This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Logitech Cordless Desktop MX3100 SD toetsenbord RF Draadloos Zwart

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Logitech
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cordless Desktop MX3100 SD
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
967513-0250
Categorie
Het toetsenbord is samen met de muis de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Toetsenborden zijn over het algemeen voorzien van toetsen voor alle letters van het alphabet, nummers en een aantal leestekens. Veel moderne toetsenborden, multimediatoetsenborden genaamd, hebben ook toetsen waarmee u bijvoorbeeld direct muziek kunt afspelen of uw mail lezen. De drie belangrijkste aansluitingen zijn: - USB is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker. - PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC's. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker. - Bluetooth is een draadloze methode.
Toetsenborden
Icecat Product ID :
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
created by   Logitech: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 8974
Deze statistiek is gebaseerd op de 97136 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94642 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:47:20
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Logitech Cordless Desktop MX3100 SD toetsenbord RF Draadloos Zwart :
De korte redactionele beschrijving van Logitech Cordless Desktop MX3100 SD toetsenbord RF Draadloos Zwart

Cordless DT MX3100 SD USB PS2
Meer>>>
Logitech Cordless Desktop MX3100 SD toetsenbord RF Draadloos Zwart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Logitech Cordless Desktop MX3100 SD toetsenbord RF Draadloos Zwart.

De Logitech® Cordless Desktop® MX™ 3100 is een hoogwaardige toetsenbord-muiscombinatie die de lat hoger legt. Dit is de enige draadloze desktop die zich kan beroemen op de bekroonde MX™ 1000 Laser Cordless Mouse — 's werelds eerste lasermuis — en een geavanceerd draadloos toetsenbord.

Draadloos toetsenbord
U kunt efficiënter navigeren wanneer beide handen samenwerken. Aangezien de Cordless Desktop MX 3100 geavanceerde navigatieknoppen op het toetsenbord en de muis heeft, is uw computer gemakkelijker, efficiënter en comfortabeler in het gebruik.

U kunt nu verticaal en horizontaal pannen met de linker- of rechterhand, wat taken zoals het navigeren door spreadsheets of bewerken van digitale foto's eenvoudiger maakt dan ooit. Het toetsenbord is zelfs voorzien van een terugspring-functie waarmee een document direct op zijn oorspronkelijke vergroting kan worden teruggezet.

Het prachtig ontworpen draadloze toetsenbord heeft een ultradun Zero Degree Tilt™-profiel, een complete reeks programmeerbare ééndruksknoppen en andere ergonomische functies waardoor gebruiksgemak en comfort verhoogd worden.

IM-statusknop
Laat mensen weten dat u afwezig of on line bent.

Online-radiovoorinstellingen
Zet met één druk op een knop uw favoriete internetradiostation of -speellijst aan.

Geavanceerde mediaknoppen
Rip of brand cd's met een druk op een knop.

iNav-wiel met zoom
Navigeer door documenten, afbeeldingen en webpagina's met uw linkerhand.

Draadloze lasermuis
Beter dan optisch. De MX™ 1000 Laser Cordless Mouse levert een prestatieniveau waaraan geen optische muis kan tippen. De lasermuis is uitgerust met de Logitech MX™ Laser Engine en is 20 keer zo gevoelig voor oppervlakdetails als de optische muis, en kan daarom betrouwbaar op vrijwel elk oppervlak bestuurd worden, zelfs op lastige gepolijste of generfde oppervlakken.

De MX1000 biedt bovendien nog meer geavanceerde functies waardoor u productiever en comfortabeler kunt werken:

Oplaadbaarheid
Basisstation voor snel opladen zorgt ervoor dat de muis altijd gebruiksklaar is. De lithiumionbatterij hoeft nooit vervangen te worden.

Fast RF™
Veilige draadloze verbinding met scherpe, onmiddellijke respons die de prestaties van een USB-verbinding met snoer evenaart.

Superieure greep
Voorgevormde duimsteun voor ongelofelijk comfort, en vingergrepen aan de buitenkant voor betere controle.

Verlichte batterij-indicator met 4 niveaus
Hiermee kunt u het batterijvermogen nauwkeurig bijhouden.

Krachtig scrollsysteem
Wiel kantelt voor horizontaal scrollen, Cruise Control™-tuimelschakelaar voor snel verticaal scrollen, en zoomfunctie met één klik op het wiel

Nieuwe duimknoppen
Universele knop Volgende en Vorige, plus een toepassingsschakelaar waarmee u snel tussen geopende vensters kunt wisselen.

Eéntoetscontrole over uw media en toepassingen
Medialiefhebbers neem het heft in handen. De meegeleverde Logitech® MediaLife™-software geeft u directe toegang tot wat u nodig heeft: muziek, video's, beelden en bestanden zijn in één intuïtieve interface samengebracht die u via uw toetsenbord kunt openen. U kunt uw favoriete streaming-audio oproepen dankzij de handige radiovoorinstellingen. Blijf in contact met éénknopstoegang tot instant messenger. Start Microsoft® Office-toepassingen of open bewaarde bestanden: allemaal zonder uw vingers van het toetsenbord te halen.

Regel uw digitale levensstijl met deze tijdsbesparende voorzieningen:

* E-mail starten
* Programmeerbaar starten van toepassingen
* Scrollen, kantelen en zoomen
* Voorinstellingen voor internetradio
* Audio en video afspelen
* Spelen/pauzeren en Stoppen
* Volgende track en Vorige track
* Volume en Dempen
* Opnemen en Branden
* Video-instantmessenger
* Statusbeheer van instant messenger
* Tussen toepassingen schakelen met Snel wisselen™

Korte samenvatting Logitech Cordless Desktop MX3100 SD toetsenbord RF Draadloos Zwart:
Deze korte samenvatting van de Logitech Cordless Desktop MX3100 SD toetsenbord RF Draadloos Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Logitech Cordless Desktop MX3100 SD, Draadloos, RF Draadloos, Zwart

Lange samenvatting Logitech Cordless Desktop MX3100 SD toetsenbord RF Draadloos Zwart:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Logitech Cordless Desktop MX3100 SD toetsenbord RF Draadloos Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Logitech Cordless Desktop MX3100 SD. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Aansluiting: RF Draadloos. Kleur van het product: Zwart

Toetsenbord
Aansluiting *
RF Draadloos
Connectiviteitstechnologie
Draadloos
Design
Kleur van het product *
Zwart
Energie
Type batterij
2xAA
Muis
Bewegingsdetectietechnologie
Optisch
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
No
Minimale systeemeisen
CD-ROM
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
Microsoft Windows 98SE, 2000, Me, XP
Aansluitingen
USB / 2xPS/2