Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys WRT54GX draadloze router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WRT54GX
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WRT54GX-EU
Categorie draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22525
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 dec 2017 14:18:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Linksys WRT54GX draadloze router :
De korte redactionele beschrijving van Linksys WRT54GX draadloze router

Wireless-G Breedband Router met SRX
Meer>>>

Linksys WRT54GX draadloze router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys WRT54GX draadloze router.
De Wireless-G Broadband Router met SRX is in werkelijkheid drie apparaten in één. Ten eerste het Wireless Acces Point waarmee u Wireless-G, Wireless-B en andere performance-enhanced SRX apparaten met het netwerk kunt verbinden. Ten tweede is het ook een 4-poorts full-duplex 10/100 Switch om uw ethernetapparaten met draad te verbinden. Ten slotte is er dan nog de router functie, die het allemaal samenbindt en zorgt dat het hele netwerk een high-speed kabel- of DSL internet verbinding kan delen.

De Wireless-G Broadband Router met SRX combineert een slim antenne-ontwerp met het standaard Wireless-G (802.11g) netwerk. Door de signalen van twee Wireless-G compatibele radios te combineren, verdubbelt de "Multiple In, Multiple Out" (MIMO) technologie de data-overdrachtsnelheid effectief verdubbelen. In tegenstelling tot gewone draadloze netwerkapparatuur die in de war raakt door reflecties van het signaal, gebruikt MIMO deze reflecties juist om het bereik te vergroten en "dode plaatsen" in de dekking te verhelpen. Het robuuste signaal reikt verder, zodat het apparaat tot wel 3 keer verder dan standaard Wireless-G apparaten bereik heeft. En hoe verder weg u bent, hoe meer voordeel u heeft -- de hogere data-overdrachtsnelheid en reflectievriendelijke technologie kan in sommige situaties wel 8x betere resultaten halen dan gewone Wireless-G apparatuur. De router voorkomt storingen door automatisch het kanaal te selecteren dat het helderste signaal geeft. Zelfs uw standaard Wireless-G en -B apparatuur zullen beter werken wanneer ze communiceren met SRX-apparaten.

Om uw data en privacy te beschermen, kan de router al uw draadloze transmissies beschermen met 128-bit encryptie. De router kan dienen als een DHCP Server, heeft een krachtige SPI firewall om uw pc's te beschermen tegen indringers en de bekende internet aanvallen en ondersteunt VPN pass-throug. Configuratie is gemakkelijk en snel met het vanuit een webbrowser te bedienen configuratieprogramma.

Met de Linksys Wireless-G breedband router met SRX als de basis van uw thuis of kantoornetwerk kunt u een high-speed internetverbinding, bestanden en printers delen en multi-player spellen spelen met de flexibiliteit, snelheid en veiligheid die u nodig heeft!

Kortom
- Internet-sharing Router, 4-port Switch, en performance enhanced Wireless-G (802.11g) Access Point.
- Deelt een enkele internetverbinding met bedraadt Ethernet, Wireless-G, -B, en SRX apparaten.
- Nieuwe SRX technologie: hoe verder weg, hoe meer voordeel -- tot 8 keer sneller dan standaard Wireless-G (802.11g).
- SRX vergroot ook het bereik tot wel 3 x en vermindert plaatsen zonder dekking binnen het bereik van de router.
Korte samenvatting Linksys WRT54GX draadloze router:
Deze korte samenvatting van de Linksys WRT54GX draadloze router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys WRT54GX, IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3u, Ethernet, Fast Ethernet, TKIP,WEP, Stroom, 450 g, 0 - 40 °C
Lange samenvatting Linksys WRT54GX draadloze router :

Linksys WRT54GX. Netwerkstandaard: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3u, Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: TKIP,WEP. LED-indicatoren: Stroom. Gewicht: 450 g. Compatibele besturingssystemen: Windows 2000/XP, Afmetingen (BxDxH): 162 x 40 x 162 mm, Netwerkfuncties: Wireless

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys WRT54GX draadloze router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netwerk
Netwerkstandaard *
IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3u
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
TKIP,WEP
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
Yes
Design
LED-indicatoren
Stroom
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
450 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-10 - 65 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
15 - 95 procent
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 80 procent
Inhoud van de verpakking
Inclusief AC-adapter
Yes
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000/XP
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
162 x 40 x 162 mm
Netwerkfuncties
Wireless
Minimale systeemeisen
200 MHz processor 64MB RAM CD-ROM Drive Network Adapter Internet Explorer 5.5/Netscape Navigator 6.1
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x 10/100 RJ-45 Port (WAN) 4x 10/100 RJ-45 Switched Ports (LAN)
Technische details
13 chanels Speed Range eXpansion (SRX) Technology Stateful Packet Inspection Firewall
Elektromagnetische emissie
FCC, IC-03, CE
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Linksys WRT54GR draadloze router Linksys WRT54GR draadloze router
(show image)
WRT54GR-EU WRT54GR  — 
Linksys WRT54GR draadloze router Linksys WRT54GR draadloze router
(show image)
WRT54GR-UK WRT54GR  — 
Linksys Wireless-G Broadband Router with RangeBooster draadloze router Linksys Wireless-G Broadband Router with RangeBooster draadloze router
(show image)
WRT54GR Wireless-G Broadband Router with RangeBooster  — 
Linksys Wireless-G Broadband Router with RangeBooster draadloze router Linksys Wireless-G Broadband Router with RangeBooster draadloze router
(show image)
WRT54GR-DE Wireless-G Broadband Router with RangeBooster  — 
Land Distributor
Magyarország 1 distributor(s)
X