Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys Wireless-G Notebook Adapter with RangeBooster 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless-G Notebook Adapter with RangeBooster
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WPC54GR
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 feb 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 20204
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-02-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:26:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Linksys Wireless-G Notebook Adapter with RangeBooster 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Linksys Wireless-G Notebook Adapter with RangeBooster 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Wireless-G-notebookadapter met RangeBooster
Meer>>>

Linksys Wireless-G Notebook Adapter with RangeBooster 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys Wireless-G Notebook Adapter with RangeBooster 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
De Wireless-G-notebookadapter met RangeBooster is een eenvoudige manier om draadloze connectiviteit toe te voegen aan uw notebook of om deze te upgraden. Steek deze adapter in de pc-kaartsleuf van uw notebook en geniet van supersnelle, draadloze netwerktoegang en mobiliteit.
RangeBooster-technologie is een compatibele aanvulling op standaard Wireless-G waarmee het bereik van uw draadloze netwerk maximaal twee keer zo groot wordt en de verwerkingscapaciteit met maximaal 35% toeneemt. In tegenstelling tot gewone draadloze technologieën die in de war raken van signaalweerkaatsingen, gebruikt RangeBooster twee slimme ontvangers aan elk uiteinde om weerkaatste signalen te detecteren en decoderen op afstanden waarop standaardtechnologieën niet meer werken. U zult zien dat de "dode hoeken" in het draadloze netwerk ook worden verkleind.

In tegenstelling tot andere bereikvergrotende technologieën is RangeBooster volledig compatibel met 802.11 en gaat SpeedBooster goed samen met andere draadloze apparaten en technologieën door gebruik van een enkel kanaal van 2,4 GHz, conform de officiële draadloze standaard. En met RangeBooster profiteert u van een groter bereik, zelfs als er gemengde netwerken worden gebruikt van RangeBooster-apparaten in combinatie met gewone Wireless-G-apparaten.

Wanneer u bent aangesloten, kunt u uw e-mail lezen, surfen op internet, en bestanden en andere randapparatuur, zoals printers en opslagruimte, delen met andere computers in het netwerk, waar u ook naartoe gaat. Daarnaast kunt u verbinding maken met één van de openbare hotspots die u steeds vaker kunt vinden in cafés, hotels, vergaderzalen en op vliegvelden. U kunt thuis op internet surfen of expresberichten gebruiken om te chatten met vrienden terwijl u op het terras zit. Uw draadloze verbinding kan worden beveiligd met krachtige 128-bits WPA-codering. De meegeleverde installatiewizard helpt u stapsgewijs bij het configureren van de netwerkinstellingen van de adapter.

Verbind uw notebook op een twee keer zo grote afstand met de Wireless-G-notebookadapter met RangeBooster van Linksys.

- Supersnelle Wireless-G-verbinding voor uw notebook, nu met prestatieverbetering door RangeBooster.
- Nieuwe RangeBooster-technologie voor een tot twee keer zo groot bereik, minder dode hoeken en tot 35% meer verwerkingscapaciteit.
- Werkt ook in combinatie met standaard Wireless-G- en Wireless-B-netwerken.
- Geavanceerde draadloze beveiliging: Wi-Fi Protected Access™ (WPA) en codering tot 128 bits.
Korte samenvatting Linksys Wireless-G Notebook Adapter with RangeBooster 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Linksys Wireless-G Notebook Adapter with RangeBooster 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys Wireless-G Notebook Adapter with RangeBooster, Draadloos, CardBus, 54 Mbit/s
Lange samenvatting Linksys Wireless-G Notebook Adapter with RangeBooster 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Linksys Wireless-G Notebook Adapter with RangeBooster. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys Wireless-G Notebook Adapter with RangeBooster 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
CardBus
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Prestatie
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
64 MB
Minimale systeemeisen
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
200 MHz
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE, Me, 2000 / XP
X