Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Linksys
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Dual-Mode Internet Telephony Kit
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CIT300-UK
Categorie
Bel uw vrienden of zakenrelaties met één van deze handige telefoons!
telefoons
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Linksys: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 13 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11474
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 13-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 13 dec 2017 05:39:16
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit :
De korte redactionele beschrijving van Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit

Dual-modus internet telefoonset
Meer>>>

Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit.
-Alles-in-een internetrouter, 4-poorts switch en G-draadloos toegangspunt met tot 2x groter bereik;
-Standaard draadloze telefoon met Skype-ondersteuning;
-U moet niet langer voor uw computer zitten om via Skype te bellen;
-U lijst met Skype-contactpersonen is gewoon beschikbaar op het telefoonscherm;
-Geschikt voor Skype, Skype, SkypeOut™, SkypeIn™ en Skype Voicemail™;

Draadloos telefoneren met Skype, wanneer u maar wil! U moet niet langer voor uw computer zitten om met uw vrienden te praten. De Dual-modus internet telefoonset van Linksys omvat een telefoon, een lader en een USB-basisstation die u op uw computer aansluit. Met de Dual-modus kunt u kiezen of u wenst te telefoneren via een klassieke telefoonlijn of via de Skype-toepassing op uw pc. Kies gewoon met wie u wenst te bellen uit de lijst contactpersonen op uw telefoon, en u bent klaar voor het gesprek.
Natuurlijk kunt u de telefoon ook gebruiken omSkypeOut te bellen of om een contactpersoon te kiezen uit uw lijst met contactpersonen. De telefoon belt wanneer u een Skype- of een SkypeIn-oproep krijgt. De gegevens van de beller verschijnen op het scherm. Met de telefoon kunt u gesprekken op wacht zetten en gebruik maken van de optionele voicemail-service van Skype. Wanneer u aan het bellen bent, kunt u op de Mute-knop drukken voor privacy, of de luidsprekerfunctie gebruiken om iedereen mee te laten luisteren.
Kortom, de Dual-modus internet telefoon van Linksys laat u toe een keuze te maken om te bellen naar andere Skype-gebruikers of gewoon te bellen via uw klassieke telefoonlijn. U krijgt het gemak van een draadloze telefoon en al zijn kenmerken, plus de hoge-kwaliteits stemontvangst die u van Skype krijgt via uw pc, zonder dat u bij uw computer moet blijven.
Korte samenvatting Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit:
Deze korte samenvatting van de Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit, DECT-telefoon
Lange samenvatting Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit :

Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit. Soort: DECT-telefoon, Maximum indoorbereik: 50 m, Maximum outdoorbereik: 300 m

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Linksys Dual-Mode Internet Telephony Kit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Soort *
DECT-telefoon
Maximum indoorbereik
50 m
Maximum outdoorbereik
300 m
Poorten & interfaces
Draadloze verbindingen
Yes
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB 1.1
Energie
Soort voeding
De voeding voorziet uw computer van stroom. Deze kan intern of extern zijn. PFC = Power Factor Correctie. CE = CE merk compatibel. Wanneer er twee waarden (Watt) worden aangegeven, betreft het vaak low line versus high line-condities. Meerdere voedingen worden voor redundantie ingezet. Wanneer een extra voeding optioneel is wordt dat aangegeven door het maximum aantal te noemen. Voeding kunnen Hot Plug of niet-Hot Plug zijn.
9V DC, 300 mA, 9V DC, 150 mA
Gesprekstijd
10 uur
Standby tijd
120 uur
Energie-opslagtechnologie accu/batterij
In een accu wordt stroom gemaakt door bepaalde stoffen met elkaar te laten reageren. Hier worden deze stoffen weergegeven. Sommige stoffen, zoals bijvoorbeeld cadmium, zijn erg giftig.
Nikkel-Metaalhydride (NiMH)
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 46 °C
Temperatuur bij opslag
-20 - 76 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 50 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 60 procent
Certificaten
Certificering
FCC, cUL, CE
Gewicht en omvang
Afmetingen basisstation
118 x 125 x 63 mm
Afmetingen handset (BxDxH)
47,37 x 132 x 34,62 mm
Gewicht handset
130 g
Gewicht basisstation
260 g
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP / 2000
Minimale systeemeisen
CD-ROM Internet
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimaal benodigde schijfruimte
15 MB
Minimale processor
400MHz
Meegeleverde software
Skype
Frequentieband
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
1.88-1.9
Aantal USB 2.0-poorten
USB 2.0 poorten hebben een data-overdrachtssnelheid van 480 Mbps, u kunt er allerlei randapparatuur op aansluiten en ze werken ook met USB 1.1 apparaten.
1
X