Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Logitech Harmony Remote Control 895 afstandsbediening

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Logitech
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Harmony Remote Control 895
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
966193-0914 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Bedien uw apparatuur van een afstand met onze uitgebreide selectie afstandsbedieningen!
afstandsbedieningen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Logitech: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 105670
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 okt 2017 03:21:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Logitech Harmony Remote Control 895 afstandsbediening :
De korte redactionele beschrijving van Logitech Harmony Remote Control 895 afstandsbediening

Harmony® 895 Advanced Universal Remote
Meer>>>

Logitech Harmony Remote Control 895 afstandsbediening:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Logitech Harmony Remote Control 895 afstandsbediening.
Bediening zonder te richten.
Verkrijg volledige controle over uw thuisentertainmentsysteem, zelfs als apparaten zich achter kastdeurtjes en muren bevinden.

Logitech's Harmony 895-afstandsbediening benut zowel draadloze RF- (radiofrequentie) als IR-signalen (infrarood) om u krachtige, volledige controle te bieden over uw thuisentertainmentapparaten die verborgen achter kastdeurtjes of in verschillende kamers kunnen zijn. De Harmony 895-afstandsbediening heeft een draadloos bereik van 30 meter en verzendt RF-opdrachten naar een basisstation, dat vervolgens infraroodsignalen naar alle onderdelen in die zone stuurt. Met de Harmony 895-afstandsbediening kunt u een systeem creëren waarbij meerdere afstandsbedieningen en/of basisstations betrokken zijn, die u controle over alle entertainmentzones in het hele huis geven. De Harmony 895-afstandsbediening vereenvoudigt universele bediening van geavanceerde verlichtings- en thuisentertainmentsystemen in meerdere zones.

- Bedien uw gehele thuisentertainmentsysteem in meerdere zones met slechts één knop. Schakel probleemloos tussen het kijken naar een film in de thuisbioscoop van uw woonkamer en het luisteren naar muziek op de veranda via één activiteitenknop. Kleurrijke pictogrammen illustreren de tekst op het LCD-scherm, zodat u thuisentertainmentapparatuur en huishoudapparaten snel en gemakkelijk kunt bedienen.
- Integreer tot 15 apparaten — inclusief verlichting.
- Ondersteuning voor teletekst met toegewezen knoppen.
- Bespaar energie! Telkens wanneer er een nieuwe activiteit wordt geselecteerd, bepaalt de afstandsbediening de juiste status van alle onderdelen die voor de huidige activiteit nodig zijn, en worden niet-vereiste onderdelen uitgezet.
- Set-up in een handomdraai met een geavanceerde setup-wizard. Via de online-setup kunt u de afstandsbediening ook gemakkelijk updaten wanneer u uw thuisentertainmentsysteem opwaardeert. De setup-wizard voor de Harmony voert de programmering uit, zodat u dat niet hoeft te doen. Verbind uw afstandsbediening gewoon met uw computer en beantwoord enkele vragen over hoe u uw thuisbioscoop momenteel gebruikt. Logitech's gepatenteerde Smart State Technology® doet de rest.
- U hoeft zich geen zorgen te maken dat de batterijen leegraken dankzij de oplaadbare lithiumionbatterij. Bewaar de afstandsbediening op het aantrekkelijke oplaadplatform wanneer u er niet mee werkt.
- Bedien uw media via uw pc met de mini-ontvanger.
- Bekijk en selecteer gemakkelijk. Pictogrammen op het kleurendisplay en 8 activiteitenknoppen op het scherm maken het u gemakkelijk.
- Schakel probleemloos tussen naar HDTV kijken in de woonkamer en naar muziek luisteren op de veranda via één activiteitenknop.
Korte samenvatting Logitech Harmony Remote Control 895 afstandsbediening:
Deze korte samenvatting van de Logitech Harmony Remote Control 895 afstandsbediening-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Logitech Harmony Remote Control 895, 30,48 m, Lithium-Ion (Li-Ion), 233,9 x 80 x 299 mm
Lange samenvatting Logitech Harmony Remote Control 895 afstandsbediening :

Logitech Harmony Remote Control 895. Maximumbereik: 30,48 m

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Logitech Harmony Remote Control 895 afstandsbediening, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Maximumbereik *
30,48 m
Accu/Batterij
Energie-opslagtechnologie accu/batterij *
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Lithium-Ion (Li-Ion)
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Verpakking
Afmetingen verpakking (BxDxH)
Afmetingen van het verpakte produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
233,9 x 80 x 299 mm
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-03
Testseek heeft 6 proffesionele recensies verzameld voor Logitech Harmony Remote Control 895. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 84 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
84%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Logitech Harmony Remote 688 afstandsbediening Logitech Harmony Remote 688 afstandsbediening
(show image)
966185-0914 Harmony Remote 688  — 
Logitech Harmony 675 afstandsbediening Logitech Harmony 675 afstandsbediening
(show image)
966177-0914 Harmony 675  — 
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
X