Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit with Integrated Skype

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Dual-Mode Internet Telephony Kit with Integrated Skype
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CIT400-EN
Categorie
Bel uw vrienden of zakenrelaties met één van deze handige telefoons!
telefoons
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 06 mrt 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 21719
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 06-03-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:44:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit with Integrated Skype :
De korte redactionele beschrijving van Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit with Integrated Skype

Dual Mode Internettelefoonset met ingebouwde Skype
Meer>>>

Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit with Integrated Skype:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit with Integrated Skype.
Skype met het comfort van draadloze telefonie! Als u met uw vrienden wilt bellen hebt u niet langer een computer nodig. Skype is voorgeïnstalleerd op uw telefoon. De draadloze dual mode internettelefoonset met Skype van Linksys wordt geleverd met een telefoontoestel, een lader en een basisstation die in uw breedbandnetwerk en in uw telefoonlijn wordt geplugd. Via de Dual Mode kunt u kiezen of u wilt bellen via een standaard telefoonlijn of via Skype. Kies gewoon met wie u wenst te bellen uit uw telefoonlijst op uw telefoontoestel en begin te spreken.

Natuurlijk ondersteunt het telefoontoestel SkypeOut-bellen en de weergave van uw Skype-telefoonlijst. Het toestel belt wanneer u een Skype- of een SkypeIn of een standaard telefoongesprek hebt, en geeft de belleridentificatie weer op het scherm. De telefoon ondersteunt ook het in de wacht zetten van telefoontjes en Skype's optionele Voicemail service. Wanneer u aan het bellen bent, kunt u op de Mute-knop drukken voor privacy, of u kunt de luidspreker gebruiken om iedereen mee te laten luisteren.

Met de Dual Mode-draadloze internettelefoonset van Linksys kunt u bellen naar andere Skype-gebruikers of via de bestaande standaard telefoonlijn. U kunt genieten van een draadloze telefoon met alle functies en de ingebouwde hoogkwalitatieve spraakontvangst in uw Skype-telefoon, zonder dat u een computer nodig hebt.

De CIT400 maakt eveneens deel uit van de iPhone-familie handtoestellen die gebruik maken van de kracht van het internet om meer dan spraak te leveren en de gebruiksvriendelijkheid van de telefoon combineren met interessante internetdiensten, toegang tot persoonlijke inhouden en intergratie met het thuissysteem voor een complete communicatieoplossing. iPhone - Meer dan spraak alleen!
Korte samenvatting Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit with Integrated Skype:
Deze korte samenvatting van de Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit with Integrated Skype-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit with Integrated Skype, DECT-telefoon, Luidspreker, Zilver
Lange samenvatting Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit with Integrated Skype :

Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit with Integrated Skype. Soort: DECT-telefoon. Luidspreker. Maximum indoorbereik: 50 m, Maximum outdoorbereik: 300 m. Kleur van het product: Zilver

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit with Integrated Skype, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort *
Characteristics of the device.
DECT-telefoon
Maximum indoorbereik
The maximum distance to which the signals are transmitted, when the device is used indoors.
50 m
Maximum outdoorbereik
The maximum distance to which the signals are transmitted, when the device is used outdoors.
300 m
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zilver
Telefoonfuncties
Luidspreker *
Een speakerphone is een telefoon die uitgerust is met een microfoontje en een luidsprekertje, zodat men kan praten zonder de hoorn op te pakken.
Yes
Beeldscherm
Beeldscherm
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Resolutie
De resolutie van het beeldscherm wordt gegeven als lengte x hoogte uitgedrukt in pixels. Een pixel is een beeldpunt. Een hogere resolutie levert betere beelden op.
128 x 128 Pixels
Poorten & interfaces
Draadloze verbindingen
Wireless is a term used to describe telecommunications in which electromagnetic waves (rather than some form of wire) carry the signal over part or all of the communication path.
Yes
Energie
Soort voeding
De voeding voorziet uw computer van stroom. Deze kan intern of extern zijn. PFC = Power Factor Correctie. CE = CE merk compatibel. Wanneer er twee waarden (Watt) worden aangegeven, betreft het vaak low line versus high line-condities. Meerdere voedingen worden voor redundantie ingezet. Wanneer een extra voeding optioneel is wordt dat aangegeven door het maximum aantal te noemen. Voeding kunnen Hot Plug of niet-Hot Plug zijn.
7.5V 500mA, 7.5V 150mA
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
AA
Gesprekstijd
The total time a battery can power a device for calls. As the device drains the battery during a call, the talktime left in the battery is diminished until the device is turned off or the battery recharged. The longer the talktime the less frequently you will need to recharge. Talktime, expressed in hours and minutes, is much shorter than standby time because transmission requires more power.
10 uur
Standby tijd
120 uur
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Nikkel-Metaalhydride (NiMH)
Energie
Ondersteund aantal accu's/batterijen
The number of batteries that can be used with the product.
2
Capaciteit van de accu/batterij
A measure of the charge stored by the battery. Determined by the mass of active material contained in the battery.
750 mAh
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 45 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 76 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 50 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 60 procent
Certificaten
Certificering
Skype, FCC, cUL, CE
Gewicht en omvang
Afmetingen basisstation
147 x 35,5 x 126 mm
Afmetingen handset (BxDxH)
45 x 25,5 x 143 mm
Gewicht handset
99 g
Gewicht basisstation
360 g
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
1.88-1.9
X