Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys Wireless-G USB Network Adapter with RangeBooster 11Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless-G USB Network Adapter with RangeBooster
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WUSB54GR
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 23 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15233
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 23-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:27:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Linksys Wireless-G USB Network Adapter with RangeBooster 11Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Linksys Wireless-G USB Network Adapter with RangeBooster 11Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Wireless-G USB-netwerkadapter met RangeBooster
Meer>>>

Linksys Wireless-G USB Network Adapter with RangeBooster 11Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys Wireless-G USB Network Adapter with RangeBooster 11Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
De Wireless-G USB-netwerkadapter met RangeBooster is een eenvoudige manier om draadloze connectiviteit toe te voegen aan uw desktop- of notebookcomputer of om deze te upgraden. RangeBooster-technologie is een compatibele aanvulling op standaard Wireless-G waarmee het bereik van uw draadloze netwerk maximaal twee keer zo groot wordt en de verwerkingscapaciteit met maximaal 35% toeneemt. In tegenstelling tot gewone draadloze technologieën die in de war raken van signaalweerkaatsingen, gebruikt RangeBooster twee slimme ontvangers aan elk uiteinde om weerkaatste signalen te detecteren en decoderen op afstanden waarop standaardtechnologieën niet meer werken. U zult zien dat de "dode hoeken" in het draadloze netwerk ook worden verkleind.
In tegenstelling tot andere bereikvergrotende technologieën is RangeBooster volledig compatibel met 802.11 en gaat SpeedBooster goed samen met andere draadloze apparaten en technologieën door gebruik van een enkel kanaal van 2,4 GHz, conform de officiële draadloze standaard. En met RangeBooster profiteert u van een groter bereik, zelfs als er gemengde netwerken worden gebruikt van RangeBooster-apparaten in combinatie met gewone Wireless-G- en Wireless-B-apparaten.

Sluit de adapter aan op een beschikbare USB-poort als u de adapter wilt installeren. (De adapter is compatibel met USB 1.1- en USB 2.0-poorten, maar de USB 2.0-poort levert de hoogste snelheden op.) De voeding van de adapter wordt geleverd via de USB-aansluiting. U hebt dus geen stroomkabel nodig. De meegeleverde installatiewizard helpt u stapsgewijs bij het configureren van de draadloze-netwerkinstellingen van de adapter. Draadloze communicatie kan worden beveiligd met 128-bits WPA-codering, zodat uw gegevens veilig blijven.

Dankzij de antenne met een hoge versterking kunt u uw computer bijna overal neerzetten in het gebouw, zonder de kosten en wirwar van kabels. U hoeft geen gaten in muren te boren, of over de zolder of door de kelder te kruipen om verbinding met het netwerk mogelijk te maken. Wanneer u bent aangesloten, kunt u uw e-mail lezen, surfen op internet, chatten met vrienden, onlinegames spelen en bestanden en andere randapparatuur, zoals printers en opslagruimte op de vaste schijf, delen met andere computers in het netwerk.

Raak niet verstrikt in een wirwar aan kabels in huis, maar sluit uw pc eenvoudig aan op draadloze Wireless-B-, Wireless-G- en RangeBooster-netwerken met de Wireless-G USB-netwerkadapter met RangeBooster.
Korte samenvatting Linksys Wireless-G USB Network Adapter with RangeBooster 11Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Linksys Wireless-G USB Network Adapter with RangeBooster 11Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys Wireless-G USB Network Adapter with RangeBooster, Draadloos, USB, 11 Mbit/s
Lange samenvatting Linksys Wireless-G USB Network Adapter with RangeBooster 11Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Linksys Wireless-G USB Network Adapter with RangeBooster. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 11 Mbit/s. Stroomvoorziening via USB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys Wireless-G USB Network Adapter with RangeBooster 11Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
11 Mbit/s
Energie
Stroomvoorziening via USB
Yes
Minimale systeemeisen
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Gewicht en omvang
Breedte
91 mm
Diepte
71 mm
Gewicht en omvang
Hoogte
Hoogte van het product
23 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
54 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 45 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 60 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 85 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 85 procent
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
91 x 23 x 71 mm
Aantal kanalen
13 kanalen
Link/Act LED
Yes
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-13
0%
X