij geavanceerde batterijbeheertechnologieën gaan uw batterijen 6 maanden of zelfs langer mee. Zowel het toetsenbord als de muis hebben handige LED-indicators voor het batterijniveau; een knipperende LED waarschuwt u ongeveer tien dagen van tevoren dat de batterijen vervangen moeten worden.
- Nauwkeurig in- en uitzoomen op afbeeldingen. Dankzij de optische muis met tilt-wiel hebt u maximale controle over scrollen (zowel horizontaal als verticaal) en zoomen — op elk oppervlak. Gebruik de knoppen Volgende/Vorige om snel door websites en grote documenten te navigeren, en pas de knoppen naar wens aan.
- Maximumcomfort in een uniek ontwerp. Geweldige looks completeren de uitstekende kwaliteit en feel van de ervaring.
- Gemakkelijke rotatie van uw digitale foto's. Met een complete reeks ééndruksknoppen kunt u uw digitale muziek en foto's gemakkelijk oproepen. Roteer foto's terwijl u bezig bent, en zoom in voor een betere weergave. Spring onmiddellijk terug naar 100% wanneer u klaar bent. Dankzij horizontaal scrollen met zoom kunt u foto's en webpagina's gemakkelijk bekijken.
- Gemakkelijke toegang tot en regeling van digitale muziek via mediaknoppen met een Shuffle-sneltoets voor willekeurig afspelen.
Start uw favoriete toepassingen, websites of mappen met programmeerbare toetsen.
- Vertrouw op de draadloze technologie. De gecodeerde, beveiligde draadloze technologie van Logitech vermijdt storing voor volledig betrouwbare prestaties. Fast RF™ geeft scherpe, directe respons van de muis.
- Sluit de desktop aan op uw notebook of zelfs uw PS/2. USB biedt onmiddellijke connectiviteit en is geschikt voor notebooks.
Korte samenvatting Logitech Cordless Desktop S 510 US RF Draadloos QWERTY toetsenbord:
Deze korte samenvatting van de Logitech Cordless Desktop S 510 US RF Draadloos QWERTY toetsenbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Logitech Cordless Desktop S 510 US, RF Draadloos, QWERTY
Lange samenvatting Logitech Cordless Desktop S 510 US RF Draadloos QWERTY toetsenbord :

Logitech Cordless Desktop S 510 US. Aansluiting: RF Draadloos, Toetsenbordindeling: QWERTY

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Logitech Cordless Desktop S 510 US RF Draadloos QWERTY toetsenbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Toetsenbord
Aansluiting *
RF Draadloos
Toetsenbordindeling *
QWERTY
Energie
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
2xAAA & 2xAA
Muis
Bewegingsdetectietechnologie
Het soort technologie waarmee het apparaat bewegingen registreert
Optisch
Minimale systeemeisen
Minimale processor
Pentium
Overige specificaties
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC
Minimale systeemeisen
CD-ROM USB / 2xPS/2
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98, 2000, Me, XP
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-03
Testseek heeft 12 proffesionele recensies verzameld voor Logitech Cordless Desktop S 510 US. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 81 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
81%
X