Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys Licence Quick SW 50Client Modules

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Licence Quick SW 50Client Modules
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
QVPN50
Categorie
Computer programs which controls the switch and router, which link computers in a network.
switch- & routersoftware
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 28 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13860
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 28-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 09:55:14
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Linksys Licence Quick SW 50Client Modules :
De korte redactionele beschrijving van Linksys Licence Quick SW 50Client Modules

Licence Quick SW 50Client Modules
Meer>>>

Linksys Licence Quick SW 50Client Modules:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys Licence Quick SW 50Client Modules.
Linksys QuickVPN biedt netwerkbeheerder een client oplossing die eenvoudig is te beheren en te installeren. Wanneer een gebruiker niet langer deel uitmaakt van het bedrijf, kan de netwerkbeheerder eenvoudigweg de naam en het wachtwoord van de gebruiker verwijderen van de VPN client list op de router. Het is niet nodig om een gebruiker te verwijderen van het systeem. De beveiligingsopties van het bedrijfsnetwerk blijven intact en het netwerk is alleen toegankelijk voor personen met een actief gebruikersaccount.
Korte samenvatting Linksys Licence Quick SW 50Client Modules:
Deze korte samenvatting van de Linksys Licence Quick SW 50Client Modules-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys Licence Quick SW 50Client Modules, VPN, Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP
Lange samenvatting Linksys Licence Quick SW 50Client Modules :

Linksys Licence Quick SW 50Client Modules. Compatibiliteit: VPN, Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys Licence Quick SW 50Client Modules, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Aantal licenties
50
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
VPN
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP
Technische details
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
X