Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys Dual-Band Wireless A+G Broadband Router + Adapter draadloze router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Dual-Band Wireless A+G Broadband Router + Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WRT55AG+WMP55AG
Categorie draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 nov 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7879
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-11-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 dec 2017 14:18:56
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3-Year Limited
Lange productnaam Linksys Dual-Band Wireless A+G Broadband Router + Adapter draadloze router :
De korte redactionele beschrijving van Linksys Dual-Band Wireless A+G Broadband Router + Adapter draadloze router

Dual-Band Wireless A+G Broadband Router + Adapter
Meer>>>

Linksys Dual-Band Wireless A+G Broadband Router + Adapter draadloze router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys Dual-Band Wireless A+G Broadband Router + Adapter draadloze router.
Een router en switch voor het delen van internet, met universele draadloze toegang

De Dual-Band Wireless A+G Broadband Router is eigenlijk vier apparaten in één! De router functie maakt het mogelijk om één snelle internet verbinding te delen met uw hele netwerk, terwijl de 4-poort full duplex 10/100 switch uw Ethernet netwerk een flitsende start geeft. Sluit vier PC's direct aan, of sluit meer hubs en switches aan om uw netwerk zo groot te maken als u maar wilt.

De Dual-Band Wireless A+G Broadband Router bevat ook twee Wireless Access Points, die ondersteuning bieden voor wel drie soorten draadloos netwerk. Het eerste Access Point maakt gebruik van de 2.4GHz radioband en ondersteunt zowel de populaire en goedkope Wireless-B (802.11b) standaard op 11Mbps als de nieuwe, bijna vijf keer zo snelle Wireless-G (802.11g) standaard op 54Mbps. De tweede Access Point radio werkt op de 5GHz band en ondersteunt Wireless-A (802.11a) netwerken, ook op een snelheid van 54Mbps. Omdat de twee radio's op verschillende frequenties werken, kunt u ze tegelijkertijd gebruiken en zo uw draadloze zone met bandbreedte bedekken.

Om uw data en privacy te beschermen, kan de Dual-Band Wireless A+G Broadband Router al uw draadloze transmissies met ijzersterke WPA encryptie beveiligen. Het MAC Address filter maakt het mogelijk om precies te bepalen wie er toegang heeft tot uw draadloze netwerk. De router dient ook als een DHCP server, ondersteunt VPN pass-through en kan de internettoegang van interne gebruikers filteren. De configuratie is zeer eenvoudig en kan vanuit iedere webbrowser.

Met de Linksys Dual-Band Wireless A+G Broadband Router als het hart van uw thuis- of kantoornetwerk, kunt u uw snelle internetverbinding, bestanden en printers delen en multi-player spellen spelen met de flexibiliteit, snelheid en beveiliging die u nodig heeft!
Korte samenvatting Linksys Dual-Band Wireless A+G Broadband Router + Adapter draadloze router:
Deze korte samenvatting van de Linksys Dual-Band Wireless A+G Broadband Router + Adapter draadloze router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys Dual-Band Wireless A+G Broadband Router + Adapter, IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3u, IPSec & PPTP, Stroom, 400 g, 0 - 40 °C, -20 - 70 °C
Lange samenvatting Linksys Dual-Band Wireless A+G Broadband Router + Adapter draadloze router :

Linksys Dual-Band Wireless A+G Broadband Router + Adapter. Netwerkstandaard: IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3u. VPN eigenschappen: IPSec & PPTP. LED-indicatoren: Stroom. Gewicht: 400 g. Veiligheid: FCC

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys Dual-Band Wireless A+G Broadband Router + Adapter draadloze router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netwerk
Netwerkstandaard *
IEEE 802.11a,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3u
Beveiliging
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
IPSec & PPTP
Design
LED-indicatoren
Stroom
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
400 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 85 procent
Certificaten
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
FCC
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
186 x 48 x 175 mm
Beveiligingseigenschappen
Internet Policy, Wireless Filters, Port Filters
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
External, 5V DC, 2.5A
Netwerkfuncties
Wireless
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x Power Adapter port Internet: 1 x 10/100 RJ-45 LAN: 4 x 10/100 RJ-45
Relatieve luchtvochtigheid bij opslag (geen condensering)
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
X