Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys Wireless-G Ethernet Bridge 54Mbit/s

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless-G Ethernet Bridge
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WET54G
Categorie
Met een bridge kunt u verschillende netwerken op elkaar aansluiten, bijvoorbeeld een draadloos netwerk op een ethernet netwerk. Met een repeater kunt u het bereik van uw draadloze netwerk vergroten, wat natuurlijk zeer handig is als u in een bepaalde kamer van uw huis of in een bepaalde hoek van uw kantoor een slecht bereik heeft.
bridges & repeaters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 35930
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 04:12:24
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar (beperkte) garantie
Lange productnaam Linksys Wireless-G Ethernet Bridge 54Mbit/s :
De korte redactionele beschrijving van Linksys Wireless-G Ethernet Bridge 54Mbit/s

Wireless-G Ethernet Bridge
Meer>>>

Linksys Wireless-G Ethernet Bridge 54Mbit/s:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys Wireless-G Ethernet Bridge 54Mbit/s.
Hiermee kunt u ieder apparaat dat met Ethernet uitgerust is aansluiten op een snel Wireless-G netwerk

Deze veelzijdige Wireless-G Ethernet Bridge kan ieder apparaat dat is uitgerust met een Ethernet-adapter een deel maken van uw draadloze netwerk. Gebruik de Bridge thuis om spelcomputers en pc's op uw draadloze netwerk aan te sluiten en op kantoor om uw Ethernetprinter, -scanner, -camera, -notebook of -desktop te veranderen in een apparaat met draadloos netwerk.

De Bridge is helemaal drivervrij, zodat hij met ieder platform en onder ieder besturingssysteem werk! Omdat er geen drivers geïnstalleerd hoeven te worden, is de installatie zeer eenvoudig -- maak de netwerkinstellingen via de browser van uw pc, sluit vervolgens de Bridge op uw apparaat aan en klaar! Het aansluiten wordt ook nog eens vereenvoudigd doordat het apparaat zijn stroom kan krijgen door de Ethernetkabel (Power Over Ethernet). Met een optionele POE adapter kunt u de bridge aansluiten waar u maar wilt -- stroom en data worden beiden aangevoerd door de Caterie 5 Ethernetkabel.

U kunt de Wireless-G Ethernet Bridge ook gebruiken als een soort "kabelloze kabel" om ver uit elkaar liggende gebieden met elkaar te verbinden. Misschien is de afdeling Verzenden wel aan de andere kant van uw bedrijf als Ontvangst. Of misschien wilt u een kantoortje maken in uw vrijstaande garage. Met een Wireless-G Ethernet Bridge in de garage en nog één (of een Wireless-G Access Point) in huis, bent u aangesloten -- geen geulen graven en geen kabels die in de lucht hangen.

Laat de Wireless-G Ethernet Bridge van Linksys opwindende nieuwe functies mogelijk maken voor uw draadloze netwerk.
Korte samenvatting Linksys Wireless-G Ethernet Bridge 54Mbit/s:
Deze korte samenvatting van de Linksys Wireless-G Ethernet Bridge 54Mbit/s-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys Wireless-G Ethernet Bridge, 54 Mbit/s, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Cat 5, Draadloos, WEP,WPA, 802.11b: CCK (11Mbps), CCK (5.5Mbps), DQPSK (2Mbps), DBPSK (1Mbps), 802.11g: OFDM (54Mbps)
Lange samenvatting Linksys Wireless-G Ethernet Bridge 54Mbit/s :

Linksys Wireless-G Ethernet Bridge. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.3, IEEE 802.3u, Bekabelingstechnologie: Cat 5. Connectiviteitstechnologie: Draadloos. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WEP,WPA. Datalink-protocollen: 802.11b: CCK (11Mbps), CCK (5.5Mbps), DQPSK (2Mbps), DBPSK (1Mbps), 802.11g: OFDM (54Mbps)

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys Wireless-G Ethernet Bridge 54Mbit/s, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Draadloos LAN
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Netwerk
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Bekabelingstechnologie
Type of cable technology performance; including the fiber or cable type
Cat 5
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x 10/100 Auto-Crossover (MDI/MDI-X) 1x Power
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WEP,WPA
Beheerfuncties
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
802.11b: CCK (11Mbps), CCK (5.5Mbps), DQPSK (2Mbps), DBPSK (1Mbps), 802.11g: OFDM (54Mbps)
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
CD-ROM Network Adapter Ethernet (UTP CAT 5) Cabling TCP/IP per PC Internet Explorer 4.0/Netscape Navigator 4.0
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 98SE, 2000, Me, XP
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 85 procent
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 70 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Certificaten
Certificering
FCC, CE
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
240 g
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
126 x 27 x 107 mm
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-10-03
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor Linksys Wireless-G Ethernet Bridge gevonden en de beoordeling is 76 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
76%
X