Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Logitech MX 610 Laser Cordless Mouse RF Draadloos Laser 1000DPI muis

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Logitech
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MX 610 Laser Cordless Mouse
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
931350-0914?KIT
Categorie
De muis is samen met het toetsenbord de belangrijkste manier van communiceren met de computer. Let u er bij het kopen van een muis op dat u de juiste aansluiting kiest, zodat u hem kunt gebruiken met uw computer.\
De vier belangrijkste aansluitingen zijn: \
- USB, dit is de modernste. Deze herkent u aan de platte stekker.\
- PS/2 wordt nog veel gebruikt voor PC\'s. Deze kunt u herkennen aan de ronde stekker.\
- Bluetooth is een draadloze methode.\
- Serieel, dit soort aansluiting is vrij ouderwets. Seriële stekkers zijn trapeziumvormig.
muizen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Logitech: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 jan 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9247
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-01-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 nov 2017 18:41:50
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Five-year limited warranty
Lange productnaam Logitech MX 610 Laser Cordless Mouse RF Draadloos Laser 1000DPI muis :
De korte redactionele beschrijving van Logitech MX 610 Laser Cordless Mouse RF Draadloos Laser 1000DPI muis

Logitech MX 610 Laser Cordless Mouse, PC, Cordless, USB, PS/2, Scroll wheel
Meer>>>

Logitech MX 610 Laser Cordless Mouse RF Draadloos Laser 1000DPI muis:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Logitech MX 610 Laser Cordless Mouse RF Draadloos Laser 1000DPI muis.
2,4-GHz draadloos -- 5x groter bereik
Automatische detectie en eliminatie van draadloze storing voor een betrouwbaarheidsniveau dat conventioneel 27 MHz niet kan evenaren. De ultracompacte ontvanger kan rechtstreeks op een USB-poort aangesloten worden; geen kabelkluwens meer.

Automatische uitschakeling
Verleng de batterijlevensduur met de automatische aan/uit-functie. De muis gaat automatisch aan wanneer uw pc aangezet wordt, slaapt wanneer uw pc slaapt, en gaat uit wanneer uw pc uitgezet wordt. De batterij-indicator waarschuwt u wanneer de batterijen bijna leeg zijn.

Knoppen voor email- en IM-notificatie
Directe eendrukstoegang tot e-mail en berichten. De knoppen lichten op, zodat u kunt zien wanneer er nieuwe berichten binnenkomen van geselecteerde vrienden, zelfs als u niet aan uw pc zit. Gemakkelijk aan of uit te zetten en te configureren.

Uitstekende laser-tracking
State-of-the-art lasertechnologie voor ongeëvenaarde precisie en controle. Werkt feilloos op oppervlakken waar optische muizen falen.

Tilt Wheel Plus Zoom™
De perfecte tool voor het bekijken van digitale foto's en spreadsheets. Zoom direct in en uit, en scroll horizontaal of verticaal.

Knoppen voor Volgende, Vorige en volumeregeling
De MX™610 heeft volume- en dempregelaars binnen handbereik. Gebruik de knoppen Volgende/Vorige om snel door websites en grote documenten te navigeren, of pas de knoppen naar wens aan.

De Logitech® MX™610 Laser Cordless Mouse geeft prestatievermogen een nieuwe betekenis met uiterst nauwkeurige laser-tracking op meer oppervlakken en storingsvrije, digitale draadloze 2,4GHz-technologie. 's Werelds eerste slimme muis verlengt de batterijlevensduur door synchronisatie met uw pc; hij slaapt, ontwaakt en gaat uit wanneer uw pc dat doet. De MX™ 610 detecteert en elimineert bovendien draadloze storing en waarschuwt u wanneer de batterijen bijna leeg zijn.

