Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Logitech Cordless Desktop® MX™ 3000 Laser toetsenbord RF Draadloos QWERTY

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Logitech
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cordless Desktop® MX™ 3000 Laser
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
967553-0510
Categorie
Het toetsenbord is samen met de muis de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Toetsenborden zijn over het algemeen voorzien van toetsen voor alle letters van het alphabet, nummers en een aantal leestekens. Veel moderne toetsenborden, multimediatoetsenborden genaamd, hebben ook toetsen waarmee u bijvoorbeeld direct muziek kunt afspelen of uw mail lezen. De drie belangrijkste aansluitingen zijn: - USB is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC's. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.- Bluetooth is een draadloze methode.
Toetsenborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorLogitech: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 24025
Deze statistiek is gebaseerd op de 94254 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 92114 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 24 apr 2019 14:12:26
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Logitech Cordless Desktop® MX™ 3000 Laser toetsenbord RF Draadloos QWERTY :
De korte redactionele beschrijving van Logitech Cordless Desktop® MX™ 3000 Laser toetsenbord RF Draadloos QWERTY

Cordless Desktop MX 3000 Laser US USB PS2 Qwerty
Meer>>>
Logitech Cordless Desktop® MX™ 3000 Laser toetsenbord RF Draadloos QWERTY:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Logitech Cordless Desktop® MX™ 3000 Laser toetsenbord RF Draadloos QWERTY.

Regel het afspelen van muziek of video's, zoals de afspeellijst op shuffle zetten, rechtstreeks vanaf uw toetsenbord met de ééndruksmediaknoppen, of gebruik de tweehandige-navigatieknoppen om door spreadsheets, afbeeldingen en grote documenten te scrollen en erop in/uit te zoomen.

SecureConnect™-technologie
heeft het toetsenbord en de muis vooraf verbonden voor gemakkelijke set-up en verbeterde beveiliging, zodat u alles zorgeloos en probleemloos rechtstreeks uit de doos kunt gebruiken.

State-of-the-art lasertechnologie
biedt ongeëvenaarde precisie en controle op oppervlakken waar gewone optische muizen falen. Met het unieke tilt-wiel kunt u verticaal en horizontaal scrollen, en met CruiseControl™ kunt u snel door lange lijsten scrollen.

Muziekknoppen
Regel het afspelen van muziek of video's, zoals de afspeellijst op shuffle zetten, rechtstreeks vanaf uw toetsenbord. Dankzij de handige internetknop Vorige en knop Toepassing sluiten kunt u gemakkelijk over het web navigeren.

Geavanceerde media- en navigatieknoppen
Zoom gemakkelijk in en uit, en spring terug naar 100% met één druk op een knop. Het Zero-Degree Tilt-toetsenbordontwerp levert een superieur comfortniveau zonder uw werkwijze te veranderen.

Profiteer van draadloze vrijheid en laserprestaties. De Cordless Desktop® MX3000 Laser biedt ongeëvenaarde precisie en ongekend comfort op oppervlakken waar gewone optische muizen falen. Dankzij draadloze SecureConnect™-technologie en langere batterijlevensduur wordt uw desktop veelzijdiger en persoonlijker.
Comfort van wereldklasse met een Zero-Degree Tilt™-toetsenbordontwerp.
Krachtige tweehandige navigatie laten uw handen samenwerken voor efficiënter computeren.
Logitech Media Life™-software brengt uw muziek, foto's en video's samen in één interface.
LED-batterijstatusindicators laten u weten wanneer de batterijen vervangen moeten worden.

Fenomenale lasermuis
Geniet van horizontaal en verticaal scrollen en volledig zoombeheer. Gebruik de knoppen Volgende/Vorige om snel door websites en grote documenten te navigeren, of pas de knoppen naar wens aan.

Veilige draadloze verbinding: SecureConnect™-technologie
Dankzij Logitech's nieuwe SecureConnect-technologie zijn uw draadloze toetsenbord en muis vooraf met de ontvanger verbonden, zodat er een veilige koppeling met uw computer is en u alles zorgeloos en probleemloos rechtstreeks uit de doos kunt gebruiken.

Krachtige tweehandige navigatie
Dankzij scroll- en zoomknoppen op zowel het toetsenbord als de muis kunnen uw rechter- en linkerhand samenwerken om het gebruik van uw computer handiger, efficiënter en comfortabeler te maken. U kunt bijvoorbeeld met de ene hand op een afbeelding inzoomen, terwijl u met de andere hand in een willekeurige richting scrolt.

Langere batterijlevensduur
Dankzij geavanceerde batterijbeheertechnologieën gaan uw batterijen tot 6 maanden mee. Het toetsenbord en de muis hebben beide handige LED-indicators voor het batterijniveau die u ongeveer 10 dagen van tevoren waarschuwen dat uw batterijen opgeladen moeten worden.

Korte samenvatting Logitech Cordless Desktop® MX™ 3000 Laser toetsenbord RF Draadloos QWERTY:
Deze korte samenvatting van de Logitech Cordless Desktop® MX™ 3000 Laser toetsenbord RF Draadloos QWERTY-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Logitech Cordless Desktop® MX™ 3000 Laser, Draadloos, RF Draadloos, QWERTY

Lange samenvatting Logitech Cordless Desktop® MX™ 3000 Laser toetsenbord RF Draadloos QWERTY:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Logitech Cordless Desktop® MX™ 3000 Laser toetsenbord RF Draadloos QWERTY, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Logitech Cordless Desktop® MX™ 3000 Laser. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Aansluiting: RF Draadloos, Toetsenbordindeling: QWERTY

Toetsenbord
Aansluiting *
The ports (sockets) where the device connects with other devices.
RF Draadloos
Toetsenbordindeling *
The type of keys on a keyboard, and their position on the keyboard. This can differ from country to country.
QWERTY
Aanwijsapparaat *
Logitech MX 600
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken: draadloos met draad
Draadloos
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
Mac operating systems e.g. OS X can be used with the device.
No
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
CD-ROM
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98, 2000, Me, XP
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB PS/2
X