Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Logitech Toetsenbord diNovo Media Desktop toetsenbord

X
Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Logitech
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Toetsenbord diNovo Media Desktop
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
967312-0100
Categorie
Het toetsenbord is samen met de muis de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Toetsenborden zijn over het algemeen voorzien van toetsen voor alle letters van het alphabet, nummers en een aantal leestekens. Veel moderne toetsenborden, multimediatoetsenborden genaamd, hebben ook toetsen waarmee u bijvoorbeeld direct muziek kunt afspelen of uw mail lezen. De drie belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.
toetsenborden
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Logitech: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7423
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 27 jun 2005
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar garantie
Lange productnaam Logitech Toetsenbord diNovo Media Desktop toetsenbord :
De korte redactionele beschrijving van Logitech Toetsenbord diNovo Media Desktop toetsenbord

diNovo Media Desktop
Meer>>>

Logitech Toetsenbord diNovo Media Desktop toetsenbord:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Logitech Toetsenbord diNovo Media Desktop toetsenbord.
- Deze combinatie van een eersteklas Bluetooth®-toetsenbord, MediaPad™, oplaadbare optische muis en draadloze Bluetooth®-hub maakt uw pc Bluetooth®
- Ultradun toetsenbord biedt buitengewoon comfort binnen handbereik
- Dankzij de afzonderlijke MediaPad kunnen gebruikers de digitale media-interface van de moderne pc op afstand bedienen om zo nog gemakkelijker hun favoriete foto's en muziek te selecteren
- De MediaPad geeft ook kennisgevingen voor e-mails of instant messages en biedt een slimme rekenmachine
- Oplaadbare, optische MX900-muis biedt superprecieze besturing
- USB- en PS/2-verbinding; voor Windows 2000 en Windows XP
- Vijf jaar garantie

De diNovo Media Desktop van Logitech is een indrukwekkende combinatie van een Bluetooth®-toetsenbord en MediaPad, optische muis en draadloze Bluetooth®-hub die de werkruimte van de gebruiker transformeert. Het opvallende diNovo-toetsenbord biedt eersteklas comfort, terwijl gebruikers met de afzonderlijke MediaPad de digitale media-interface van de moderne pc op afstand kunnen bedienen om zo nog gemakkelijker hun favoriete foto's of muziek te selecteren. De MediaPad geeft ook kennisgevingen voor e-mails of instant messages en de afspeelstatus van geselecteerde media weer, en biedt tevens een slimme rekenmachine. Het pakket bevat ook de oplaadbare optische precisie-muis, MX900. De meegeleverde draadloze Bluetooth®-hub maakt uw pc Bluetooth®, waardoor u kunt genieten van instant messaging met spraak via een Bluetooth®-headset en gegevens kunt uitwisselen tussen uw Bluetooth®-PDA, mobiele Bluetooth-telefoon, Bluetooth-printer en uw pc. Vijf jaar fabrieksgarantie.
Korte samenvatting Logitech Toetsenbord diNovo Media Desktop toetsenbord:
Deze korte samenvatting van de Logitech Toetsenbord diNovo Media Desktop toetsenbord-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Logitech Toetsenbord diNovo Media Desktop
Lange samenvatting Logitech Toetsenbord diNovo Media Desktop toetsenbord :

Logitech Toetsenbord diNovo Media Desktop

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Logitech Toetsenbord diNovo Media Desktop toetsenbord, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X