Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys Dual-Band Wireless A+G Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Dual-Band Wireless A+G Access Point
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WAP55AG-EU
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8518
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 dec 2017 12:23:27
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar
Lange productnaam Linksys Dual-Band Wireless A+G Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt :
De korte redactionele beschrijving van Linksys Dual-Band Wireless A+G Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt

Dual-Band Wireless A+G Access Point
Meer>>>

Linksys Dual-Band Wireless A+G Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys Dual-Band Wireless A+G Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt.
Met het Linksys Dual-Band Wireless A+G Access Point heeft u de beschikking over universele, draadloze verbindingsmogelijkheden. Het is gewoon de beste manier om draadloze verbindingsmogelijkheden toe te voegen aan uw bestaande netwerk, of om bandbreedte toe te voegen aan uw draadloze installatie.

Het Dual-Band Wireless A+G Access Point bestaat uit twee aparte radio zenders/ontvangers die aan alledrie de populaire specificaties voor draadloos netwerk voldoen. De eerste zender/ontvanger gebruikt de 2.4 GHz radioband, en ondersteunt zowel de overal gebruikte en goed betaalbare Wireless-B (802.11b) standaard op 11Mbps en de nieuwere, bijna vijf maal snellere, Wireless-G (specificatie 802.11g) op 54Mbps. De tweede radio gebruikt de 5 GHz band, en ondersteunt Wireless-A (802.11a), ook op 54Mbps. Omdat de twee radio's op verschillende frequenties werken, kunt u ze tegelijk gebruiken en uw hele draadloze zone bedekken met snel draadloos netwerk.

Om uw data en privacy te beschermen, kan het A+G Access Point alle draadloze transmissies coderen. Met het MAC Address filter kunt u precies aangeven wie er toegang heeft tot uw draadloze netwerk en Dynamic Frequency Selection (DFS) zorgt dat uw hetwerk het schoonste kanaal op uw locatie gebruikt. Configureren is zeer eenvoudig, dankzij het beheerprogramma dat werkt vanuit een webbrowser.

Met het Linksys Dual-Band Wireless A+G Access Point, heeft u het beste van alle werelden - Wireless-B voor compatibiliteit met oudere apparatuur en zowel Wireless-G als Wireless-A voor een snelle verbinding.

Voordelen
- Dual-band, tri-standard Access Point, geschikt voor communicatie met Wireless-A (802.11a), Wireless-B (802.11b), en Wireless-G (802.11g) draadloze netwerken.
- Bescherm uw investering in draadloze apparatuur en maak uw infrastructuur klaar voor de toekomst.
- Geavanceerde functies: SNMP beheer, en Dynamic Frequency Selection (DFS).
- Krachtige beveiliging: tot 152-bit draadloze gegevenscodering (WEP) en draadloos MAC adresfilter.
- De firmware kan via een webbrowser worden geupgrade.
Korte samenvatting Linksys Dual-Band Wireless A+G Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de Linksys Dual-Band Wireless A+G Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys Dual-Band Wireless A+G Access Point, 54 Mbit/s, 2.4/5, 13 kanalen, FCC, 10Base-T, 100Base-TX, 5V DC, 2.5A
Lange samenvatting Linksys Dual-Band Wireless A+G Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt :

Linksys Dual-Band Wireless A+G Access Point. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s, Frequentieband: 2.4/5, Aantal kanalen: 13 kanalen. Bekabelingstechnologie: 10Base-T, 100Base-TX. Stroomvoorziening: 5V DC, 2.5A. LED-indicatoren: Stroom. Minimale systeemeisen: CD-ROM Drive Internet Explorer 4.0

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys Dual-Band Wireless A+G Access Point 54Mbit/s WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
2,4 GHz *
Yes
5 GHz *
Yes
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4/5
Aantal kanalen
The number of channels the device has. There can be an individual input or output for each channel.
13 kanalen
Certificering
FCC
Poorten & interfaces
Bekabelingstechnologie
Type of cable technology performance; including the fiber or cable type
10Base-T, 100Base-TX
Energie
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
5V DC, 2.5A
Uitgangsvermogen
16 dBm
Design
LED-indicatoren
Stroom
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
CD-ROM Drive Internet Explorer 4.0
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 85 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 70 °C
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
186 x 175 x 48 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
400 g
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Netwerkfuncties
WLAN, Ethernet LAN
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x 10/100 Ethernet (RJ-45)
X