Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys WRT54G3G draadloze router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
WRT54G3G
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WRT54G3G-EM
Categorie draadloze routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 11 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 22227
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 11-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 03 apr 2017 14:48:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar beperkt
Lange productnaam Linksys WRT54G3G draadloze router :
De korte redactionele beschrijving van Linksys WRT54G3G draadloze router

Wireless-G Router, 3G/UMTS Broadband
Meer>>>

Linksys WRT54G3G draadloze router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys WRT54G3G draadloze router.
De Linksys Wireless-G router voor 3G/UMTS-breedband is eigenlijk drie apparaten in een. Ten eerste is er het draadloze toegangspunt, waarmee u zowel supersnelle Wireless-G (802.11g met 54 Mbps) als Wireless-B (802.11b met 11 Mbps)-apparaten met het netwerk kunt verbinden. Er is ook een ingebouwde 4-poorts full-duplex 10/100-switch om uw bekabelde Ethernet-apparaten met elkaar te verbinden. Sluit 4 pc's rechtstreeks aan of sluit meerdere hubs en switches aan en maak uw netwerk net zo groot als u wilt. De routerfunctie brengt alles samen en zorgt ervoor dat uw netwerk een 3G/UMTS- of GPRSinternetverbinding
kan delen (hiervoor is een Vodafone Mobile Connect 3G/UMTS-datakaart vereist. Deze is los verkrijgbaar). U kunt ook een standaardinternetverbinding gebruiken die via Ethernet loopt (met een kabelmodem of DSL-modem), als u deze voorhanden hebt.
Als uw computers zijn verbonden met de router en het internet, kunnen
deze ook met elkaar communiceren en gezamenlijk gebruikmaken van bestanden, een printer, opslagruimte en andere bronnen.
Ter bescherming van uw gegevens en privacy kan de Wireless-G router
voor 3G/UMTS-breedband alle draadloze communicatie binnen het LAN beveiligen met WEP of WPA Personal-codering voor beveiliging van industrieel niveau. De router kan daarnaast dienen als DHCP-server en beschikt over een krachtige SPI-firewall waarmee uw pc is beschermd tegen indringers en de meeste, bekende internetaanvallen. Daarnaast ondersteunt de router VPN-doorgifte. Configuratie gebeurt nu in een handomdraai met het op het web gebaseerde
configuratieprogramma.
Met de Wireless-G router voor 3G/UMTS-breedband kunt u overal waar
een 3G/UMTS- of GPRS-service beschikbaar is een veilig draadloos netwerk met internetverbinding opzetten.

- Alles-in-één router voor gedeeld gebruik van internetverbinding, 4-poorts switch, en Wireless-G (802.11g)- toegangspunt.

- Deelt een Vodafone 3G/UMTS- of GPRSinternetverbinding en andere bronnen met bekabelde Ethernetclients en Wireless-G clients

- Met PC-Card slot voor een willekeurige Vodafone Mobile Connect 3G/UMTSdatakaart (los verkrijgbaar)

- Sterke beveiliging: Wi-Fi Protected Access™ (WPA/WPA2 Personal), draadloze ACadresfiltering, krachtige SPI-firewall
Korte samenvatting Linksys WRT54G3G draadloze router:
Deze korte samenvatting van de Linksys WRT54G3G draadloze router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys WRT54G3G, 13 kanalen, IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3U, Ethernet, Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, HTTP, WEP
Lange samenvatting Linksys WRT54G3G draadloze router :

Linksys WRT54G3G. Aantal kanalen: 13 kanalen. Netwerkstandaard: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3U, Wissel protocols: Ethernet, Datalink-protocollen: Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WEP, Firewall: SPI. Gewicht: 350 g. Minimale processor: 200 MHz, Minimale RAM: 600 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys WRT54G3G draadloze router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Draadloos LAN
Aantal kanalen
13 kanalen
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten
5
Netwerk
Netwerkstandaard *
IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.3,IEEE 802.3U
ISDN-aansluiting
No
Wissel protocols
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
Ethernet, Fast Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
HTTP
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WEP
MAC adres filtering
Yes
Firewall
SPI
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
350 g
Minimale systeemeisen
Minimale processor
200 MHz
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
600 MB
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Eisen aan de omgeving
Temperatuur bij opslag
-20 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Certificaten
Certificering
FCC, IC-03, CE, Wi-Fi (802.11b, 802.11g), WPA
Overige specificaties
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98 2, Me, 2000, XP
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
170 x 33 x 170 mm
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
802.11b: 11 Mbps, 802.11g: 54 Mbps
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
12 V DC, 1.0 A
Minimale systeemeisen
Internet Explorer 4.0/ Netscape Navigator 4.7
Max. overdrachtssnelheid
0,054 Gbit/s
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
11 Mbit/s
Bandbreedte
2,4 GHz
xDSL-verbinding
No
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x 10/100 RJ-45 LAN: 4 x 10/100 RJ-45
Uitbreidingsslots
Lijst van de I/O uitbreidingsslots; inclusief het aantal van ieder slot.
PC-Card slot 3G/UMTS
Relatieve luchtvochtigheid bij opslag (geen condensering)
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan namelijk minder water bevatten dan warme. Boven de 100% condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-03
Testseek heeft 8 proffesionele recensies verzameld voor Linksys Wireless-G Router, 3G/UMTS Broadband. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 69 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
69%
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X