Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys Wireless-G VPN Broadband Router draadloze router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless-G VPN Broadband Router
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WRV54G-EU
Categorie draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18195
Deze statistiek is gebaseerd op de 74560 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72839 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 okt 2017 06:56:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Linksys Wireless-G VPN Broadband Router draadloze router :
De korte redactionele beschrijving van Linksys Wireless-G VPN Broadband Router draadloze router

Wireless-G VPN Broadband Router
Meer>>>

Linksys Wireless-G VPN Broadband Router draadloze router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys Wireless-G VPN Broadband Router draadloze router.
De Wireless-G VPN Broadband Router is de geavanceerde, complete netwerkoplossing voor uw kleine bedrijf; deze router is de vier essentiële netwerkapparaten die ieder bedrijf nodig heeft in één.
Ten eerste is er het Wireless Access Point, zodat u uw Wireless-G of -B apparaten kunt verbinden met uw netwerk.
Ten tweede is er de 4 poorts full duplex 10/100 Switch waarmee u Ethernet apparaten aan kunt sluiten. U kunt 4 pc's direct aansluiten, of meerdere hubs en switches aansluiten om op die manier een zo groot netwerk te bouwen als u nodig heeft.
Ten derde maakt de Router functie het tot een soepel functionerend geheel waardoor uw hele netwerk één snelle kabel of DSL verbinding kan delen.
Tenslotte is er nog de VPN functie die het mogelijk maakt beveiligde tunnels door het internet te maken naar tot 50 gebruikers op afstand zodat bijvoorbeeld gebruikers die onderweg zijn veilig een verbinding kunnen maken met uw kantoornetwerk of uw afdelingskantoor beveiligde verbindingen kan maken met het bedrijfsnetwerk.

Om uw gegevens en privacy te beschermen, kan de Wireless-G VPN Broadband Router alle draadloze communicatie beveiligen met 128-bit WEP encryptie en biedt deze ook ondersteuning voor de krachtige beveiliging van 802.1x authentificatie en autorisatie. De Router kan dienen als DHCP Server en heeft een krachtige SPI firewall om PCs tegen indringers en de meeste bekende aanvallen over internet te schermen. De Router kan worden ingesteld om interne gebruikers hun toegang tot het internet te filteren en is voorzien van MAC of IP adresfiltering, zodat u precies kunt bepalen wie er toegang heeft tot uw netwerk. Configuratie is zeer eenvoudig met behulp van het configuratieprogramma dat werkt vanuit een webbrowser.

Als het middelpunt van uw kantoornetwerk, geeft de Linksys Wireless-G VPN Broadband Router u de flexibiliteit, snelheid en veiligheid die u nodig heeft!
Korte samenvatting Linksys Wireless-G VPN Broadband Router draadloze router:
Deze korte samenvatting van de Linksys Wireless-G VPN Broadband Router draadloze router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys Wireless-G VPN Broadband Router, SNMP,Telnet, 128-bit WEP, Stroom, 570 g, 5 - 40 °C, 10 - 90 procent
Lange samenvatting Linksys Wireless-G VPN Broadband Router draadloze router :

Linksys Wireless-G VPN Broadband Router. Beheerprotocollen: SNMP,Telnet. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 128-bit WEP. LED-indicatoren: Stroom. Gewicht: 570 g. Afmetingen (BxDxH): 186 x 175 x 48 mm, Max bereik binnenshuis: 50 m, Netwerkfuncties: Lan,VPN,WAN

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys Wireless-G VPN Broadband Router draadloze router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Netwerk
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
SNMP,Telnet
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
128-bit WEP
Design
LED-indicatoren
Stroom
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
570 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
186 x 175 x 48 mm
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
50 m
Max bereik buiten
Het maximale bereik waarop nog een acceptabele data-overdrachtssnelheid gehaald wordt. Het bereik wordt verminderd door obstakels zoals muren.
100
Netwerkfuncties
Lan,VPN,WAN
Max. overdrachtssnelheid
0,054 Gbit/s
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
RJ-45
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
4-port full-duplex 10/100 RJ-45 ports
Land Distributor
France 1 distributor(s)
X