Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys Wireless-B Access Point for Europe WLAN toegangspunt

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless-B Access Point for Europe
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WAP11-EU
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10201
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 07 dec 2017 12:23:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 jaar garantie.
Lange productnaam Linksys Wireless-B Access Point for Europe WLAN toegangspunt :
De korte redactionele beschrijving van Linksys Wireless-B Access Point for Europe WLAN toegangspunt

802.11b 11MB 2.4Ghz
Meer>>>

Linksys Wireless-B Access Point for Europe WLAN toegangspunt:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys Wireless-B Access Point for Europe WLAN toegangspunt.
Draadloos access point voor netwerken met de 802.11b standaard. Dit zijn draadloze apparaten die werken met een snelheid tot maximaal 11Mbps. Bespaar uzelf de moeite van het leggen van kabels maak gebruik van draadloos netwerk! U kunt dit access point niet alleen gebruiken om apparaten voorzien van een 11Mbps draadloze netwerkkaart aan te sluiten op het netwerk, maar ook nog als repeater, om het bereik van uw bestaande netwerk flink uit te breiden. De nieuwere 54 Mbps netwerkapparatuur is meestal backwards compatible met 11Mbps netwerken, dus ook die kunt u draadloos verbinden met dit access point, ze werken dan natuurlijk wel maar op een snelheid van 11Mbps.
Korte samenvatting Linksys Wireless-B Access Point for Europe WLAN toegangspunt:
Deze korte samenvatting van de Linksys Wireless-B Access Point for Europe WLAN toegangspunt-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys Wireless-B Access Point for Europe, DSSS, 250 gebruiker(s), 50 W, Stroom, 0 - 70 procent, 0 - 55 °C
Lange samenvatting Linksys Wireless-B Access Point for Europe WLAN toegangspunt :

Linksys Wireless-B Access Point for Europe. Spread spectrum methode: DSSS, Aantal gebruikers: 250 gebruiker(s). Typisch stroomverbruik: 50 W. LED-indicatoren: Stroom. Afmetingen (BxDxH): 48 x 186 x 200 mm, Gewicht: 300 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys Wireless-B Access Point for Europe WLAN toegangspunt, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Spread spectrum methode
Spread spectrum is een methode om de hoeveelheid electromagnetische storing die een apparaat produceert te verminderen.
DSSS
Aantal gebruikers
Het maximum aantal gebruikers.
250 gebruiker(s)
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
50 W
Design
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
LED-indicatoren
Stroom
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
0 - 70 procent
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 55 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 60 °C
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
48 x 186 x 200 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
300 g
X