Hij is gemakkelijk te configureren en de email- en IM-knoppen lichten op wanneer er nieuwe berichten van geselecteerde vrienden en collega's binnenkomen. Pas het volume direct op uw muis aan, terwijl u met de knoppen Volgende en Vorige snel over het web navigeert. Het Tilt Wheel Plus Zoom™ is perfect voor het bekijken van digitale foto's en spreadsheets. De MX™ 610 wordt geleverd met een garantie van 5 jaar en volledige productondersteuning.

- Beweeg feilloos over oppervlakken waar optische muizen falen. Uitstekende laser-tracking biedt state-of-the-art lasertechnologie voor ongeëvenaarde precisie en controle.
- Ervaar storingsvrije werking en 2-wegs communicatie. 2,4 GHz digitaal draadloos is 5 keer zo sterk met een 5 keer zo groot bereik -- een betrouwbaarheidsniveau dat conventioneel 27 MHz draadloos niet kan evenaren. De ultracompacte ontvanger kan rechtstreeks op een USB-poort aangesloten worden; geen kabelkluwens meer.
- Wacht u op een bericht van een bepaalde persoon? De knoppen voor email- en IM-notificatie bieden onmiddellijke eendrukstoegang tot e-mail en berichten. De knoppen lichten op, zodat u kunt zien wanneer er nieuwe berichten binnenkomen van geselecteerde vrienden, zelfs als u niet aan uw pc zit. Gemakkelijk aan of uit te zetten en te configureren.
- Bekijk digitale foto's en spreadsheets. Zoom direct in en uit, en scroll horizontaal of verticaal met het tilt-wiel plus zoom.
- Beheer uw stroom verstandig! Dankzij ingebouwde intelligentie kunnen automatische aan-, uit- en slaapfuncties met uw pc gesynchroniseerd worden voor een langere batterijlevensduur. U wordt gewaarschuwd wanneer de batterijen bijna leeg zijn, en draadloze storing wordt gedetecteerd en geëlimineerd. Het batterijstatuslampje waarschuwt u van tevoren wanneer de batterijen vervangen moeten worden.
- Knoppen voor volume en dempen, Volgende en Vorige. Verbeter uw productiviteit met de handig geplaatste knoppen voor volume en dempen evenals de internetknoppen Volgende en Vorige. Alle knoppen zijn programmeerbaar zodat u ze naar wens kunt aanpassen.
Korte samenvatting Logitech MX 610 Laser Cordless Mouse RF Draadloos Laser 1000DPI muis:
Deze korte samenvatting van de Logitech MX 610 Laser Cordless Mouse RF Draadloos Laser 1000DPI muis-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Logitech MX 610 Laser Cordless Mouse, Laser, RF Draadloos, 1000 DPI
Lange samenvatting Logitech MX 610 Laser Cordless Mouse RF Draadloos Laser 1000DPI muis :

Logitech MX 610 Laser Cordless Mouse. Bewegingsdetectietechnologie: Laser, Aansluiting: RF Draadloos, Bewegingsresolutie: 1000 DPI, Aantal knoppen: 10

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Logitech MX 610 Laser Cordless Mouse RF Draadloos Laser 1000DPI muis, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Invoerapparaat
Aansluiting *
RF Draadloos
Aantal knoppen *
10
Bewegingsdetectietechnologie *
Het soort technologie waarmee het apparaat bewegingen registreert
Laser
Bewegingsresolutie *
Het aantal beeldpunten dat aanwijsapparaat detecteert per inch.
1000 DPI
Ergonomie
Aansluitbereik
10 m
Energie
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Alkaline
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
AA
Minimale systeemeisen
Frequentie van processor
De kloksnelheid van de processor. De kloksnelheid heeft tegenwoordig weinig meer met de werkelijke snelheid van de processor te maken, doordat verschillende processorfamilies en merken een verschillende hoeveelheid data per clock cycle verwerken. Vaak wordt de kloksnelheid in GHz (1 GHz = 1000 Mhz) uitgedrukt.
2400 MHz
Overige specificaties
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
PC
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98, 2000, Me, XP
Functietoetsen
Email, IM, Vol-, Vol+, Mute, Back, Forward
X