Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Logitech Cordless Desktop LX 700 RF Draadloos toetsenbord

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Logitech
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Cordless Desktop LX 700
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
967418-0100 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Het toetsenbord is samen met de muis de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Toetsenborden zijn over het algemeen voorzien van toetsen voor alle letters van het alphabet, nummers en een aantal leestekens. Veel moderne toetsenborden, multimediatoetsenborden genaamd, hebben ook toetsen waarmee u bijvoorbeeld direct muziek kunt afspelen of uw mail lezen. De drie belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.
toetsenborden
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Logitech: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 30190
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:04:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar garantie
Lange productnaam Logitech Cordless Desktop LX 700 RF Draadloos toetsenbord :
De korte redactionele beschrijving van Logitech Cordless Desktop LX 700 RF Draadloos toetsenbord

Cordless Desktop® LX 700
Meer>>>

Logitech Cordless Desktop LX 700 RF Draadloos toetsenbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Logitech Cordless Desktop LX 700 RF Draadloos toetsenbord.
De Logitech® Cordless Desktop® LX 700 is een samensmelting van vorm en functie, met een oplaadbare, draadloze optische muis. MediaLife™-software biedt ééntoetsbedieningen voor media, communicatie en toepassingen. Mogelijkheid tot tweehandige navigatie.

De Logitech® Cordless Desktop® LX 700 is een eersteklas samensmelting van vorm en functie, met een buitengewone look en feel, geraffineerde bedieningen, en een oplaadbare, draadloze optische muis. Media-enthousiastelingen zullen in hun nopjes zijn met Logitechs MediaLife™-software, waarmee hun gehele mediabibliotheek in één gemakkelijk navigeerbare interface samengebracht wordt. De LX 700 kan zich beroemen op een uitgebreide reeks ééntoetsbedieningen: van het afspelen van audio en video tot Instant Messenger-statusbeheer, en het starten van toepassingen, e-mail en een webcam. Het biedt de mogelijkheid tot tweehandige navigatie, met bedieningen aan de linkerkant van het toetsenbord, waaronder een scrollwiel en zoomfunctie ter aanvulling van de muis. Navigatie door documenten en media is nog nooit zo boeiend geweest.
Korte samenvatting Logitech Cordless Desktop LX 700 RF Draadloos toetsenbord:
Deze korte samenvatting van de Logitech Cordless Desktop LX 700 RF Draadloos toetsenbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Logitech Cordless Desktop LX 700, RF Draadloos, Inclusief muis
Lange samenvatting Logitech Cordless Desktop LX 700 RF Draadloos toetsenbord :

Logitech Cordless Desktop LX 700. Aansluiting: RF Draadloos. Inclusief muis

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Logitech Cordless Desktop LX 700 RF Draadloos toetsenbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Toetsenbord
Aansluiting *
RF Draadloos
Design
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Energie
Ondersteund aantal accu's/batterijen
4
Muis
Inclusief muis *
Yes
Bewegingsdetectietechnologie
Het soort technologie waarmee het apparaat bewegingen registreert
Optisch
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Mac-besturingssysteem
No
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-15
Testseek heeft 6 proffesionele recensies verzameld voor Logitech Cordless Desktop LX 700. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 78 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
78%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Logitech Media Keyboard PS/2 Zwart toetsenbord Logitech Media Keyboard PS/2 Zwart toetsenbord
(show image)
967559-0120 Media Keyboard  — 
Logitech Cordless Desktop® LX 700 USB+PS/2 toetsenbord Logitech Cordless Desktop® LX 700 USB+PS/2 toetsenbord
(show image)
967418-0914 Cordless Desktop® LX 700  — 
Logitech Cordless Desktop® LX 501 RF Draadloos Wit toetsenbord Logitech Cordless Desktop® LX 501 RF Draadloos Wit toetsenbord
(show image)
967419-0914 Cordless Desktop® LX 501  — 
Logitech Cordless Desktop® LX 500 RF Draadloos toetsenbord Logitech Cordless Desktop® LX 500 RF Draadloos toetsenbord
(show image)
967420-0914 Cordless Desktop® LX 500  — 
X